N-ETYLOPENTEDRON Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Użytkownik

Unread post by Legend » 6 years ago

Latest post of the previous page:

janosik1358 wrote:
6 years ago
Tylko te gówno jak i kiedyś kiedyś sniff hexa na raz 500mg wywołał u mnie upośledzenie przez które nie mogłem gadać, bo nie dało się skleić zdania oraz ciągłe jąkanie się
CZY TY KURWA SIĘ Z *UJEM NA MÓZGI ZAMIENIŁEŚ ? Jak można hexa przywalić 500mg na raz!!!! To jest skrajna nieodpowiedzialność! Skrajna głupota!!! Dla dobra ludzkości aż zagwiazdkuję tą wypowiedź!
NIECH NIKT NIE PRÓBUJE walić 500mg na raz HEXA!!!!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Kaczusek
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Kaczusek » 6 years ago

josiek Dokładnie... będąc w ciągu hex enu gdzie codziennie przez miesiąc brałem ... doszedłem max do dawki 150mg raz na 1godz
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie ;) Z gory dzięki ! :thumbup:

Status:
janosik1358
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by janosik1358 » 6 years ago

josiek wrote:
6 years ago
janosik1358 wrote:
6 years ago
Tylko te gówno jak i kiedyś kiedyś sniff hexa na raz 500mg wywołał u mnie upośledzenie przez które nie mogłem gadać, bo nie dało się skleić zdania oraz ciągłe jąkanie się
CZY TY KURWA SIĘ Z *UJEM NA MÓZGI ZAMIENIŁEŚ ? Jak można hexa przywalić 500mg na raz!!!! To jest skrajna nieodpowiedzialność! Skrajna głupota!!! Dla dobra ludzkości aż zagwiazdkuję tą wypowiedź!

Heh to były czas w których nie znałem jeszcze forum,młody i głupi bym rzekł, nie znałem dawkowania i myślę że każdy kiedyś miał sytuację typu "a co tam się stanie jak jebnę więcej, przeżyję, jestem w końcu kozak" no może nie każdy ale większość, każdego na pewno rceki nauczyły pokory no i mnie ta sytuacja też.
Oczywiście jak najbardziej niech nigdy nie próbuję, bo będziecie przeżywać to co ja czyli w moim przypadku,równe 24h zjazdu, brak możliwości wysłowienia się i kilka innych dolegliwości, co mnie jedynie zdziwiło brak fizycznych objawów tylko takie typowo psychiczne.
Ale nie mam zamiaru tego powtarzać.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Unread post by Gargameli » 6 years ago

janosik1358

500mg Hexenu? To jest tak niewiarygodne, że aż nieprawdziwe. nawet uliczne żłoby mają samokontrolę. ja przy wysokiej tolerce przyjmowałam 200mg, ale pół gieta na raz? 500mg 3 cmc / 4 cmc lub nawet mmc to zrozumię i wiem, że to realne. ale pół gieta Henia na raz? noż kurwa... Nobla powinieneś dostać w kategorii "głupota roku".

500mg Henia... nie wierzę... stali bywalcy po 250mg na raz byli na SORach, a Ty? Ze stali kurwa jesteś? Ni chuja, nie uwierzę.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Sicario
Opiowrak
Farmaceuta

Unread post by Sicario » 6 years ago

Kurwa, to nawet ja, stary pojeb nie brałem 500mg hexa. Max 200 i to kurwa czułem że prawie zdycham. :crazy:
Jeżeli pomogłem, zostaw + :wave:
Jeżeli nie pomogłem, również zostaw :E

Image

Status:
janosik1358
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by janosik1358 » 6 years ago

Gargameli wrote:
6 years ago
janosik1358

500mg Hexenu? To jest tak niewiarygodne, że aż nieprawdziwe. nawet uliczne żłoby mają samokontrolę. ja przy wysokiej tolerce przyjmowałam 200mg, ale pół gieta na raz? 500mg 3 cmc / 4 cmc lub nawet mmc to zrozumię i wiem, że to realne. ale pół gieta Henia na raz? noż kurwa... Nobla powinieneś dostać w kategorii "głupota roku".

500mg Henia... nie wierzę... stali bywalcy po 250mg na raz byli na SORach, a Ty? Ze stali kurwa jesteś? Ni chuja, nie uwierzę.

Nie musisz wierzyć, zresztą nie ma czym się chwalić, odpokutowałem za to równe 24 godziny.
Teraz organizm zjechany to pewnie przy takiej dawce bym zdechł i pikawa siadła.
To były początki oraz brak doświadczenia i głupota, wzięło się to chyba z tego że znajomi przy mnie walili pół gramowe szczury tyle że mieli rzenione jakieś cmc do czego doszedłem po czasie, zanim zacząłem się tym wszystkim interesować, no i co ogarnąłem hexa tego w igłach i myślę "ee tam jak znajomi walili takie duże i żyją dobrze to i ja mogę".
No ja też zdychałem, po równych 24 godzinach zacząłem dochodzić do siebie.
To że dla organizmu nic poważnego się nie stało, to chyba zasługa tego że od zawsze prowadziłem zdrowy tryb życia i jeszcze wtedy podczas tych początków miałem w organizmie wszystkie potrzebne minerały i witaminy, też nigdy w życiu nie miałem problemów z sercem,wątrobą itp.

Gdybym wiedział co walę, gdybym znał dawkowanie i forum to bym tego nie zrobił, ale że w okolicy każde cmc,hexy,cece i nepy są nazywane "mefedronem" no to nie miało się pojęcia.

A co do Hexenu to nawet na oczy nie chce tego widzieć, na pewno nigdy go nie spróbuję, ciesze się że bana w chinach dostał :)

Edit:oczywiście znajomi o których wspomniałem to doświadczone szczury, z bagażem 10 lat testów.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Ghost
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by Ghost » 6 years ago

Jak dla mnie - z dostępnych na rynku RC, to NEP jest bankowo nr 1 !!!

Sort NEP White Crystaline Powder oceniam najwyżej.

Proszek śnieżnobiało krystaliczny. Zapach rozpuszczalnikowy, bardzo charakterystyczny.

TEST VAPO
50mg na folii aluminiowej na raz.

Dym gładki, słodki . Chmura imponująco gęsta, biała .

Przyjemny speed nieogarek z większą miłością do otoczenia, podniesiona pewnością siebie, kreatywnością, elokwencja. Przytłumienie. Zmieniona percepcja barw, dźwięków.

Stymulacja pluszowa.

Peak: Do 15minuty.
Całość: Do 25minuty.

U w a g a!
To wciąga jak cholera.

Mega atrakcyjny do vapowania.
Attachments
WP_20190103_05_55_15_Pro (3).jpg
WP_20190103_05_55_15_Pro (3).jpg (339.21 KiB)
Last edited by Ghost 6 years ago, edited 3 times in total.

Status:
Sative
Szczur
Użytkownik

Unread post by Sative » 6 years ago

josiek wrote:
6 years ago
janosik1358 wrote:
6 years ago
Coś o tym wiem, nie polecam.