Siemaneczko,
Koleżanka żaliła mi się ostatnio że jej kwiat już pokazał preflowery więc poszła do ogrodniczego po nawozix do roślin kwitnących. Z tym że baba w ogrodniczym podała nawóz uniwersalny bez wysilania się z poleceniem lepszego produktu.
Koleżanka zorientowała się dopiero w domu i stwierdziła że już ciul z ogrodniczymi, poszuka czegoś dobrego.
Doradzicie jej czym karmić chwaściki na flo?
Pozdrawiam,
Nawóz na flo
Nawóz na flo
I wyszłam z Oz krainy, mój czarnoksiężnik tuż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
Nawóz na flo
Tutaj jest lista nawozów od najlepszego producenta nawozów do skuna.
BIO-GROW 1L
BIO-BLOOM 1L
ROOT-JUICE 250ml
TOP-MAX 500ml
BIO-HEAVEN 250ml
Z użyciem tych nawozów u znajomego w szklarni której pomagam czasem jak mnie poprosi zamiast szczytów urosły topy jak maczugi, automaty ponad metrowe, pół-automaty 3m, jedną gigantke trzeba było złamać na wysokości 2m i zrobić żeby reszta stożka wzrostu rosła pod kątem 45° bo 3m wysokości szklarni by nie straczyła, miała grubo ponad 3.5m jak się ją ścinało.
Wiem że trochę późna odpowiedź ale może przyda się komuś w tutejszym roku bo sezon już powoli się zaczyna, nasiona powoli można zamawiać i rozbudowywać szklarnie.
Niedługo poradnik z mojej strony jak zrobić koncentrat DAB 80% THC.
BIO-GROW 1L
BIO-BLOOM 1L
ROOT-JUICE 250ml
TOP-MAX 500ml
BIO-HEAVEN 250ml
Z użyciem tych nawozów u znajomego w szklarni której pomagam czasem jak mnie poprosi zamiast szczytów urosły topy jak maczugi, automaty ponad metrowe, pół-automaty 3m, jedną gigantke trzeba było złamać na wysokości 2m i zrobić żeby reszta stożka wzrostu rosła pod kątem 45° bo 3m wysokości szklarni by nie straczyła, miała grubo ponad 3.5m jak się ją ścinało.
Wiem że trochę późna odpowiedź ale może przyda się komuś w tutejszym roku bo sezon już powoli się zaczyna, nasiona powoli można zamawiać i rozbudowywać szklarnie.
Niedługo poradnik z mojej strony jak zrobić koncentrat DAB 80% THC.
Poproś ziomka o karte
Przyszedł czas by posypać
Po całości, najlepiej po przekątnej stolika
Przyszedł czas by posypać
Po całości, najlepiej po przekątnej stolika