N-Ethylhexedrone powder/needle prima sort Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
Rathy
Psychonauta
Dulcynea

N-Ethylhexedrone powder/needle prima sort Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Unread post by Rathy » 6 years ago

Latest post of the previous page:

N-ethylhexedrone Crystaline Powder

pierwszy raz z tym odczynnikiem. bez wagi czułej na mg, więc na oko. pewnie mało to odpowiedzialne ale zakładam, że biorę coś mocnego, nieznanego i dzieliłam mimo wszystko odpowiedzialnie bazując na wizualnych wspomnieniach innych substancji.

+ ekonomiczny niesamowicie
+ przyjemny puch, mocno otula ścianki nosa, niemalże uderza w gardło z powodu swojej lekkości, nie drażni śluzówki nosa (może brzmi to dziwnie, że bywało, że miałam wręcz popalony nos od mefedronu czy amf)
+ zapewnia odpowiednie pobudzenie, odbiera łaknienie i senność
+ euforia, gadatliwość i empatia przy pierwszej dawce jest niesamowita - bardzo mnie to zaskoczyło. nawet z własnym gburowatym ojcem bym się na tym nie pokłóciła :D
+ tętno przyspiesza, nie jest to niebezpieczne czy nieprzyjemne, pojawia się potliwość, również umiarkowana, w ciepły dzień może jednak przeszkadzać
+ motywacja do działania, bez chaosu. jeśli wiesz co chcesz zrobić to wykonasz to szybko i z łatwością
+ nie odczuwałam nieprzyjemnego spływu
+ serce nie wali jak dzwon
+ muzyka fajniejsza niż zwykle, ma się ochotę co najmniej bujać przy elektronicznych brzmieniach
+ zachowana trzeźwość umysłu

po dorzutkach da się zauważyć już troszkę minusów (kumulacja i zejście - tu pojawiają się minusy o których warto wspomnieć)
po pierwsze kolejna dawka nie dawała mi juz tak mocnego efektu wejścia i przyjemności, to zwraca uwage

- subtelna nadpobudliwość rąk i szczęki. bez wykręcania ale wewnętrznie czuję, że muszę wykonywać jakiś ruch, jakby w ten sposób w spoczynku uwalniała się energia (przy konkretnych czynnościach czlowiek sie na tym nie skupia nawet)
- pobudzenie na koniec staje się 'puste', głowa nie pasuje już tak idealnie do ciała - mi to nie przeszkadza aczkolwiek frajda jakby mniejsza
- odczuwalne jest zmęczenie, mimo dalszej potrzeby 'robienia czegokolwiek'
- potrzeba dorzucenia jest silna, silniejsza niż przy innych klasycznych stymulantach. tutaj trzeba sobie twardo postawić granice.

na sam koniec kumuluje sie zmęczenie ale nie czuje abym sie meczyla, nie jest mi ciężko, nie bolą mnie wnętrzności ani zatoki.

lubię świat nierzeczywisty

to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy

Status:
Ghost
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by Ghost » 6 years ago

Masz porównanie do Hexen Crystaline Powder Prima Sort?

Status:
Rathy
Psychonauta
Dulcynea

Ghost wrote:
6 years ago
Masz porównanie do Hexen Crystaline Powder Prima Sort?
zapomniałam, że w świecie RC należy być dokładnym ;)
opis dotyczy N-ethylhexedrone Crystaline Powder PRIMA SORT 1-2 (25zł)

Status:
Ghost
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by Ghost » 6 years ago

No to jak o ten sort chodzi to może sprawdzałaś jak to się vapo?

Status:
Rathy
Psychonauta
Dulcynea

Ghost wrote:
6 years ago
Ghost wrote:
6 years ago
nie i nie zamierzam :)

Status:
Rathy
Psychonauta
Dulcynea

nie mogę edytować postów więc pozwolę sobie jeszcze coś dopisać...
hexen wszedl nosem również na drugi dzien. sobie kobieta chciała potestować jak to będzie przy dociąganiu... i się przeliczylam.
nos cały czas drożny, wydzielina ropna, gęsta żółta, bez problemu dająca się wydmuchać, ok, to dość normalne... ale doszedł do tego ból zatok. taki klujacy, troszkę otepialy, ból całego czoła. nie działa na to żaden lek przeciwbólowy. dwa dni po ostatnim sniffie - nos ciągle drożny, katar znikomy, jak przy przeziebieniu ale ból w dalszym ciągu sie utrzymuje na tym samym poziomie. ból całego czoła, niezależnie od pozycji głowy... ni cholery nie wiem co to jest, zapalenie zatok miałam i wiem jak to kurewsko boli, poza tym odczuwa sie raczej ucisk a nie tępy bol, nos jest zatkany, a nie w pelni drozny... nie wiem co tu sie odpierdziela ale serio martwie sie o swoje zdrowie obecnie. radzę bardzo uwazac na ilość wciaganego proszku! nie dotknęły mnie właściwie żadne uboki oprócz tego. nigdzie o tym nie czytalam, nikt na to uwagi nie zwracal - pragnę wiec o tym napisać właśnie tu. spodziewałam sie bolu gardla, nosa, a nie bólu kurna zatok/czoła i to jeszcze przy całkiem droznym nosku. nic na to nie pomaga...

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
chlorczak

Unread post by GrzybeQ » 6 years ago

Rathy, Musiało ci wlecieć trochę do zatok przez i ujście w jamie nosowej. Teraz ci je podrażnia, a że śluzówka jest podrażniona to jest za mało smarowania i nie chce zejść. Siądź sobie na łóżku, wyprostuj się i spróbuj przechylać głowę lekko w bok i do tyłu, do przodu i tak trzymaj z 15-20 sekund. Musisz znaleźć pozycje, żeby zeszło przez ujście zatok. Jak nie pomoże, to spróbuj poinhalować się nad miską z gorąca wodą, może być do tego jakiś olejek i ręcznik na głowę.

Status:
Choineczka
Ssak
Użytkownik

Unread post by Choineczka » 6 years ago

Hexen needle to prawdziwy mocarz, jednak boje sie jego toksyczności. Drugiego dnia jazdy na nim nieświadomie zrobiłem sobie ranę z tyłu łydki. Zauważyłem po paru godzinach, krew w ogóle nie ściekła na dół tylko została w miejscu rany, a strup zrobił się czarny
Przestań odzywać się do mnie, nie jestem miłym ziomeczkiem
A moje życie to problem, który zaczyna się we mnie
Skłamałbym nawet przed Bogiem, chcę tylko dostać receptę
Skłamałbym jeszcze

Status:
Rathy
Psychonauta
Dulcynea

GrzybeQ, a gdyby to było takie proste, to naprawdę bym się cieszyła. smaruje czoło olejkiem, jedną parówkę sobie już zrobiłam ale to tylko mnie drażni, bo wszystko mam drożne, moja głowa była juz we wszystkich możliwych pozycjach i chu... dodatkowo jeszcze wczoraj wieczorem poszła mi krew z nosa :/
to już trzeci dzień i co, to cholerstwo sobie tam siedzi czy to po prostu mocne podrażnienie, które potrzebuje czasu aby sie wygoić? ból czoła dalej jest, taki już słabszy, ćmiący ale odczuwalny...
wywale tego hexena do kibla, naprawdę, juz mi sie odechciało czegokolwiek próbować :(

Status:
xm666x
Blister
Użytkownik

Unread post by xm666x » 6 years ago

Kup sobie irigasin, wsyp dwie saszetki do lekko cieplej wody. Szybko pomoze.

Status:
Rathy
Psychonauta
Dulcynea

update: płukanie zatok nic mi nie dało, ból głowy utrzymywał się tydzień...
nikt nie wie co jest powodem - zatoki odpuściły i zostałam na kolejne kilka dni z nieustającym bólem głowy jak i zawrotami.
do hexenu na razie wracać nie zamierzam, a jeśli: microdosing tylko. mocno się zraziłam. i płukanie nosa do 15 minut po sniffie. wybaczcie miłośnicy rc ale to gówno jest... kurna no toksyczne w chu. przy jednorazowym wciąganiu absolutnie się tego nie odczuje ale jak ktoś chce kilka godzin cisnąć na hexenie to po prostu ostrzegam, że może być różnie.
dla porównania przy 3-cmc również pojawił się ból głowy (od razu na zejściu) aczkolwiek trwał tylko jeden dzień - dwa sniffy i płukanie noska gdy tylko substancja weszła.
może jestem nadwrażliwa i.. taki mój urok.

Status:
Vers
Narkotykacz
Vers

Unread post by Vers » 6 years ago

Gosciu na 3g ciagle przez 4 dni lecialem żadnych boli nie mialem a zatoki byly ok wchlanialo si3 dobrzr mowie o microstaline prima

Status:
priap
Odkurzacz
Newbie

Unread post by priap » 6 years ago

To ścierwo nie nadaje się do mikrodozowania. Weź lepiej już fenidat albo coś z amfetamin, przynajmniej dawki będą mikro :lol:

Status:
Rathy
Psychonauta
Dulcynea

12:28 - 50mg, sniff!

12:33 - oho, uderzyło. od razu odczuwalne zamotanie, czuje, ze moge zaczac cos robic. natychmiast zamieniam serial na muzyke minimal techno. cieszę się, odchodzi zmęczenie, wszystko staje się prostrze, łatwiejsze. chcę wstać, wręcz muszę wstać. zaczyna mnie nosić. to odpowiedni moment. dam radę, a muzyka nastraja i jest idealna. myślę sobie 'jeeee, tego chciałam" :D

12:38 - wstaje, czuje rush. zabieram sie za obowiazki domowe. dziurka w nosie zmrożona, lekko znieczulona, węch osłabiony. skupienie wzrasta.

12:49 - czuję jak w środku dygocę. w ustach sucho. serce przyśpieszyło wyraźnie. mam motywację, jest przyjemnie ale nie doświadczyłam euforii prócz przyjemności z wejścia. to nie błogość, a zwykłe zadowolenie. zrobiło mi się cieplej aczkolwiek powodem może być równie dobrze ruszenie się z miejsca. czynności wykonuję płynnie aczkolwiek troszkę mieszam sie we własnym planie działania. troszkę tu, troszkę tam, aby końcowo wykonać wszystko idealnie.

13:00 - od wejścia aż do teraz było najlepiej. najmilsze efekty odeszły. na pewno. decyzja o jedynej dorzutce dzisiejszego dnia, również 50mg. znacie to parcie. ulegam, bo wiem, że jeden raz jest dopuszczalny. przedłużenie najlepszego stanu.

13:30 - doszło napięcie mięśni, głównie w nogach. za sprawą poruszonego serca jest ciepło i przyjemnie. nie czuję pragnienia ale od czasu do czasu sączę sok. większość prac domowych wykonana, teraz czas przygotować się na rozdzielenie umysłu i ciała. będzie spokojniej. wiem, że na więcej nie mogę sobie pozwolić, nie wyjdzie z tego nic dobrego. skupiam się na tym aby zadowolić się obecną chwilą.

13:40 - ciągle odczuwam pełen zakres działania jednak przyjemność uleciała. czuję się normalnie - psychicznie - stabilnie. fizycznie - w środeczku ciągle zachowany rush. nie jest idealnie.

14:00 - no i to jest moment ktorego bardzo nie lubie.
pusta stymulacja, napięcie widoczne na twarzy. lekko przymulona głowa, zaczyna ćmić. oddech się jakby spłyca. w środku dalej nosi. muzyka już nie daje radości. spokój przy wyciszeniu się gdzieś zatraca, denerwuje sie ale nie jestem pewna czy to rozdrażnienie czy stres spowodowany tym, że robi się nieprzyjemnie. już mi się nie chce chodzić po domu, brak tej pozytywnej energii ale nie jest to jeszcze zmęczenie.

14:37 - czuje się względnie normalnie. delikatne rozdygotanie obecne. siedzę w miejscu, piję herbatę. boli mnie głowa. dokuczliwe cholerstwo. nie lubie tego stanu. podświadomie samą siebie uspokajam, pocieszam, przy takiej dawce i tak jest znośnie.

15:55 - głowa dalej boli. ciało uspokoiło się kompletnie, nie wyczuwalne napięcie czy serce, zwykły spoczynek. lekko przytyka mi nos po stronie, której użyłam. witam gluty. zrobiło mi się zimno.
nie odczuwam zmęczenia, największym problemem jest ciśnieniowy, lekko pulsujący ból głowy.
najlepszym lekarstwem jest nie ruszac się zbyt wiele. a i zjadłam coś, bo o dziwo chciało mi sie jesc.

16:10 - możliwe, że bół glowy bede odczuwac do wieczora. jest względnie ok ale to za sprawa małej dawki, tylko jednej dorzutki i położeniu się gdy poczułam zejście. nie rozwaliło mnie, po prostu porządnie pobudziło, a wiem, że może być lepiej, bo bywało lepiej ale zjazd jest wtedy przeokrutny. to co opisałam brzmi całkiem znośnie prawda?

no to weźmy sobie już 80mg, trzy dorzutki tej samej dawki, użycie obu dziurek z czego ostatni sniff wpadł kiedy już czułam zjazd (to go oddaliło ale go oczywiście wzmocniło)...

no i uboki się zwiększyły: dreszcze ale takie wewnętrze, nie zauwazylam, aby drżały mi rece. zimno i to bardzo nieprzyjemne zimno na które kołdra niewiele pomaga i potliwość jednocześnie. szczękościsk, mielenie gębą, ból gardła od spływu, ból zatok, suchość ust i jamy ustnej mimo picia, ból przełyku z braku jedzenia, rozdygotanie które zamiast godziny trwa trzy, trudności w skupieniu się, drażliwość już taka całkiem realna, nie wiadomo co robić, ból mięśni, a dalej chcialoby sie chociazby wycierac blaty... zawalony nos, ucisk, mega gluty które nie zawsze chcą dac się wydmuchać. problemy z zaśnięciem przy nadużyciu, sen płytki, przerywany, a do tego chrapanie no bo przez nos nie idzie oddychać. nadwrażliwość na światło i wiatr tez wystepuje. brak apetytu, kompletnie nic nie smakuje.

jak czasowo to się prezentuje?
półtorej godziny działania na dwóch dawkach (30min + 30min + 30 minut ale już takie niezbyt miłe), zjazd 2 godziny (gdzie mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że po prostu jest bardzo nieprzyjemnie dopóki sie nie uspokoję) + ból głowy do końca dnia.
na małych dawkach wystarczy sie położyć i będzie o wiele lepiej, podczas nieogarniętego, kompulsywnego dociągania ból głowy jest tak mocny, że jeśli tylko się ruszę to pulsuje i rozsadza czaszke. nie mozna wykorzystac tej sztycznej energii bo cialo nie daje rady.

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie

Unread post by wiktororban01 » 6 years ago

przeciez hex to jest kurestwo samo w sobie itu juz nawet nie chodi o sorty tylko o to czym ta substancja jest....kurwa no kazdy stymulant tkory dlugo dziala i ostro wjezdza na noradrenaline daje ta hujowizne..dopamina szybko skacze ale szybko schodzi i pozniej zostaje 16godzin norki..kurwa to jest jakas katorga a nie narkotyk..po co wy to bierzecie xd

Status:
wiktororban01
Dopaminator
Newbie

Unread post by wiktororban01 » 6 years ago

jak juz jakis hex to nie adne etylo-hexedrony czy inne modyfikacje tylko pierwszy HEXEDRON mozna wpriowadzic..po prostu HEXEDRON..bez zadnego etylko, proyply, izopopylo czy hujylo.....HE XE DRON lub jak kto woli HEKSEDRON...jesto opisany na hajpie..polecam sprawdzic