Miażdżyczerep

Products most often obtained from combining several substances to achieve a specific effect.
Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik
Topic author

Miażdżyczerep

Unread post by Misjonarz » 7 years ago

Miażdżyczerep

Jestem zaszczycony że jako pierwszy mogę opisać sól o której nigdzie nie można jeszcze przeczytać w internecie i to właśnie na tym forum. :thumbup:

Sól podesłana przez .cc w ilości 2g.

Co do samej soli i jej wyglądu:
Biały puder, pozbawiony nieprzyjemnego zapachu co jak najbardziej jest na +.

Zdarzały się także małe zlepione grudki, trochę mokrawe.

Testy alergicznie przebiegły poprawnie.

No to siup:
Wyczuwając alfopodobny motyw działania substancji, pierwsza dawka została przyjęta w dawce 50mg per nos.

Nie zauważono bardzo uciążliwego bólu, za to efekt przez wielu pożądany, mianowicie zdrętwienie gardła i zębów wywołany najprawdopodobniej przez lidokaine.

Sól sprawiła w ciągu 10 minut dość dużą chęć na zapalenie papierosa, zauważalne ogólne podniecenie, ciekawość i chęć komunikacji.

30 minut od pierwszej dawki zostały przyjęte kolejne 100mg.

Stymulacja na dużym poziomie, chęć wyczerpania banalnego tematu była ogromna, w towarzystwie ciężko było się przecisnąć i dopchać do głosu, chęć rozmowy wydawała się wręcz nachalna.

Przez właściwie cały czas tematy pojawiały się całkiem same, i nawet gadanie o kociej karmie powodowały duże zainteresowanie wśród testerów.

Niestety co dobre długo trwać nie może i po dawce tematów i rozkmin przyszedł czas na zjazd,

1.Grupa kontrolna dostała kolejną dawkę w wysokości 80mg która zniwelowała uczucie smutku, zniechęcenia i ogólnej zwały.

2.Grupa kontrolna bez zażycia kolejnej dawki, miała problemy z wymową, temat chciał się kontynuować ale nie mógł, ucisk w głowie i brak zdolności wypowiedzenia swojego zdania jest pewnie skutkiem ubocznym soli "Miażdżyczerep" (no co ty?) już wiemy skąd nazwa :)

W grupie nr1. Paranoje występowały częściej niż w grupie nr.2

Polecam do tej soli zakupić jakieś benzo, ponieważ sól na zjeździe może wywołać spięcia mięśni karku/szyji , drżenie kończyn.

Uwagi:

Zalecam dość rozważne dawkowanie, ponieważ ta sól ma bardzo dużą moc, która przy większych dawkach (można się zapomnieć co do dawkowania) może wyrządzić nienajmilszy stan psychiczny podczas testów jak i po.

Sól w opisywanych dawkach nie nadaję się do pracy bądź nauki.
Podczas zjazdu występuje wypranie z emocji, mimika twarzy jest bardzo poważna, wręcz smutna.

Kończąc recenzje soli chciałem napisać że substancja jest w dziale stymulantów.

Mam nadzieję że pomogłem :thumbup:

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Użytkownik

Miażdżyczerep

Unread post by Snow Queen » 7 years ago

Wygrałam ostatnio w konkursie tą substancje, bardzo wydajna, podzieliłam się z kuzynką, jeden gram starczył jej na parę dobrych dni :3
Lecz noc nie przespana, ból głowy gwarantowany <rozwala czerep>.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.

Status:
grubymasmake
Szczur
Użytkownik

Miażdżyczerep

Unread post by grubymasmake » 7 years ago

a mixwał ktoś z alkoholem?

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Użytkownik

Miażdżyczerep

Unread post by Snow Queen » 7 years ago

Mix z alkoholem dobry nadaję substancji polotu, ale połączenie zjazdu i kaca należy fo jednych z nieprzyjemnych wspomnień.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.

Status:
Kameleon
Dyso-sensei
Użytkownik

Miażdżyczerep

Unread post by Kameleon » 7 years ago

Zastanawialem sie jakis czas temu czy jej nie kupic.Ponoc w dzialaniu podobna troche do Hexena ,ale bardziej stymulujaca.Teraz jej brakło na stanie u ..CC wiec raczej do slabych nie nalezy.