Magiczne skrytki

General discussions about research chemicals. Descriptions of trips using RC and suggestions for their mixes.
Status:
Rathy
Psychonauta
Dulcynea
Topic author

Magiczne skrytki

Unread post by Rathy » 5 years ago

Powiedzmy, że wjazd na chatę to tylko opcja. Nie wiem gdzie służby zaglądają i jaki rozpierdol robią w domu. Pomińmy to :)

Jestem ciekawa jak przechowujecie swoje odczynniki. Może doprecyzuję: GDZIE :twisted:

Ciekawe, wręcz abstrakcyjne opcje mam w głowie.
Przyklejenie pod szufladą lub za nią, za szafą, pod ramką na ścianie, w pudełku, 'na babcie jadzie' w szufladzie z bielizną, w czaszce jakiejś sarny na przykład, w słoiku z przyprawami, w pudełku po płycie...

Czy ktoś z Was lubi sobie tak wymyślnie chować swoje skarby? :E

lubię świat nierzeczywisty

to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy

Status:
purecocaine
Odkurzacz
Samiec ALFA-PVP

Magiczne skrytki

Unread post by purecocaine » 5 years ago

Niezła próba panie komendancie :E
A tak serio to nie wiem po co wymyślać jakieś skrytki o ile nie mieszkasz z nikim kto nie powinien się o tym dowiedzieć i nie spodziewasz się wjazdu na chatę. Zawsze przechowuje w zamrażarce szczelnie zamknięte żeby się nic nie zepsuło. :D

Status:
Rathy
Psychonauta
Dulcynea
Topic author

Magiczne skrytki

maaatrix, No we, ja sobie tak po HAMERYKAŃSKU pillsy np. trzymam w szklanych fiolkach 8-)
Estetyka, nawet w ćpaniu :mrgreen:

Status:
purecocaine
Odkurzacz
Samiec ALFA-PVP

Magiczne skrytki

Unread post by purecocaine » 5 years ago

Rathy, A pille to wkładam do takich słojów po lekach jak xanax 2mg.
btw nie panie komendancie tylko pani komendant, sorry :lol:
Last edited by purecocaine 5 years ago, edited 1 time in total.

Status:
Rathy
Psychonauta
Dulcynea
Topic author

Magiczne skrytki

maaatrix, no no, o coś takiego właśnie mi chodzi 8-)

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Magiczne skrytki

Unread post by Boss » 5 years ago

A ja chowam narko we wszelakich urzadzeniach elektronicznych i sprzecie RTV. wiecej nie wymienie bo policja juz zapisuje haha ;] po co gadac o tym :)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Magiczne skrytki

Unread post by Gandalf » 5 years ago

Rathy, Ja osobiście część przechowuję w nosie, a część kiedyś przechowwyałem w kostce Rubika (troszkę przemajstrowanej), oraz w fighet spinnerze. :P Akutalnie gdzieś indziej - ale to zachowam dla siebie. :D
U mnie tematy i tak są rzadkością, ale skrytka, powinna pozostać skryta. :angel:
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.