Metody VAPORYZACJI stimów
Hello,
kto kiedykolwiek spróbował metody vaporyzacji stymulantów takich jak:
hexen
a-pihp
nep
pv-4
pv-8
a-php
a-pvp
wie, że ta metoda jest "Best OF Best" .
Piszcie, jak wykorzystujcie tą metodę dla maximum efektów.
Puszcie też, jakie substancje vapujecie...
...wiele bowiem substancji można vapować, nie tylko stymulanty.
GO.
Ghost.
kto kiedykolwiek spróbował metody vaporyzacji stymulantów takich jak:
hexen
a-pihp
nep
pv-4
pv-8
a-php
a-pvp
wie, że ta metoda jest "Best OF Best" .
Piszcie, jak wykorzystujcie tą metodę dla maximum efektów.
Puszcie też, jakie substancje vapujecie...
...wiele bowiem substancji można vapować, nie tylko stymulanty.
GO.
Ghost.
Ja próbowałem hexen vapować i powiem... ciekawie mocny high, jest przyspieszenie, a w połączeniu ze sniffem jest to już w ogóle bajka. Czekam na rakietę z alfą-PiHP i żarówka już czeka gotowa to też spróbuję vapo alfy. Ja bym dopisał do tego jeszcze MDPHP, bo podobno vapo też tego wymiata.
W tym tygodniu będę pierwszy raz vapo z żarówki, a ogólnie to z folii aluminiowej leciałem cały czas, ale podobno bardzo truje i przy dłuższym paleniu ciężko się oddycha.
W tym tygodniu będę pierwszy raz vapo z żarówki, a ogólnie to z folii aluminiowej leciałem cały czas, ale podobno bardzo truje i przy dłuższym paleniu ciężko się oddycha.
Powie ktoś czy dane subst nadają sie do vapo: 3/4-cmc , NEP ? I kolejne pytanie, czy jeżeli wymieszam sobie np. te 3cmc z hexenem to mozna je naraz zvapować, czy oddzielne buchy? No i, jak łapiecie buchy, to polega to na po prostu wciagnieciu i wypuszczeniu, czy czas trzymania w plucach ma jakies znaczenie ?
Cmc się nie nada do vapo
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
Powszechna opinia na temat vaporyzacji cmc jest taka, ze nie nadaje się bo:
- chlory podrażniają
- ilości potrzebne do bani sa za duże, żeby je spalić na raz a na dwa czy trzy to juz nie to samo
Musiałem to jednak kiedys tam sprawdzić.
Wyszło, że
4cmc rzeczywiście nie da sie vaporyzowac bo idzie się udusić.
3cmc ma lekko gryzący posmak ale idzie wziąć grubego bucha. Dym gesty masakrycznie. Trzeba jednak opanować technikę ściągania dymu z kropli.
- chlory podrażniają
- ilości potrzebne do bani sa za duże, żeby je spalić na raz a na dwa czy trzy to juz nie to samo
Musiałem to jednak kiedys tam sprawdzić.
Wyszło, że
4cmc rzeczywiście nie da sie vaporyzowac bo idzie się udusić.
3cmc ma lekko gryzący posmak ale idzie wziąć grubego bucha. Dym gesty masakrycznie. Trzeba jednak opanować technikę ściągania dymu z kropli.
Siemanko,
nie bardzo wiem w ktory to temat wrzucić a nie chce zakładać nowego.
Dorwałem takie coś jak na załączonym zdjęciu, da rade z tego vapowac? Przetestuję dopiero w przyszłym tyg, ale zastanawiam się czy będzie ok czy kombinować żarówę
nie bardzo wiem w ktory to temat wrzucić a nie chce zakładać nowego.
Dorwałem takie coś jak na załączonym zdjęciu, da rade z tego vapowac? Przetestuję dopiero w przyszłym tyg, ale zastanawiam się czy będzie ok czy kombinować żarówę
Nooghdra, pewnie się da chociaz to nie są lufki do vapo to jest lufka typu "spoon" do ziola czy tam innych suszy. Z takimi ostrożnie bo mogą łatwo pęknąć używane do vapo.
Lufka do vapo powinna być w kształcie kuli z otworem na górze.
Lufka do vapo powinna być w kształcie kuli z otworem na górze.
LubieKredki, przetestowalem - nazwa to lufka BOWL. Ogolnie vapo dalo rade, calkiem spoko problem byl jak sublimujaca substancja wplywala na te zagiecia na gorze - tam szybko stygla i przestawala parowac, bo nie dogrzewala sie lufka rowno. Teraz dorwalem cos takiego o nazwie lufka OIL. Mam nadzieje, ze bedzie idealnie
Nep does not taste that good, but if you could get over the typical pyro cum-like chemical taste it's pretty ok. I personally enjoy the taste nowadays.
a to sie zgadzam trzeba sie poprostu przyzwyczaić i jest oktheh1gh0wl wrote: ↑1 year agoNep does not taste that good, but if you could get over the typical pyro cum-like chemical taste it's pretty ok. I personally enjoy the taste nowadays.
Panowie a jak wali w czerep taki vapo nep? Jakie są różnice miedzy vapo a sniff?
bardziej popularna nazwa powyższej lufki to crack-pipe jakby ktoś szukał