Melatonina
Melatonina
Przyszla paczuszka dzisiaj po malych przebojach, bo okazalo sie ze nie jest dopuszczona do sprzedazy na wyspach zachodnich
Dzisiaj zapodam na sprobowanie jakies 2-5mg (mam proch). A docelowo chcialb uzywac tylko doraznie na sen po lekkich stimach.
Ktos napewno ma jakies doswiadczenia?
Napisze jutro jak podzialalo na dziewice zeby tylko nie dalo mi dziwnych snow, bo ich mi nie brakuje.
Dzisiaj zapodam na sprobowanie jakies 2-5mg (mam proch). A docelowo chcialb uzywac tylko doraznie na sen po lekkich stimach.
Ktos napewno ma jakies doswiadczenia?
Napisze jutro jak podzialalo na dziewice zeby tylko nie dalo mi dziwnych snow, bo ich mi nie brakuje.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Melatonina
10mg mnie zabija do spania po mocnym heńku jak wrzuciłem melki to już pożniej nawet mocna dorzutka nie zadziałała prawie nic.
Auuuuuu lecą Świry
Melatonina
kiedyś brałem przez długi czas i na prawdę działała na mnie dobrze. Także na zaśnięcie po 3CMC pomogła
Melatonina
A na opakowaniu napisane:
"Serving size: 500mg"
Ja tak mysle hmmm cos duzo haha, raczej powinno byc 5mg.
Wlasnie czegos takiego szukam!
Melatonina
Melatonina pomaga po rc nawet zasnąć ?
To bez recepty idzie kupić.
I to faktycznie pomaga ?
To bez recepty idzie kupić.
I to faktycznie pomaga ?
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
Melatonina
DragonJe DMT, tak pomaga, chociaz wiadomo nie jest to sila benzo i po mocnym stimie pewnie nie polozy. Wydziela sie naturalnie w organizmie i powoduje zamule.
Chyba jest dostepna w sklepach, ale ja bralem proch i kupilem w necie.
Chyba jest dostepna w sklepach, ale ja bralem proch i kupilem w necie.
Melatonina
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
Melatonina
Nie wiem, ja mam od jakiegos Hindusa z eBaya
Melatonina
mela jest bez recepty w kazdej aptece, co wy napierdalacie to nie mam pytan zasnac moze i pomoze ale w moim przypadku i tak sie budze caly czas wiec po chuju na mnie dziala jak placebo tylko zmuli na poczatku
Dodano po 2 minutach 32 sekundach:
bralem 2x3mg po cmckach i cos tam mulilo, ale mam ogolne problemy ze spaniem to chuja w calym rozrachunku to daje
Dodano po 2 minutach 32 sekundach:
bralem 2x3mg po cmckach i cos tam mulilo, ale mam ogolne problemy ze spaniem to chuja w calym rozrachunku to daje
Melatonina
matkoboskoxx, no bo mela zamula i dziala jakos kolo godziny wiec przypal jak w tym czasie nie zasniesz lub sie przebudzisz.
Ja mam miliony snow i calkiem czesto sie budze szczac, ale do tego biore "zma" co tez wzmaga sny.
Ja mam miliony snow i calkiem czesto sie budze szczac, ale do tego biore "zma" co tez wzmaga sny.
Melatonina
DragonJe DMT Tak i jest dosyć tani, zajrzyj na PW.
Jest ale w tabletkach, a tabletki są z zasady droższe. Kupując w prochu, za 30 złotych masz zapas, który w tabletkach będzie ze 150 pln kosztował.matkoboskoxx wrote: ↑5 years agomela jest bez recepty w kazdej aptece, co wy napierdalacie to nie mam pytan
Różnie. Przede wszystkim nie sprawdzi się to jako tripkiller. Po lżejszych odczynnikach ułatwi zaśnięcie w czasie zjazdu. Inna sprawa to to że po melatoninie śpisz lepiej, więc obudzisz się z mniejszymi problemami po wcześniejszym ćpaniu.
Melatonina
Racja. Przywalilem ostatnio po 9-10h snu po niej, a normalnie 7-8. No i atak snow, ale jak wczesniej wspomnialem biore tez "zma" co tez wspomaga sny.
Melatonina
Zmień to co bierzesz, bo to nie melatonina!!
Za zamulke przed snem odpowiada serotonina i GABA. Melatonina tylko indukuje zaśnięcie.
To mowie ja szczęśliwy wlasciciel melatoniny now foods
ja jednak biorę sprawdzona firmę.NieZwyczajnie wrote: ↑5 years agoJest ale w tabletkach, a tabletki są z zasady droższe. Kupując w prochu, za 30 złotych
Kumpel gdzieś tam kupił melatoninę i łykał po 5mg chuja dało, ja wziąłem od razu now foods i działa bdb.
Melatonina
Czy ktoś biorąc melatonine ma również tak pojebane i głębokie sny jak ja?
Normalnie czuje się po tym jakby mi ktoś pilotażowy piąty wymiar w mózgu odpalił, doświadczam bardzo realistycznych i ciekawych snów, a czasami kilku w ciągu jednej nocy.
Normalnie czuje się po tym jakby mi ktoś pilotażowy piąty wymiar w mózgu odpalił, doświadczam bardzo realistycznych i ciekawych snów, a czasami kilku w ciągu jednej nocy.