Latest post of the previous page:
JosheMurinio, ziomuś na czym robiłeś. Możesz podać instrukcje jak rozrobić. I czy pryskać czy namaczac w naczyniu . Ma czym suszyles .Chce zrobic kota wykurwiacza dla ziomków. A konkretnych przepisów nie ma nigdzieNamaczanie kartek
Namaczanie kartek
JosheMurinio,
Kolego sympatyczny możesz podać przepis jak robisz krok po kroku bo tu jest jedno wielkie zamieszanie a Konkretów zero i dalej nie wiem jak . Jak dla mnie to mogą być plamy aby moc byla
Kolego sympatyczny możesz podać przepis jak robisz krok po kroku bo tu jest jedno wielkie zamieszanie a Konkretów zero i dalej nie wiem jak . Jak dla mnie to mogą być plamy aby moc byla
Namaczanie kartek
Dobra przyszła paka z mbmd chminaca . 5f adb i pure white .
Miałem porobić foty jak wyszły ale tak się oparami nakurqilem że nie dałem rady .
Daje 2g na 1.5kartki obojętnie którego 15ml acetonu . Rozpylacz mały i jazda . A resztę co się nie rozpuściła to dolewam acetonu gniotę pedzlem i poprawiam pedzelkiem . A narobiłem takich że picasso tyle kolorów . Będę miał info zza światów czy dobre xD
Miałem porobić foty jak wyszły ale tak się oparami nakurqilem że nie dałem rady .
Daje 2g na 1.5kartki obojętnie którego 15ml acetonu . Rozpylacz mały i jazda . A resztę co się nie rozpuściła to dolewam acetonu gniotę pedzlem i poprawiam pedzelkiem . A narobiłem takich że picasso tyle kolorów . Będę miał info zza światów czy dobre xD
Namaczanie kartek
skad zamawiane?daj info jak z mocaGitkolo wrote: ↑5 months agoDobra przyszła paka z mbmd chminaca . 5f adb i pure white .
Namaczanie kartek
No i mam info zza światów. Chłopaki mowią ,że zabija odrazu hehe . Tylko ja nie patrzyłem czy plamy będą bo to nie miało znaczenia . Chodziło o moc . 5fadb pobarwiło kartkę. Zielone 5fadb też trochę. Ale chminaca nie . I ogólnie to wszystko pomieszałem resztki i pedzlem gniotlem i na każdą z kartek . No i wyszło tak że jedna kartka to była jak taki płatek zkrysztalony sztywny to musiało być ostre w huj , bo tyle siuwaksu dałem. Wyglądała jak z włókna szklanego
Namaczanie kartek
podpowie mi ktoś w kwesti badania MDMB-CHMINACA .. właśnie żeby na ZK poszlo
ile g. na 1 kartke A4? tak żeby kratka już była "ciekawa"
i z czym to najlepiej rozcieńczyć? aceton czy spirytus... i czy może być spirytus izopropylowy?
ile g. na 1 kartke A4? tak żeby kratka już była "ciekawa"
i z czym to najlepiej rozcieńczyć? aceton czy spirytus... i czy może być spirytus izopropylowy?
Namaczanie kartek
Kolego... Alkohol / Spirytus izopropylowy jest używa się go m.in. w elektronice ma oznaczenie IPA .
Jestem laikiem w RC ale na spirytusie się znam ...
Podpowie ktoś ile tego MDMB-CHMINACA na 1 kartkę A4 żeby eksperyment był "ciekawy"?
Jestem laikiem w RC ale na spirytusie się znam ...
Podpowie ktoś ile tego MDMB-CHMINACA na 1 kartkę A4 żeby eksperyment był "ciekawy"?