Morphology after RC
Morphology after RC
hej. kazali mi z nowej pracy zrobic badania. dostalam wyniki i w morfologii obnizone MCHC, P-LCR i MPV (cala reszta spoko). wszystko zwiazane z krwia i zelazem. poprzednie badania nic takiego nie pokazaly. ostatnio jechalam trzy razy na 3cmc i Luxie po kilka dni. badania zrobione po tygodniu od zakonczenia 6 dniowej zabawy z Lux. czy to mozliwe zeby tak szybko sie cos spiepszylo? mial ktos podobne problemy w badaniach po RC?
Morphology after RC
Mirabelka, a skad w ogóle pomysł aby iść po badaniu czegokolwiek na jakiekolwiek badania? Zwyczajnie doprowadź swój organizm do porządku i nie licz, że po kilku dniowym ćpaniu czegokolwiek Ci wyjdą dobrze jakieś badania, przeciez to chyba logiczne, że zajeżdżasz organizm....
Morphology after RC
Wiemże to niezbyt mądre, ale kurde kilka razy musiałem iść na badania po wcześniejszej styczności z odczynnikami. O dziwo morfologia zawsze dobrze wychodziła, i jest to ciekawe. Ale jestem pewien że jakieś dokładniejsze badania wykazałyby odchyły od normy.
Morphology after RC
CzarnyFuriat, musialam. termin wypadl a ja o nim nie wiedzialam. te wyniki w pracy nie sa istotne ale mnie martwia.
Morphology after RC
Mirabelka
A więc odpoczynek po skończonym badaniu RC moim zdaniem jest kluczowy aby wszystko na badaniach wyszło w normie
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
Oraz zadbać o zdrowy tryb życia i wszystko będzie okej, tak było w moim przypadku gdy ożarłem się 5g HEX-EN'u od odeszłego partnera z naszego forum i dzień potem miałem niespodziewane wyniki krwi na następny dzień od tygodniowego ciągu no i około 7 wartości ze wszystkich nie pamiętam dokładnie jakie bym musiał kopać w swoich dokumentach z życia które są niepoukładane no i szukanie wyników by mi trochę zajeło więc nie napiszę jakie dokładnie to pojedyńcze wartości były ale wiem że napewno miałem za niskie MCHC i MCV, podwyższoną znacznie hemoglobinę i zmniejszoną wartości bazofili - to jedynie kilka które pamiętam i odziwo lekarz stwierdził że i tak jest wszystko okej a już wiedziałem, że nie jest patrząc poprostu na oko. Poszedłem do domu wtedy i zerknąłem co oznaczają wszystkie wartości w internecie no i nie było w sumie najlepiej ale to najprawdopodobniej pokazało moje zaniedbanie snu na ciągu i mała ilość jedzenia (mało jadłem, a nie nic nie jadłem). Będąc przekonanym, że to od poprostu zajechania siebie Heniem zlekceważyłem dalsze badania swojego organizmu i zadbałem o siebie chociaż ten miesiąc czasu. Poszedłem na morfologię krwi po tym miesiącu czasu i wyniki wyszły wszystkie normalnie i nie było żadnych nieprawidłowości jak wtedy gdy odrazu skończyłem torbę Henia.
A więc odpoczynek po skończonym badaniu RC moim zdaniem jest kluczowy aby wszystko na badaniach wyszło w normie
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
dzień potem miałem niespodziewane badania krwi **dzień potem miałem niespodziewane wyniki krwi
Morphology after RC
This post has high reputation.
Ale czym ty się martwisz? Weź zjaraj 10g a potem rób test iq. Tak samo jest w twoim przypadku serio jesteś taki głupi/głupia czy o co chodzi, że zamiast wziąć się za siebie i powtórzyć badania po miesiącu sportu i zdrowego odzywiania wypisujesz takie durne posty na forum? Co da w obecnej sytuacji pisanie, ze się martwisz? Ćpasz to liczysz się z tym, że ćpanie w jakimś stopniu Cię niszczy a przede wszystkim liczysz się z tym, że w okresie kilku dni po ćpaniu będziesz znacznie podniszczony/podniszczona. A jak ty idziesz na badania i je robisz tuż po trzech dniach używania czegokolwiek to jest głuptoa. Natomiast dalsza twoja działalnosć, ze ty sie martwisz i wypisujesz na forum o dragach to jak jesteś zmartwiony/a wynikiem badań zrobionym tuż po 3dniowym maratonie to jest jakaś skrajna głupota i absurd zdajesz sobie sprawe że to całkowicie normalne bo doprawdziłeś swoj organizm do upadku 3 dniowym ciągiem? Zdajesz sobie sprawy że totalnie nie ma znacznie substancja tylko to, że badałeś rc i wyniszczyłeś organizm dosyć długim badaniem i zrobiłeś tuż po nim badania? Naprawde dawno nie czytałem niczego tak durnego jak to gratulacje Mirabelka.
Morphology after RC
Hehe dobrze powiedziane, czarny furiat nie zostawił suchej nitki ale ma jakąś tam słuszność
Dokładnie, organizm wymęczony i wypłukany z witamin i minerałów, pewnie nawet elektrolitów nie przyjmowałaś wystarczająco.CzarnyFuriat wrote: ↑1 year agoA jak ty idziesz na badania i je robisz tuż po trzech dniach używania czegokolwiek to jest głuptoa.
Morphology after RC
CzarnyFuriat, dawno nie dostalam takiej zjeby. mam nadzieje ze mi pomoze.
p.s. ty chyba zjarales 10g jesli czytajac moje posty nadal nie wiesz czy jestem glupi czy glupia
p.s. ty chyba zjarales 10g jesli czytajac moje posty nadal nie wiesz czy jestem glupi czy glupia
Morphology after RC
AMEN!CzarnyFuriat wrote: ↑1 year agoĆpasz to liczysz się z tym, że ćpanie w jakimś stopniu Cię niszczy a przede wszystkim liczysz się z tym, że w okresie kilku dni po ćpaniu będziesz znacznie podniszczony/podniszczona.
Dokładnie tak, ćpanie powoduje nam straszne ubytki praktycznie we wszystkim co ważne. Dlatego ważna jest dobra dieta ewentualnie suplementacja i najlepiej jakiś basenik. Nic się samo nie naprawi. Tak samo ważny jest dobrze regenerujący sen. Jak nie możesz dobrze spać to zakup sobie zolpidem i bierz nawet ćwiartki tabletki przed snem. Ja tak robię i rano czuje się wyspany jak nigdy. Polecam