MDMB-CHMICA
MDMB-CHMICA
MDMB-CHMICA
Wzór strukturalny:
CAS: 1863065-84-2
Wzór sumaryczny: C23H32N2O3
Masa molekularna: 384.52 g·mol−1
IUPAC: Methyl (2S)-2-{[1-(cyclohexylmethyl)-1H-indol-3-yl]formamido}-3,3-dimethylbutanoate
Wzór strukturalny:
CAS: 1863065-84-2
Wzór sumaryczny: C23H32N2O3
Masa molekularna: 384.52 g·mol−1
IUPAC: Methyl (2S)-2-{[1-(cyclohexylmethyl)-1H-indol-3-yl]formamido}-3,3-dimethylbutanoate
MDMB-CHMICA
Już leci do mnie ta kana. Jakie ma spektrum działania?
Czas?
Profil?
I w jakich proporcja maczankę zrobić?
Ceny się wahają czy branie od kolka to dobry pomysł ?
Ma stosunkowo Taniej.
Czas?
Profil?
I w jakich proporcja maczankę zrobić?
Ceny się wahają czy branie od kolka to dobry pomysł ?
Ma stosunkowo Taniej.
MDMB-CHMICA
Jak chceszz zrobic kosiarza zrob 1/10 , profil typowy upierdalacz choc moze na Ciebie zadzialac inaczej niz na mnie.
Spoko canna, choc wole mdmb-chminace od niego . 7/10
Od kolka branie to najgorszy pomysl !
Spoko canna, choc wole mdmb-chminace od niego . 7/10
Od kolka branie to najgorszy pomysl !
Wszystko co napisalem na tym forum to fikcja literacka.
MDMB-CHMICA
Nie wiem jak z Tolerancją przedmówcy ale:
Zrobiona maczana: MDMB-CHMICA
Proporcje: 1:40
Podkład: Marshmalow/Damiana 1:1
Robiona na Acetonie Technicznym.
Typowy upierdalacz, dla osób z tolerancją 3 buchy z lufki pozamiatało.
Łatwo się pokarać, Testerzy doznawali amnezji po 6 buchach, albo lekkich drgawek z zaburzeniami psychotycznymi.
Dobra kanna dla raczej wprawionych użytkowników.
Radziłbym nie robić jej w proporcji np. 1:10
Jej działanie jest stosunkowo krótkie, nas kieruje do łóżka i spać
Po miło spędzonym czasie występuje poprawa apetytu. (przynajmniej u tych rozsądnych testerów)
Jedna z osób zauważyła u siebie podwyższenie ciśnienia.
Niektórzy testerzy uważają że podczas palenia tej kanny, biorą separacje z własnym mózgiem.
Zrobiona maczana: MDMB-CHMICA
Proporcje: 1:40
Podkład: Marshmalow/Damiana 1:1
Robiona na Acetonie Technicznym.
Typowy upierdalacz, dla osób z tolerancją 3 buchy z lufki pozamiatało.
Łatwo się pokarać, Testerzy doznawali amnezji po 6 buchach, albo lekkich drgawek z zaburzeniami psychotycznymi.
Dobra kanna dla raczej wprawionych użytkowników.
Radziłbym nie robić jej w proporcji np. 1:10
Jej działanie jest stosunkowo krótkie, nas kieruje do łóżka i spać
Po miło spędzonym czasie występuje poprawa apetytu. (przynajmniej u tych rozsądnych testerów)
Jedna z osób zauważyła u siebie podwyższenie ciśnienia.
Niektórzy testerzy uważają że podczas palenia tej kanny, biorą separacje z własnym mózgiem.
MDMB-CHMICA
1 do 10 to cię kolego zniszczy.1do 40 bedzie dobrze albo za dobrze lepiej uwazaj z tym kanna!!!
MDMB-CHMICA
Dajcie spokój... Kumpel mi powiedział że to palił i zrobił sobie maraton 4 dni bez przerwy, (faktycznie 4 dni go nigdzie nie było) okazało się że cały czas gdy budził się po wiadrze
walił następne i nie pamięta totalnie nic.
walił następne i nie pamięta totalnie nic.
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
MDMB-CHMICA
jaralem ten syfilis 2 buszki z lufy 10 min bylem swiadomy co sie dzieje dobra copa ale po chwily sie budze 1 pozniej i nie wiem co sie dzialo ze mna to jest przerazajace slyszalem tez od innych ze zachowywalem sie jak opetane zombie przypak niesamowity nie polecam a szczegolnie sobie, wylacza mozg jak i myslenie a czlowiek wyglada i mowi jak by mial downa.
#POWIEDZ DLACZEGO?
MDMB-CHMICA
Za mocno i za długo trzyma maczanka na podkladzie MDMB CHMICA.Jednak jeśli ktoś lubi chore jazdy ,to jak najbardziej polecam. Polecana maczanka 1:40 dla doswiadczonych,dla młodych szczurków conajmniej 1:60 .Mocne to jak cholera.Jak ktos lubi MOCNE I DLUGIE upalenie, takie ze czlowiek nawet nie potrafi odebrac telefonu i sie normalnie wyslowic ,to efekt ZOMBIE to cos dla niego.Oceniam MDMB CHMICA na 5/10 bo wole dzialanie bardziej chilloutowe niz upierd...e
MDMB-CHMICA
1:60 przy osobach które mają tolerancje na cana to nie do pomyślenia, po miesiącu palenia tej substancji przez czlowieka - proporcje 1:25 mogą nie dawać przyjemnych efektów tylko puste upierdzielenie.
MDMB-CHMICA
Straszliwie to krótko u mnie działa, że praktycznie mi się nie chce jej używać Wejście ma takie, że przejść przed drzwi nie mogę, ale tak krótko działa, że za chwile muszę się wracać i dopalić. Może ja taki sort tylko dostałem, ale był od pale***
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!