Miażdżyczerep
Jestem zaszczycony że jako pierwszy mogę opisać sól o której nigdzie nie można jeszcze przeczytać w internecie i to właśnie na tym forum.
Sól podesłana przez .cc w ilości 2g.
Co do samej soli i jej wyglądu:
Biały puder, pozbawiony nieprzyjemnego zapachu co jak najbardziej jest na +.
Zdarzały się także małe zlepione grudki, trochę mokrawe.
Testy alergicznie przebiegły poprawnie.
No to siup:
Wyczuwając alfopodobny motyw działania substancji, pierwsza dawka została przyjęta w dawce 50mg per nos.
Nie zauważono bardzo uciążliwego bólu, za to efekt przez wielu pożądany, mianowicie zdrętwienie gardła i zębów wywołany najprawdopodobniej przez lidokaine.
Sól sprawiła w ciągu 10 minut dość dużą chęć na zapalenie papierosa, zauważalne ogólne podniecenie, ciekawość i chęć komunikacji.
30 minut od pierwszej dawki zostały przyjęte kolejne 100mg.
Stymulacja na dużym poziomie, chęć wyczerpania banalnego tematu była ogromna, w towarzystwie ciężko było się przecisnąć i dopchać do głosu, chęć rozmowy wydawała się wręcz nachalna.
Przez właściwie cały czas tematy pojawiały się całkiem same, i nawet gadanie o kociej karmie powodowały duże zainteresowanie wśród testerów.
Niestety co dobre długo trwać nie może i po dawce tematów i rozkmin przyszedł czas na zjazd,
1.Grupa kontrolna dostała kolejną dawkę w wysokości 80mg która zniwelowała uczucie smutku, zniechęcenia i ogólnej zwały.
2.Grupa kontrolna bez zażycia kolejnej dawki, miała problemy z wymową, temat chciał się kontynuować ale nie mógł, ucisk w głowie i brak zdolności wypowiedzenia swojego zdania jest pewnie skutkiem ubocznym soli "Miażdżyczerep" (no co ty?) już wiemy skąd nazwa
W grupie nr1. Paranoje występowały częściej niż w grupie nr.2
Polecam do tej soli zakupić jakieś benzo, ponieważ sól na zjeździe może wywołać spięcia mięśni karku/szyji , drżenie kończyn.
Uwagi:
Zalecam dość rozważne dawkowanie, ponieważ ta sól ma bardzo dużą moc, która przy większych dawkach (można się zapomnieć co do dawkowania) może wyrządzić nienajmilszy stan psychiczny podczas testów jak i po.
Sól w opisywanych dawkach nie nadaję się do pracy bądź nauki.
Podczas zjazdu występuje wypranie z emocji, mimika twarzy jest bardzo poważna, wręcz smutna.
Kończąc recenzje soli chciałem napisać że substancja jest w dziale stymulantów.
Mam nadzieję że pomogłem
Miażdżyczerep
Miażdżyczerep
Wygrałam ostatnio w konkursie tą substancje, bardzo wydajna, podzieliłam się z kuzynką, jeden gram starczył jej na parę dobrych dni :3
Lecz noc nie przespana, ból głowy gwarantowany <rozwala czerep>.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Lecz noc nie przespana, ból głowy gwarantowany <rozwala czerep>.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
Miażdżyczerep
Mix z alkoholem dobry nadaję substancji polotu, ale połączenie zjazdu i kaca należy fo jednych z nieprzyjemnych wspomnień.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
Miażdżyczerep
Zastanawialem sie jakis czas temu czy jej nie kupic.Ponoc w dzialaniu podobna troche do Hexena ,ale bardziej stymulujaca.Teraz jej brakło na stanie u ..CC wiec raczej do slabych nie nalezy.