Metadon

A group of substances that act on opioid receptors, including peptides naturally occurring in the human body.
Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik
Topic author

Metadon

Unread post by Bubu88 » 7 years ago

[g]https://uplo.wk.org/wkp/coons/thub/9/99/Mthon.svg/232px-Mthon.svg.png[/g]
Powny jst oustn, sprzwny w for syropu. Używny jst w for chlorowoorku. Efkt przcwbólowy utrzyuj sę około 4-8 gozn, okrs półtrwn znczn łuższy (24-36h). Wzglęn ług czs złn lku wykorzystno w progrch lczn zspołu bstynncj u osób uzlżnonych o opoów (główn hrony) orz w progrch substytucyjnych.

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik

Metadon

Unread post by 4mmc » 7 years ago

metadon wywołuje silne uzależnienie typu morfinowego, dobrze działa przeciwbólowo, a także narkotycznie, na osoby bez tolerancji na heroinę.
Jest stosowany w leczeniu odwykowym ponieważ u osób z wysoką tolerancją nie wywołuje haju, a jedynie znosi skręta po opioidach, choć sam przy nagłym odstawieniu powoduje jeszcze gorsze rewelacje niż hel
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
thermogrip
Szczur
Użytkownik

Metadon

Unread post by thermogrip » 7 years ago

Uwielbiam metadon do miksów z wszelkiego rodzaju benzo. Najbardziej z klonami, lub klonami i lorafenem. Sam metadon działa na mnie pobudzająco, bez żadnego usypiania. Bardzo też fajnie działa z fentanylem i oksykodonem. Oczywiście jest on w pewien sposób blokerem, ale fent i oksy, a nawet dobrej jakośc hera, potrafią przebić wysokie dawki.

Piłem go przez 7 lat i sam się z niego wyzerowałem, tylko że niestety samo zerowanie to pryszcz przy tym, jak później psychika wpierdol człowiekowi spuszcza. Także na nowo zacząłem grzać, bo myślałem że sobie coś zrobie.

Gdyby ktoś miał pytania, jak z niego zejść to służę pomocą, bo sposób w jaki się to robi w metadonowniach jest na prawdę dla ludzi, którzy są masochistami.

Powstało bardzo dużo mitów nt metadonu. Wywołuje haj, uwierz mi. Dużo ludzi pije dawki nawet ok 200 ml. Oczywiście w karcie mają wpisane mniej. Mój koleżka dobił do 400 ml na dzień, ale to harpagan. Mnie już 20 ml nakręca i euforyzuje.
Wiadomo że jak komuś odstawi się go nagle, a jest na 100-tce, to na 3 dzień zacznie wyć, ale tak jak pisałem przerabiałem zerowanie i na detoksie "domowym" na którym brałem 3 rolki 5mg dzienni, 3 ketanole i 3 mydocalmy forte, bawiłem się w ogrodnika na działce.

Problemem są detoksy np szpitalne z wysoich dawek. Bo przez pierwsze kilka trzeba delikwenta wyzerować stopniowo ścinając mu syrop(trwa to do 5 dni), a potem wejście na leki. Jednak ten sam pacjent, może mieć jeden detoks lajtowy, drugi druzgocący, będą na tej samej dawce. Nie wiadomo od czego to zależy, bo nawet lekarze nie za bardzo to kumają.

Status:
Snake Shadow
Psychonauta
Pyton

Metadon

Unread post by Snake Shadow » 4 years ago

Z tym sybstytutem hery miałem tylko raz do czynienia. Dostałem kielonka czy dwa i nieźle mnie porobiło. Bardzo fajna, taka morfinowa faza tylko przyjemniejsza. Było płynnie i przyjemnie. Trzymało parę godzin. Ale tylko 2-3 pierwsze było mocno, poźniej tak lajtowo.
Solid State Society

Status:
Darum
Ssak
Newbie

Metadon

Unread post by Darum » 4 years ago

Ja będę wchodził na program w ciągu dwóch tygodni to zdam relację i napiszę trochę więcej na ten temat.

Status:
Morfix
Szczur
Newbie

Metadon

Unread post by Morfix » 4 years ago

Ja na co dzień jestem na 50mg ale raz na jakiś czas wrzucę 150-220mg i nodduje cały dzień praktycznie, zasypiam wieczorem dość łatwo i następnego dnia budzę się bez problemu, nie śpię dłużej i nie mam zamuły większej niż zwykle od samego rana

Status:
Defiance
Dyso-sensei
Newbie

Metadon

Unread post by Defiance » 2 years ago

thermogrip, ja jestem około 7 lat na metadonie w Cho****ie aktualnie ppije przy okienku 80mg jak dla mnie najlepsze połączenie to po wypiciu przyokienku 80 dopinam więcej jem z 5;6klono jak minie około 40minut od wypicia syropu i później tak z 30 minut od zjedzenia klono wrzucam diphergan 25mg tak że 3 max 4 luźniej pozucam jak się ockne hebhe

Dodano po 7 minutach 28 sekundach:
thermogrip, też przerabiałem zerowanie z syropu i masz rację za każdym następnym razem jest gorzej dobrze się żeruje zjechać sobie zmniejszając dawkę będąc jeszcze na programie np do 20mg a puzni j przejść sobie na buprenorfine ja mam dodatkowo ten problem ze jestem wdupiony w benzo a dokładniej w clonow od wielu lat za czasów jak jeszcze bajzel był w Katowicach ciężki temat z żerowaniem się z syropu

Dodano po 1 minucie 27 sekundach:
thermogrip, też przerabiałem zerowanie z syropu i masz rację za każdym następnym razem jest gorzej dobrze się żeruje zjechać sobie zmniejszając dawkę będąc jeszcze na programie np do 20mg a puzni j przejść sobie na buprenorfine ja mam dodatkowo ten problem ze jestem wdupiony w benzo a dokładniej

Dodano po 44 minutach 48 sekundach:
4mmc, dobrze działa przeciwbólowo tylko trochę za krótko biorąc pod uwagę że po wypiciu jego działanie ogólne to 24h a przeciwbólowe tylko około 4h

Status:
Mocarz420
Narkotykacz
Newbie

Metadon

Unread post by Mocarz420 » 2 years ago

Metadon to opioidowy lek przeciwbólowy, oddziałujący na receptor opioidowy. Działanie na ośrodkowy układ nerwowy polega głównie na silnym efekcie przeciwbólowym i uspokajającym. Morfina hamuje również czynność ośrodków oddechowego i kaszlowego w rdzeniu przedłużonym

Testował ktoś ja mam syropu dużo oczywiście stężenie1 mg/1ml wczoraj przesadziłem wypiłem 50ml wygrzalo mnie jak chuj rzygalem jak Kot nie spałem całą noc i zwala jak po fecie albo gorzej ale pizda dobra w chuj ale ja pierwszy raz testowalem ta substancje ale mam jeszcze z 10 l tego xD :E

Status:
Defiance
Dyso-sensei
Newbie

Metadon

Unread post by Defiance » 2 years ago

Mocarz420, ziomek jestem około 10Lat na syropie jestem nielicznym wyjątkiem co został przyjęty na syrop będąc amfetaminiazem tyle że ja jestem niedojebany jakiś bo mi metadane wypełniał receptory odpowiedzialne za ciśnienie na kreskę spida I tak już jeblo 10 lat masakra.tak na marginesie to polecam jak mówisz że 50mg/syropu jedynkowego cie zmiana to polecam z 30ml syropu odczekać z 40 minut, po 40min zazucic jak nie masz tolerki na benzodiazepiny że 2 klony i tak z 20 minut po zazucenih klonów 1 albo 2 tabletki dopherganu 25mg i masz cały dzień z głowy

Pozdrawiam i smacznego hebebebeb