Lsd w hipisowskiej wiosce na południu Hiszpanii
W tamtym roku byłem w hipisowskiej wiosce na południu Hiszpanii. Dużo zioła i nie wiadomo czego jeszcze. Spoko ludzie ale trzeba pilnować swoich rzeczy. Po paru dniach siedzenia tam kupiłem od kolesia karton 300ug i obsrany jego mocą postanowiłem że ukroję kawałek tak żeby wyszło około 250ug. Zarzuciłem i czekałem. Moc mnie położyła i leżałem w namiocie jakieś kilka godzin zanim z niego wyszedłem libido mocno poleciało do góry. Jak udało mi się wyjść z namiotu wszystko dookoła wyglądało pięknie. Drzewa wyglądały jakby liście rosły ciągle w nieskończoność, widoki nie do opisania. Nabiłem drewnianą fajkę ziołem, usiadłem na kamieniu i zapaliłem. Przybiegła kotka, wskoczyła mi na kolana. Zacząłem ją głaskać, miała bardzo przyjemne futro. Zatraciłem się w chwili. Potem trochę połaziłem po górach podziwiając widoki i słuchając muzyki. Jeden z przyjemniejszych tripów, żałuję tylko że tak mało chodziłem ale może to i lepiej bo może bym się wyjebał bo ścieżki były mocno strome. Noc niestety nieprzespana, z boku na bok się przewracałem i nie mogłem zasnąć.
No konkretnie namoczony ten kwas musial byc, zazwyczaj zanizaja wartosci, ale nie w tym przypadku.
Piekna faza, portafie to sobie wyobrazic. I o to w tym wlasnie chodzi, zeby podziwiac swiat w okol nas jak male dziecko. Psychodeliki to latwy skrot do tego.
W Hiszpani wiekszosc dragow jest zdekryminalizowana, przez co jest leszpy dostep i mocny towar.
Pozdro trippersie!
Piekna faza, portafie to sobie wyobrazic. I o to w tym wlasnie chodzi, zeby podziwiac swiat w okol nas jak male dziecko. Psychodeliki to latwy skrot do tego.
W Hiszpani wiekszosc dragow jest zdekryminalizowana, przez co jest leszpy dostep i mocny towar.
Pozdro trippersie!
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
czytałem kiedyś o tym miejscu nazywa sie beneficio gdzieś w okolicach grenady podobno bardzo cieżko znalezc ta wioske
Proszę bardzo. 2 zdjęcia. Wioska jest w górach w takiej jakby dolince między wzgórzami
- Attachments
-
- IMG_20190603_140916.jpg (4.21 MiB)
-
- IMG_20190601_210146.jpg (3.75 MiB)