Magiczne skrytki
Magiczne skrytki
Powiedzmy, że wjazd na chatę to tylko opcja. Nie wiem gdzie służby zaglądają i jaki rozpierdol robią w domu. Pomińmy to
Jestem ciekawa jak przechowujecie swoje odczynniki. Może doprecyzuję: GDZIE
Ciekawe, wręcz abstrakcyjne opcje mam w głowie.
Przyklejenie pod szufladą lub za nią, za szafą, pod ramką na ścianie, w pudełku, 'na babcie jadzie' w szufladzie z bielizną, w czaszce jakiejś sarny na przykład, w słoiku z przyprawami, w pudełku po płycie...
Czy ktoś z Was lubi sobie tak wymyślnie chować swoje skarby?
Jestem ciekawa jak przechowujecie swoje odczynniki. Może doprecyzuję: GDZIE
Ciekawe, wręcz abstrakcyjne opcje mam w głowie.
Przyklejenie pod szufladą lub za nią, za szafą, pod ramką na ścianie, w pudełku, 'na babcie jadzie' w szufladzie z bielizną, w czaszce jakiejś sarny na przykład, w słoiku z przyprawami, w pudełku po płycie...
Czy ktoś z Was lubi sobie tak wymyślnie chować swoje skarby?
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
Magiczne skrytki
Niezła próba panie komendancie
A tak serio to nie wiem po co wymyślać jakieś skrytki o ile nie mieszkasz z nikim kto nie powinien się o tym dowiedzieć i nie spodziewasz się wjazdu na chatę. Zawsze przechowuje w zamrażarce szczelnie zamknięte żeby się nic nie zepsuło.
A tak serio to nie wiem po co wymyślać jakieś skrytki o ile nie mieszkasz z nikim kto nie powinien się o tym dowiedzieć i nie spodziewasz się wjazdu na chatę. Zawsze przechowuje w zamrażarce szczelnie zamknięte żeby się nic nie zepsuło.
Magiczne skrytki
maaatrix, No we, ja sobie tak po HAMERYKAŃSKU pillsy np. trzymam w szklanych fiolkach
Estetyka, nawet w ćpaniu
Estetyka, nawet w ćpaniu
Magiczne skrytki
Rathy, A pille to wkładam do takich słojów po lekach jak xanax 2mg.
btw nie panie komendancie tylko pani komendant, sorry
btw nie panie komendancie tylko pani komendant, sorry
Last edited by purecocaine 5 years ago, edited 1 time in total.
Magiczne skrytki
maaatrix, no no, o coś takiego właśnie mi chodzi
Magiczne skrytki
A ja chowam narko we wszelakich urzadzeniach elektronicznych i sprzecie RTV. wiecej nie wymienie bo policja juz zapisuje haha ;] po co gadac o tym
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Magiczne skrytki
Rathy, Ja osobiście część przechowuję w nosie, a część kiedyś przechowwyałem w kostce Rubika (troszkę przemajstrowanej), oraz w fighet spinnerze. Akutalnie gdzieś indziej - ale to zachowam dla siebie.
U mnie tematy i tak są rzadkością, ale skrytka, powinna pozostać skryta.
U mnie tematy i tak są rzadkością, ale skrytka, powinna pozostać skryta.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.