Latest post of the previous page:
A dziękuję serdecznie, shuriken robiony przez kolege na zamówienie.
Przy GOLDEN TEACHER'sach miałem pierwsze piny już po 7dniach, w MEZATEPAC pierwszego jednego pina zobaczyłem po 10 dniach, kolejne 4 wyszły następnego dnia, ale o tym zaraz.
Też bym chętnie spróbował ale nie umiem jej uprawiać.
Dzięki przyjacielu, twoje kciuki okazały się zbawienne bo to co wyszło po 4 dniach od wyjścia przerosło moje oczekiwania, jednak będę sie starał wrzucać 1 posta dziennie z codzienną aktualizacją.
Dzięki mentorze, interesowałem się również kaktusami, ale jednak nie chce robić wszystkiego naraz tylko zająć się wszystkim po kolei, ale za to porządnie, nie wykluczam, że przyjdzie kiedyś pora na kaktusy.
Broussard, Po tygodniu zmian nie było, jednak od około 11 dnia zaczęła się prawdziwa magia.
Ciastko zostało odpalone 15marca, dało pierwszego pina po dokładnie 10dniach, kolejnego dnia zobaczyłem kolejne cztery piny, pozwoliłem sobie jednak fotki tych czeterech nie robić.
od tamtego czasu minęło 5dni, jak wspomniałem wcześniej planuje wrzucać codziennie aktualizacje z następnego dnia czyli teoretycznie jutrzejsza aktualizacja będzie dotyczyła wtorku, ale zapewniam was moi drodzy, że już dzisiaj efekt przerósł moje największe oczekiwania, to co było przy GOLDEN TEACHER to nic, w prównaniu jak teraz wygląda grzybnia MEZATEPAC.
Też przyznam się, że ze wzgledu na święta miałem mocno ograniczony czas na wrzucanie postów, ale fotki mam dlatego wszystko zostanie rozpisane, teraz szykują się 4dni wolne to będzie czas na wstawianie postów.
JAK KOGOŚ ZAJARAŁ TEMAT O GOLDEN TEACHER'SACH TO GORĄCO ZACHĘCAM DO ŚLEDZENIA TEGO TEMATU, TUTAJ JESZCZE WIĘKSZA BAJKA BĘDZIE ZAPEWNIAM.
Pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych świąt Wielkiej Nocy.