Unread post
by janosik1358 » 5 years ago
Ogólnie średnio - dobry materiał z mojego punktu widzenia.
Dawka 70mg jakoś specjalnie mocno nie porobiła, jak na osobę która stymulantów nie ruszała od kwietnia.
Sort z stycznia(bo wtedy ostatnio brałem nepa od Predzia) znacznie się różnił wyglądem i działaniem, ten według mnie jest słabszy.
Aczkolwiek samo działanie jest w miarę satysfakcjonujące, działanie w moim przypadku to lekko ponad godzinka, no prawie 2 godziny, metoda to sniff.
Ogólnie to sporo motywacji do działania jest, robiłem sobie to co miałem zrobic i fajnie się w to wkręciłem, wiadomo jest przyjemnie, całkiem kreatywnie i pomysłowo.
Chęć na kolejną dawkę była średnia i trwała jakoś godzinę.
Pytanie do panów będących dłużej w temacie Nepa, jak jest z tym powiedzmy przy mini maratonie złożonym z pierwszej kreski 70mg i każdej następnej po 50mg, dochodząc do 5 kresek, mocna zwała? mocny zjazd? mocne strucie i chęć na kolejną dawkę?
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.