Latest post of the previous page:
Dalej lata.Mocarz v.2.0 w Łodzi
Mocarz v.2.0 w Łodzi
nie palcie tego Ścierwa Mordeczki!!!! nie jeden sie przekrecil ,nie warto ryzykowac Panowie ..
- Status:
Mocarz v.2.0 w Łodzi
w bełchatowie w tamtym roku chyba 2 albo 3zgony i 3 poważne zatrucia wciągu 3dni- w tym brat kumpla....
właśnie fake hash wyszło z badań ,że jakiś "alechemik" pomylił proporcje o jakieś 100%
masakra wszyscy w wieku 19-25 lat
właśnie fake hash wyszło z badań ,że jakiś "alechemik" pomylił proporcje o jakieś 100%
masakra wszyscy w wieku 19-25 lat
Mocarz v.2.0 w Łodzi
A ja dalej jestem zdania ze przy odpowiednim BHP mogla by byc to fajna zabawa:) jaralem fejki z duzymi stezeniami ,wiadomo kupujac na ulicy jest to duze ryzyko ale wciaz nierozumiem kto w 2020 roku moze to palic jak prawdziwy hasz przeciez to smierdzi gumą lub czekolada . Teraz to wywalone jajka niech sie przekrecaja i tak wszystko nielegal to nic nam niedopisza do ustawy, tylko szkoda ze karetki sa marnowane na idiotow . Osobiscie znam tylko jeden przypadek zgonu na setki osob ktore to pobieralo.
- Status:
Mocarz v.2.0 w Łodzi
w tym sorcie o ,którym ja piszę po malutkim buchu każdy tracił przytomność kto dostał to feralne gówno....Jakistamtyp wrote: ↑4 years agoA ja dalej jestem zdania ze przy odpowiednim BHP mogla by byc to fajna zabawa:) jaralem fejki z duzymi stezeniami ,wiadomo kupujac na ulicy jest to duze ryzyko ale wciaz nierozumiem kto w 2020 roku moze to palic jak prawdziwy hasz przeciez to smierdzi gumą lub czekolada . Teraz to wywalone jajka niech sie przekrecaja i tak wszystko nielegal to nic nam niedopisza do ustawy, tylko szkoda ze karetki sa marnowane na idiotow . Osobiscie znam tylko jeden przypadek zgonu na setki osob ktore to pobieralo.
Mocarz v.2.0 w Łodzi
Przybysz, to trzeba brac jeszcze mniejszego czasem palilem taka czekoladke ze paprocha przyklejalem do dupki ze byl przelot jak w pustej tubie i podgrzewalem. Jednak rozumiem twoj post i ktos widocznie przesadzil ,szczegolnie ze rzuca to dalej. Jednak fejk niewszedl na ulice teraz ale dawno temu ( ja mialem pierwszy kontakt w 2013-chyba sorki przecpany jestem ;p). Osoby, ktore wiedza co to jest powinny trzymac BHP a tymbardziej osoby, ktore niewiedza co to jest powinny go trzymac . To taka sama sytuacja jak ze stimami kupujesz uj wie co jako mefedron walisz 300 mg pasa okazujr sie alfa. Wina sprzedajacego? W duzym stopniu tak, ale jesli Ty szanujesz swoje zycie i zdrowie powiniennes to sprawdzic jesli nie testami kolorometrycznymi to przynajmniej metoda prob i bledow.
Mocarz v.2.0 w Łodzi
Jakistamtyp, z kazda substancja tak jest, raczej bez sensu tak pisac.
Fentanyl w odpowiednich dawkach tez pewnie fajnie klepie.
Chodzi o granice bledu, o wiele latwiej przedawkowac cos co jest aktywne w mikrogramach, niz w gramach.
BHP jest oczywiscie niezbedne, ale zawsze moze zajsc pomylka, twoja lub producenta.
Fentanyl w odpowiednich dawkach tez pewnie fajnie klepie.
Chodzi o granice bledu, o wiele latwiej przedawkowac cos co jest aktywne w mikrogramach, niz w gramach.
BHP jest oczywiscie niezbedne, ale zawsze moze zajsc pomylka, twoja lub producenta.
chory na DRD4 polymorphism
4cmc to szrot, lepiej 6-apb wrzucaj
4-ho-met team
4cmc to szrot, lepiej 6-apb wrzucaj
4-ho-met team
Mocarz v.2.0 w Łodzi
A ludzie już w panikę wpadli, że GWIAZDEK nie będzie.. Jeden lokal zlikwidują, trzy powstaną. To jest hydra lernejska.
Mocarz v.2.0 w Łodzi
O jaki ten swiat maly.....
Odnosnie drugiego cyt. Nie kazdy. Ale przedewszystkim nie zawsze. Huj wie o co tu chodzi ,chodza takie falszywe pogloski ,ze to jak ruletka. 5 razy jest ok. za kolejnym juz nie. Nie mowie tutaj o skrajnosciach - hospitalizacji itp. Wymioty/fatalne samopoczucie fizyczne - sugerujace ,ze faktycznie jest to cos niemile zaskakujacego i nieznanego.
Chodz prawde mowiac niektore syntetyczne canna juz 2-3 lata potrafia tak zaskoczyc. Falszywe pogloski mowia ,ze ktos zna kogos kto gdzies slyszal ,ze on juz pare razy byl swiadkiem podobnego zdziwienia ,a co ciekawsze sma rowniez sie zdziwil ten ktos. I ten ktos mowi ,ze jesli ktos wierzy ,ze te pogloski to sa jakies tajne/poufne to jest w bledzie.
Ale mniejsza o plotki. I tak to sama nieprawda.
pozdrawiam.
Mocarz v.2.0 w Łodzi
A co to właściwie jest, bo po raz pierwszy widzę to na własne oczy. Z badań, które przeprowadziłem, dowiedziałem się tylko, że AM-2201 tam siedzi.
Mocarz v.2.0 w Łodzi
Thanks for your quick reply.
Wiadomość moderatora
SPAM z postu został usunięty!
Mocarz v.2.0 w Łodzi
Najzwyklejsza maczanka na podkładzie pseudo haszowym, po Lubelskim i okolicach latało przez ostatnie lata - tolerancja wzrasta po paru użyciach a zostaje zwykła bomba.