Mitsubishi
Mitsubishi
Jasnoróżowe trójkąty mitsu dosyć ładnie zrobione . Miał ktoś okazje testować? Jak z działaniem ?
Mitsubishi
Dwie trzeba zjeść na start one mają około 120mg MDMA kolegą zjadł w weekend na zachodzie Polski 8 w imprezę 6 godzinna - słabe są - ale zależy kto co lubi, zależy skąd na co trafisz - bo na przykład ten sam kolegą jadł tydzień wcześniej żółte i jedna wystarczyła na noc ,a jego sprzedający mówił że coś pod 300 mg MDMA podchodzi . Puścił fame znajomym , znajomi jego kupili od kogoś innego żółte Mitsubishi i okazało się porażka są . Więc nie dojdziesz jak nie spróbujesz, bo na działanie mają wpływ minimum dwa czynniki . Produkcja i od kogo . Jak widać można kupić identyczne które ledwo co dzalialaja i takie które są poprostu zajebiste jak w tym wypadku a wyglądają jak te prawie nie działające .
Uwaga : Wszystkie badania opisywanych substancji - przeprowadzane są poza granicami RP!
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. ---- ctrlc ctrlv danke jo**ek
Zastanów się dwa razy zanim coś weźmiesz
Moje wypowiedzi to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. ---- ctrlc ctrlv danke jo**ek
Mitsubishi
Wcale nie są takie słabe . Na posiadowke w domu są całkiem spoko. Zaczynajac od połówki nie przekraczając sztuki przez wieczor fajnie się siedziało i rozmawiało . Na imprezie nie próbowałem .Ksiadz Tobiasz
Do jakiej roboty i jakiego głupka?
Do jakiej roboty i jakiego głupka?
Mitsubishi
Spoiler:
Manufaktura solidna, nie kruszą się, na wadze 0,27 troche mało.
Dawki niestety nie udało mi się ustalić, jedynie mam info od kogoś, kto testował i mówił, że są dobre.
Ktoś spotkał się z takimi?
Mitsubishi
pol roku temu na wakacjach mialem przyjemnosc testowania podobnych w holandii, nie powiem pomimo niewielkich rozmiarow bylo czuc faze juz po jednym, nie bylo szalu nie wiadomo jakiego ale dzialaly
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Mitsubishi
Takie jak na twoim zdjęciu miałem w ubiegłym roku w swoim asortymencie. Sprzedawały mi się średnio. Z tego co pamiętam to miały odpowiednio 135mg / 150mg. Teraz już nie biorę cukierków na bieganie. No chyba, że coś dobrego i w dobrej cenie się trafi.
Pozdrawiam, ziPPo_33
Mitsubishi
ziPPo_33, Jak na taką gramature to itak całkiem sporo, jak 0,25g waży jeden krążek a w nim 150mg to wychodzi na to, że 60% jest substancji czynnej a 40% wypełniacza.
Znalezienie cukierków, w których jest chociaż 50/50 graniczy z cudem.
Znalezienie cukierków, w których jest chociaż 50/50 graniczy z cudem.