Gargameli wrote: ↑6 years ago
janosik1358
500mg Hexenu? To jest tak niewiarygodne, że aż nieprawdziwe. nawet uliczne żłoby mają samokontrolę. ja przy wysokiej tolerce przyjmowałam 200mg, ale pół gieta na raz? 500mg 3 cmc / 4 cmc lub nawet mmc to zrozumię i wiem, że to realne. ale pół gieta Henia na raz? noż kurwa... Nobla powinieneś dostać w kategorii "głupota roku".
500mg Henia... nie wierzę... stali bywalcy po 250mg na raz byli na SORach, a Ty? Ze stali kurwa jesteś? Ni chuja, nie uwierzę.
Nie musisz wierzyć, zresztą nie ma czym się chwalić, odpokutowałem za to równe 24 godziny.
Teraz organizm zjechany to pewnie przy takiej dawce bym zdechł i pikawa siadła.
To były początki oraz brak doświadczenia i głupota, wzięło się to chyba z tego że znajomi przy mnie walili pół gramowe szczury tyle że mieli rzenione jakieś cmc do czego doszedłem po czasie, zanim zacząłem się tym wszystkim interesować, no i co ogarnąłem hexa tego w igłach i myślę "ee tam jak znajomi walili takie duże i żyją dobrze to i ja mogę".
No ja też zdychałem, po równych 24 godzinach zacząłem dochodzić do siebie.
To że dla organizmu nic poważnego się nie stało, to chyba zasługa tego że od zawsze prowadziłem zdrowy tryb życia i jeszcze wtedy podczas tych początków miałem w organizmie wszystkie potrzebne minerały i witaminy, też nigdy w życiu nie miałem problemów z sercem,wątrobą itp.
Gdybym wiedział co walę, gdybym znał dawkowanie i forum to bym tego nie zrobił, ale że w okolicy każde cmc,hexy,cece i nepy są nazywane "mefedronem" no to nie miało się pojęcia.
A co do Hexenu to nawet na oczy nie chce tego widzieć, na pewno nigdy go nie spróbuję, ciesze się że bana w chinach dostał
Edit:oczywiście znajomi o których wspomniałem to doświadczone szczury, z bagażem 10 lat testów.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.