Latest post of the previous page:
Chyba jedyny odczynnik jaki został u mnie na ''stałe'' to 3-FPM, poszukiwałem coś dobrego do nauki, na studia, zawsze mialem problem z ogarnieciem sie, zebraniem, koncentracja i pamiecia Po 3-fph wszystkow chodzi jak kurz do odkurzacza i pisze sie znacznie szybciej, laczy fakty, mysli Skutkow ubocznych duzych nie mam, rano 50mg(nie jest to duzo) i wieczorem bez problemu spac mozna.Najlepsza Wasza substancja, jakiej spróbowaliście?
Najlepsza Wasza substancja, jakiej spróbowaliście?
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
- Status:
Metylon bodajze zabki 3 korony razy dwa nie trzeba tlumaczyc jak ktos testowal xd mefa nie jadlem czystego ale takie zaby w 2018 to bylo 7h eufo i speeda wzamian za 3 zjeby ostrej alecjak sie zapijalo browarami, jak woda to kurwa musialo tak byc a teraz jak jebne kreche dwie raz na miech to nawet zjeby niema alko tu nie pasuje ani troche :d i jakos czuje ze mam dobre rozkmini na przyszlosc
Np wlacza mi sie kmina co odpierdalalm za malolata. Rozkminiam to czmu tqk wysLo i co moge zrobic zeby nie robic takich samych bledow a raczej wyciagnac wnioski z tego co bylo. Itd liczy sie dzis i jutro
Np wlacza mi sie kmina co odpierdalalm za malolata. Rozkminiam to czmu tqk wysLo i co moge zrobic zeby nie robic takich samych bledow a raczej wyciagnac wnioski z tego co bylo. Itd liczy sie dzis i jutro
Z euforyków to chyba 4cmc,3cmc i mdma ale takie prawdziwe, A nie legalne zamienniki.
Ze stymulantów to chyba prawdziwa amfetamina no i MDPHP.
Ze stymulantów to chyba prawdziwa amfetamina no i MDPHP.
Teraz hexen jest moim najlepszym przyjacielem, kiedys bylo to cos innego, wczesniej cos innego, znajduje nowego najlepszego przyjaciela co kilka mieseicy
kiedys dxm byl moim najlepszym przyjacielem, ale dawno stracil magje i super tolerancja.....
kiedys dxm byl moim najlepszym przyjacielem, ale dawno stracil magje i super tolerancja.....
Uh... ciężkie pytanie. Na pewno 4-MeO-PVP było czymś co uczyniło ze mnie stimborga, chociaż już wcześniej miałem zadatki. Ale to 4-MeO-PVP pokazało mi różnicę między dobrym RC, a cmc. Ale ostatnimi czasy toczy zażarty spór o pierwsze miejsce z mdphp, które jest łatwiej dostępne i na pewno mocniejsze. To z RC, a najulubieńsza najulubieńsza toto jestem prawie pewny, że królowa polski, bo nic innego nie przypominam sobie, żebym tak wielbił.
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Czy jak co trzy tygodnie będę powtarzał, że DPT, to będzie nabijaniem postów?
----------------------------------------------------------------
Oczywiście, że będzie, więc zamknij się.
Ale nie biorę udziału w konkursie a mam dziś głupawkę.
Wybaczcie
----------------------------------------------------------------
Oczywiście, że będzie, więc zamknij się.
Ale nie biorę udziału w konkursie a mam dziś głupawkę.
Wybaczcie
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
Najlepsza substancja kupiona u Vendora to IDRA-21, dawała mi takiego speeda jak dobry stim, dawała super koncentrację jak dobre 3-FPH, poprawiała humor jak dobra tryptaminka nie mając przy tym praktyczniej żadnej wady oprócz rosnącej tolerki Nie uzależnia, jest świetnym nootropem, niestety nie zbadana na ludziach zbyt długo jak każde RC, ale milion razy mocniejsza od Piracetamu Jak jakiś Vendor to wprowadzi w cenie 35zł za grama teraz to kupuję cały magazyn
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
amfetamina, mdma a co do rc napewno ALD-52, afla pihp i uwaga mozna sie smiac hexen
po co
Ok, jak sobie życzysz, brechtam się z hexenu. Oto mój brecht >>>>
Ale za ALD-a to daję propsa
Ale za ALD-a to daję propsa
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
- Status:
Dla mnie doc wygrywa wszystko bo dał mi najwięcej szczęścia i fajnych doznań, kto by gardził orgazmem niewiadomego pochodzenia średnio co godzinę przez 20 h xD
Potem jest 3cmc bo uzyskałam efekt jak przy moim pierwszym razie co mnie uradowało
Kolejny jest mix 4cmc 300 oral i mdphp 700 sniff xD
Ussain bolt wymięka
Tak poza tym to pixy a najbardziej - żółte serca mmm, zielony Glock randomowo dostany a piękny był xd
Dodano 1 mar 2018, o 21:52
tryptodyso o mój Boże 3fpm to jedyna substancja której się boję i którą spuściłam w kiblu
Nic mnie tak nie zniszczyło jak to
No dobra bad trip na 4homipt tylko xD
Potem jest 3cmc bo uzyskałam efekt jak przy moim pierwszym razie co mnie uradowało
Kolejny jest mix 4cmc 300 oral i mdphp 700 sniff xD
Ussain bolt wymięka
Tak poza tym to pixy a najbardziej - żółte serca mmm, zielony Glock randomowo dostany a piękny był xd
Dodano 1 mar 2018, o 21:52
tryptodyso o mój Boże 3fpm to jedyna substancja której się boję i którą spuściłam w kiblu
Nic mnie tak nie zniszczyło jak to
No dobra bad trip na 4homipt tylko xD
alfa pvp, 3mmc, 2cb
z obecnych
Mdphp, 4meo pcp, 2cb-fly, eth lad, 3cmc.
kiedyś uważałem że hexen jest miód ale przyszedł zjazd
z obecnych
Mdphp, 4meo pcp, 2cb-fly, eth lad, 3cmc.
kiedyś uważałem że hexen jest miód ale przyszedł zjazd
Panie policjancie wszystko o czym pisze to tylko taki żart.
Wie ktoś gdzie kupie i wmiare tanio instanyl (fentanyl) taki spray do nosa
Pamiętam jeszcze w 2013 roku, już po pierwszych przygodach z mefedronem przeczytałem o tajemniczym związku chemicznym o kuszącej nazwie 4,4'DMAR. Powiem Wam tak- nikt później nie wymyślił lepszego RCka, byłbym w stanie zapłacić za niego teraz więcej niż za kokainę. Pod każdym względem przebija mefedron, nie mówiąc już o innych biedaketonach. Serotonina i euforia zalewała mnie swym oceanem z każdej strony.
Drugi związek to 5-MAPB, pamiętam jak miałem po nim takie widzenie stroboskobowe jak w klubie na imprezie, do tego euforia nie z tej ziemii, tylko miał już trochę za dużo wad i w końcu się z nim rozstałem.
A teraz wyszedłem po 5latach w kryminale i mnie szlag trafia, że rząd zabił tyle substancji wartych uwagi.
6-APDB, 2C-P, BK-2C-B- Tęsknię za tym
Drugi związek to 5-MAPB, pamiętam jak miałem po nim takie widzenie stroboskobowe jak w klubie na imprezie, do tego euforia nie z tej ziemii, tylko miał już trochę za dużo wad i w końcu się z nim rozstałem.
A teraz wyszedłem po 5latach w kryminale i mnie szlag trafia, że rząd zabił tyle substancji wartych uwagi.
6-APDB, 2C-P, BK-2C-B- Tęsknię za tym