Waga: 100 kg
Wcześniejsze Doświadczenie: Bardzo duże
Substancja: MIPT
Miejsce doświadczenia: Łąka, Natura
16:25
Przyjęcie 35 mg Mipt od syntetycznych na łonie natury.
Przyjęte z dziwczyną.
Dziewczyna przyjęła 30 mg Mipt
Oralnie z herbatą i popite.
Zdrowie
Rozłożeni na kocu jest bardzo przyjemnie.
Natura bardzo pięknie komponuje się
16:45
Palę paperosa z clickiem chesterfield.
Miałem rzucić ze względów zdrowotnych.
Wpadłem na pomysł żeby załatwić z jednego kubeczka ceramicznego miejsce na popiół z papierosów i same niedopalki.
Ostatnio moje poglądy na temat natury i jej szanowania się zmieniły, bardziej respektuje i szanuję naturę.
17:03
Rozłożony na kocu patrzę w piękne niebieskie niebo, z boków towarzyszą mi drzewa które pięknie tańczą.
17:10
jak na razie nie zauważono jakiś większych wizualizacji, są one subtelne, lekko podwyższony poziom miłej psychodeli.
17:20
Dopiero teraz dostaje znajomej trochę sztywnosci szczeki.
Tak oprócz uczucia ciepłych stóp nie zauważyłem jakiego body.
Bardzo przyjemnie.
Intensyfikacja dotyku.
17:30
- ciągle mi się ziewa.
Śmiech dziewczyny jest taki piękny.
17:45
Film akcji wczulismy się z dziewczyną ze potrzeba zmusiła nas do podjęcia decyzji.
Poczuliśmy się trochę jak reżyserka Ale też byliśmy częścią planu, jej jedynymi aktorami, reszta to tło. .
18:05
Cienie i barwy robią duże wrażenie, światło jak pada jest plastyczne i wszystko zależy pod jakim kontem na to patrzymy, czy tak właśnie nie jest także w naszej trochę bardziej ponurej rzeczywistości?
Wcześniej mieliśmy myśl że podążamy za czasami hipisów, natura wróciła do łask
18:30
Mnóstwo rozkmnianych tematów. Religia , społeczeństwo, rola w systemie, persona.
18:50
Wyższość, idei, nie ma wizualizacji jakiś większych, są one psychodeliczno monstrualne, odczuciowe, psychodeliki tłumaczą i wyobrażają nasze emocje.
19:00
Myślę czy nie pisać więcej, chcę się dzielić swoimi emocjami, przeżyłem dużo i przemawia przezemnie szczęście.
Widzieliśmy bociany.
Słońce opadło prawie na horyzoncie, za chwilę zmieniamy miejscowke.
Niebo nabrało fiioketowego odcieniu, dostarczamy swoim organizmą wody i energi.
Jedzenie naprawdę dobrze smakuje.
Wyostrzenie zmysłów na dużym poziomie.
20:30
Siedzimy na amfiteatrze w pięknym parku, rozkminiamy gry słowne.
Nie wstawiaj mnie w ramę bo posmaruje Tobą chleb.
20:45
Na amfiteatrze przyszła grupa ukranców, ciekawy język ciekawy wschodnioeuropejski dialekt.
21:00
Miasto tętni swoim życiem, jestem w parku Ale słyszę odgłosy jego.
Co jakiś czas falowo w afterglowowy sposób włącza lub wyłącza się psychodela.
21:45
Wszystko się wytłumia, już nie ma fajerwerków. Patrzymy w gwiazdy, niebo nie jest takie interesujące jak z przed paru dni.
Dziś był bardzo kulturalny trip, trzymający w temacie sztuki i architektury.
22:30
Powrót do domu, źrenice przez cały czas wydawały się w normie jedyne co mogło wcześniej zdradzać to wypieki na twarzach i nie schodzący z niej uśmiech.
Uwagi:
Nie była to moja pierwsza styczność z MIPTem, dziewczyna miała mocniej przez trochę mniejsze doświadczenia,
W każdym bądź razie co mogę zaznaczyć w tej substancji to to że każda podróż i wgląd do własnego umysłu jest inny, substancja już przeze mnie jest bardzo przebadana , jestem ciekaw jej szkodliwości.
Na następny dzień nie jestem nerwowy, podczas podróży mogę przyjmować pokarmy, a bodyload nie jest uciążliwy.
Substancja jest bardzo inteligenta.
Na następny dzień z nią czuję się dobrze, wyspany, uśmiechnięty, poukładane w głowie, jest niedziela.
Polecam Serdecznie, Miłego dnia.
MIPT Natura
MIPT Natura
Pozazdrościć tylko dziewczyny co ma ochotę na takie tripy, bardzo dobry obszerny trip raport leci repka ode mnie
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
MIPT Natura
Mam nadzieję że się podobają TripReporty.
Jest magia w tych psychodelikach.
Kocham je
Dodano 15 lip 2017, o 19:11
Te doświadczenie wspominam z łezką w oku
Jest magia w tych psychodelikach.
Kocham je
Dodano 15 lip 2017, o 19:11
Te doświadczenie wspominam z łezką w oku
MIPT Natura
zaczalem czytać, ale dalej, rozsypane mysli mam i zebrac ich nie moge by to przetwarzać.
ale przeczytam moment, a taka muzyka by pasowała idealnie czy nieee?
ale przeczytam moment, a taka muzyka by pasowała idealnie czy nieee?
terefere, kolega konfidenta będzie zawsze dla mnie konfidentem.
MIPT Natura
Coraz bardziej ten MiPT mi się podoba. Ten poprzedni Trip z dawką na oko był mocny, zastanawia mnie tylko dawka. Jak 80-100mg mogłoby robić
Badacz nie z tego świata...
MIPT Natura
Fajnie opisany trip MiPT na łonie Natury z dziewczyna .Tym razem przyjemnie w przeciwienstwie do Tripu z miasta, ktory opisem nieco przerazal.Az naszla mnie ochota na ponowna podroz po Trymptamince MiPT ,ale napewno nie wiecej niz 50mg na RAZ.Zastanawia mnie, czy forma przyjęcia Tabletka/Proch ma znaczenie.U jednego z Vendorow jest tanio tabletka, a proch MiPT to juz cos drogiego- czyzby lepszy od tabl?