MDMA + weed
MDMA + weed
Tak sie zastanawiam jak dziala ten mix? Czy po zarzuceniu emki i dopaleniu jak juz zaczyna schodzic trawa podziala jak trawa czy np tak jak przy miksie weed + mefedron bedzie wzmacnialo dzialanie mdma i nie bedzie takiej jakby typowej fazy ziolowej?
MDMA + weed
Zależy od zioła i emki. Zależy też od organizmu...Jednemu wejdzie dobrze drugiemu źle. Z doświadczenia wiem że najgorsze połaczenie to zioło+feta. Nigdy nie mieszałem ziola z emka ani zadnym mef to sie nie wypowiem. Jak dla mnie są to dwa różne światy i taki mix to tak jakby do niedzielnego rosołu zamiast magi czy pieprzu dać cukier...
MDMA + weed
euroeuro, po pierwsze taki mix moze wywołać tachykardie. To tak z BHP, a co do działania zalezy od Twojej tolerki na ziolo. Jak palisz codziennie ziolo to świetnie współgra z każdym cięższym dragiem i dlatego nie polecam takiego mixu. Jesli natomiast palisz okazyjnie to ciezko stwierdzić ziolo na jednego dziala lepiej na drugiego gorzej. Na jednego tak, na drugiego inaczej xD
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
MDMA + weed
Smith wrote: ↑3 years agoeuroeuro, po pierwsze taki mix moze wywołać tachykardie. To tak z BHP, a co do działania zalezy od Twojej tolerki na ziolo. Jak palisz codziennie ziolo to świetnie współgra z każdym cięższym dragiem i dlatego nie polecam takiego mixu. Jesli natomiast palisz okazyjnie to ciezko stwierdzić ziolo na jednego dziala lepiej na drugiego gorzej. Na jednego tak, na drugiego inaczej xD
Czyli wlaciwie nic z tego nie wynika xD zgadzam sie ze ziolo roznie dziala, ale jednak sa to dosc subtelne roznice ktore wynikaja z odmian, obecnego nastawienia emocjonalnego i psychicznego, a nie z samej natury trawki. Prawda ze kazda substancja dziala na kazdego odrobine inaczej a raczej moze dzialac odrobine inaczej ale jednak kazdy po alkoholu bedzie zachowywal sie podobnie. Tak samo po trawie, mdma czy lsd. Mi chodzi o generalne dzialanie a nie o zaglebianie sie w jakies niuanse personalne. Testowalem mixy 4cmc z ziolem i wiem ze w tym przypadku ziolo wzmacnia 4cmc i nie dziala jak ziolo samo w sobie. Przy DXM z mrocznej i ciezkiej fazy robi sie cos nieco bardziej kolorowego cieplejszego i generalnie mocniejszego. Alko + ziolo tez dziala podobnie ze synergicznie te subtancje sie wzmacniaja. Jest taka tablica w necie "nie jestes djem nie mixuj" gdzie sa pokazane rodzaje interakcji pomiedzy poszczegolnymi substancjami. MDMA + ziolo ma wzmocnienie dzialania, wiec zastanawiam czy sie bedzie tak jak po 4cmc gdzie ziolo nie dziala jak ziolo tylko wzmacnia stricte dzialanie mdma. Jezeli ktos wie to fajnie by bylo gdyby napisal cos wiecej. A tachykardia coz... zdarzala sie ale o ile mi wiadomo nie jest to stan zagrazajacy zyciu o ile jest krotkotrwaly. Wiadomo ze nie bede walil 500mg mdma i 2 bongow gorilli xDRamzes99 wrote: ↑3 years agoZależy od zioła i emki. Zależy też od organizmu...Jednemu wejdzie dobrze drugiemu źle. Z doświadczenia wiem że najgorsze połaczenie to zioło+feta. Nigdy nie mieszałem ziola z emka ani zadnym mef to sie nie wypowiem. Jak dla mnie są to dwa różne światy i taki mix to tak jakby do niedzielnego rosołu zamiast magi czy pieprzu dać cukier...
MDMA + weed
euroeuro, ziolo to psychodelik i nowicjusze po 2 buchach z jointa słyszą pieśni anielskie (autentyczna sytuacja z nl), a zawodowcy pala po 8 bong dziennie (jak ja pare lat temu). Jeśli nie masz takiej fazy po ziole, która czesto dopada niedzielnych jaraczy, że zaraz Ci serce wyskoczy to powinno być okej. Jeśli taka krzywa akcja moze wystąpić to nie polecam.
MDMA + weed
Zdjęcie przedstawiające jednolite dzialanie ziola.
- Attachments
-
- pobrane.jpeg (20.63 KiB)
MDMA + weed
W sumie masz racje. Powinienem napisac ze ziolo nie jest mi obce i faktycznie niewiele osob to wie ale jest to psychodelik.Smith wrote: ↑3 years agoeuroeuro, ziolo to psychodelik i nowicjusze po 2 buchach z jointa słyszą pieśni anielskie (autentyczna sytuacja z nl), a zawodowcy pala po 8 bong dziennie (jak ja pare lat temu). Jeśli nie masz takiej fazy po ziole, która czesto dopada niedzielnych jaraczy, że zaraz Ci serce wyskoczy to powinno być okej. Jeśli taka krzywa akcja moze wystąpić to nie polecam.
MDMA + weed
Znam te tabelke. Nawet o niej wspomnialem. Bo wnioski w stylu "jeden rabin powie tak drugi rabin powie nie" nie wnosza za wiele. Jezeli w tej tabelce jest adnotacja o niskim ryzyku i wzmocnieniu przy dxm i 4cmc ktore oba testowalem i w jednej sytuacji trip robi sie faktycznie bardziej kolorowy i psychodeliczny a przy drugim nie ma nic wspolnego z ziolem tylko bardzo intensyfikuje dzialanie podstawowej substancji to logiczne ze to "niskie ryzyko i wzmocnienie" jest dosc indywidualne dla poszczegolnych substancji i stad zalezy mi na opinii kogos kto mixowal mdma i marihuane zeby przekonac sie jak jest w przypadku emki.Smith wrote: ↑3 years agoeuroeuro, ziolo to psychodelik i nowicjusze po 2 buchach z jointa słyszą pieśni anielskie (autentyczna sytuacja z nl), a zawodowcy pala po 8 bong dziennie (jak ja pare lat temu). Jeśli nie masz takiej fazy po ziole, która czesto dopada niedzielnych jaraczy, że zaraz Ci serce wyskoczy to powinno być okej. Jeśli taka krzywa akcja moze wystąpić to nie polecam.
MDMA + weed
euroeuro, mixowalem ziolo z każdym "ulicznym" dragiem, bo ziolo palilem codziennie, a jak waliłem cięższe to tez z ziolem. Jak masz duza tolerke na ziolo to ono fajnie współgra z każdym dragiem, kiedy już dzialanie schodzi. Tylko powtarzam, ja ziolo od 16 do 23 roku życia palilem codziennie. Częściej bylem zjarany niż trzezwy.
MDMA + weed
no dobra brzmi niezle. O to mi chodzilo. To nie omieszkam przy nastepnej okazji wyprobowac tego miksiku )))) dziekiSmith wrote: ↑3 years agoeuroeuro, mixowalem ziolo z każdym "ulicznym" dragiem, bo ziolo palilem codziennie, a jak waliłem cięższe to tez z ziolem. Jak masz duza tolerke na ziolo to ono fajnie współgra z każdym dragiem, kiedy już dzialanie schodzi. Tylko powtarzam, ja ziolo od 16 do 23 roku życia palilem codziennie. Częściej bylem zjarany niż trzezwy.
MDMA + weed
Dzieki. O to mi chodzilo. A o ile z twojego doswiadczenia mozna przedluzyc dzialanie emki dopalajac?
MDMA + weed
euroeuro, nie ma czegoś takiego jak przedłużanie działania jednej substancji inna substancja. Dzialanie emki mozesz przedłużyć dorzucając emkę. Jak zapalisz sobie jak faza będzie schodziła to tak jakby otrzymasz lekko nowe doznanie. Czy będzie ono pozytywne czy negatywne zalezy od czynników, które opisałem wyzej.
MDMA + weed
W czasie działania emki kompletnie nie warto palić, prawie nic nie poczujesz...