Merry Christmas
Merry Christmas
Witam, w imieniu swoim oraz całej załogi Dopek.eu chciałbym życzyć Wam zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia.
Spędźcie ten czas z rodzinami, niedługo Sylwester także będzie dobra okazja do zabawy.
I oczywiście życzę nam wszystkim, aby nadchodząca ustawa jak zwykle była tylko "straszakiem" i nie zmieniła wiele w naszej branży.
WESOŁYCH ŚWIĄT MOI KOCHANI!
Spędźcie ten czas z rodzinami, niedługo Sylwester także będzie dobra okazja do zabawy.
I oczywiście życzę nam wszystkim, aby nadchodząca ustawa jak zwykle była tylko "straszakiem" i nie zmieniła wiele w naszej branży.
WESOŁYCH ŚWIĄT MOI KOCHANI!
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Merry Christmas
Wesołych również wam życzę, nie wiem czy jechać na to śródmieście do starego na wigilie czy nie, jak myślicie ?
Jak to włączyć, żeby to wyłączyć
Merry Christmas
szczurekcmc krak1984 wesołych Panowie!
krak1984 zbieraj się i jedź, z doświadczenia wiem, że z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach ale w taki dzień jak dzisiaj nikt nie powinien być sam!
krak1984 zbieraj się i jedź, z doświadczenia wiem, że z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach ale w taki dzień jak dzisiaj nikt nie powinien być sam!
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Merry Christmas
tylko jak tu jarać żarówkę
Dodano 24 gru 2017, o 16:13
bo jak pojadę to pewnie zostanę tam z 2 dni, trzeba ogarnąć to jakoś, chociaż przy starym to jeszcze bym zajarał ale jest jeszcze babcia już moja ostatnia.
Dodano 24 gru 2017, o 16:20
a najgorsze jest to, że już mi się kończy benzo, jak nie rozkminie hajsu to ulallllalallllla znowu mnie powykręca
Dodano 24 gru 2017, o 16:34
https://video-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t42.3356-2/25599356_1516142388463295_3433328075592828896_n.mp4/video-1514121066.mp4?vabr=848748&oh=6ef05073214350423ac01d7877c7c654&oe=5A40B2EE&dl=1
Dodano 24 gru 2017, o 16:13
bo jak pojadę to pewnie zostanę tam z 2 dni, trzeba ogarnąć to jakoś, chociaż przy starym to jeszcze bym zajarał ale jest jeszcze babcia już moja ostatnia.
Dodano 24 gru 2017, o 16:20
a najgorsze jest to, że już mi się kończy benzo, jak nie rozkminie hajsu to ulallllalallllla znowu mnie powykręca
Dodano 24 gru 2017, o 16:34
https://video-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t42.3356-2/25599356_1516142388463295_3433328075592828896_n.mp4/video-1514121066.mp4?vabr=848748&oh=6ef05073214350423ac01d7877c7c654&oe=5A40B2EE&dl=1
Jak to włączyć, żeby to wyłączyć
Merry Christmas
Wesołych
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Merry Christmas
Dużo farta, więcej zdrówka!
Dla ekipy samych sukcesów.
Pozdrawiam i oczywiście zdrowych, wesołych!
Dla ekipy samych sukcesów.
Pozdrawiam i oczywiście zdrowych, wesołych!
Dopek.org to marka!
Merry Christmas
Wesołych
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Merry Christmas
Trochę pózno ale lepiej niż wcale , Zdrowych i spokojnych wszystkim . Dużo farta mordy skrrt ! <3
Merry Christmas
Witamy,
dołączamy się do życzeń - spóźnione, ale szczere - WSZYSTKIEGO DOBREGO !!
Pozdrawiamy BESTCHEM.NL
dołączamy się do życzeń - spóźnione, ale szczere - WSZYSTKIEGO DOBREGO !!
Pozdrawiamy BESTCHEM.NL
Merry Christmas
Zdrowia szczescia, pomaranczy , niech wam nago tanczy. Gdzie kucharek szesc, tam zawsze jest co zjesc.Gruba Ania misia bela, tak tu tanczy karuzela.Zgrabna Aga i Tomaszek, juz nie jedza tych pistaszek.Swieta,swieta i po swietach.Butli pelne skrzynie.Wodka, piwo powypijane..Szkla trzask o poranku.Metalowe puszki depta bezdomny i liczy grosze.Grosz do grosza i bedzie kokosza.Bla bla bla..Nie budz mi dzieci..Abra
Merry Christmas
Jak Wam w ogóle Święta minęły?
U mnie Święta bardzo dobrze. Ale są konsekwencje i reperkusje.
Dwie noce i drugi dzień spędzam głównie na kiblu. A moim głównym dylematem, było, który wylot obsługiwać najpierw. Było do momentu, kiedy obsługując górny, dolny lekko obsłużył się samoczynnie
Więc teraz dolny ma priorytet a na górny czeka na wszelki wypadek miska na kolanach.
Jedno z gorszych zatruć jakie miałem. Chodzę po ścianach jak zombie, extremalnie osłabiony.
Właśnie przytargałem z apteki pod blokiem pół reklamówki specjałów na biegunkę i wymioty.
Mam nadzieję, że są tam również jakieś kalorie, bo o normalnym jedzeniu nie ma mowy.
I znacznie bardziej niż dotychczas doceniłem użyteczność smartfona w kiblu
U mnie Święta bardzo dobrze. Ale są konsekwencje i reperkusje.
Dwie noce i drugi dzień spędzam głównie na kiblu. A moim głównym dylematem, było, który wylot obsługiwać najpierw. Było do momentu, kiedy obsługując górny, dolny lekko obsłużył się samoczynnie
Więc teraz dolny ma priorytet a na górny czeka na wszelki wypadek miska na kolanach.
Jedno z gorszych zatruć jakie miałem. Chodzę po ścianach jak zombie, extremalnie osłabiony.
Właśnie przytargałem z apteki pod blokiem pół reklamówki specjałów na biegunkę i wymioty.
Mam nadzieję, że są tam również jakieś kalorie, bo o normalnym jedzeniu nie ma mowy.
I znacznie bardziej niż dotychczas doceniłem użyteczność smartfona w kiblu
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój