Latest post of the previous page:
Speeder_96, To ze wszystkim chyba tak jest, jak coś zrobisz sam od początku do końca to efekty zawsze cieszą.MEXICANA - grower's corner
MEXICANA - grower's corner
A co dopiero się dzieje po skosztowaniu?Speeder_96 wrote: ↑1 year agoladnie to wyglada kiedys sam hodowalem grzybnie i wiem jakiego banana ma na ryju czlowiek jak wyrosnie
daj mi wrocic z urlopu i edziemy myslec morda
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Keju czekamy aż założysz pieczarkarnie w ktorej bedzie to rosło na boku
Dlatego właśnie będzie na boku gdzieś schowane.
Bardzo ładne wykonanie tematu. Same zdjecia robią dużą robotę, bo widać ile pracy w to włożyłeś. Gratulacje! Oby przyszłe ploniki były jeszcze bardziej urodziwe. ;d
moze cos sie pomysli ale w praeciqgu tygodnia czeka mnie lamanie obojczyka i prawdopodobnie bede latal uzbrojony w jakis stabiliztor przez kilka msc a mam mase innych obowiazkow i niewiem jak to tera ogarne
zastanawialem sie czy nie zainteresowac sie tym na dlluzej, kto wie cos moze sie pomysli
powrzucam jeszcze fotki z drugiego rzutu ale to juzchyba po ogarnianiu obojczyka
powoli do spankabo jutro intensywny dzien papa dziubaski
a dziekuje serdecznie za docenienie mojej pracy mam z tego ogromna satysfakcje <3adrianpdw1996 wrote: ↑1 year agoBardzo ładne wykonanie tematu. Same zdjecia robią dużą robotę, bo widać ile pracy w to włożyłeś. Gratulacje! Oby przyszłe ploniki były jeszcze bardziej urodziwe. ;d
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Przyjemna lektura. Mój znajomy też hoduje grzybki, i kolejne rzuty potrafią być o wiele bogatsze niż ten pierwszy. Tak sobie czytam, i chodzi mi aż po głowie myśl, czy może samemu by nie zacząć hodować sobie takie ,,muchomorki".
Widać że chłop złapał zajawke. Zajebiście i oby tak dalej.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.