Latest post of the previous page:
Gdzie dostanę am 2201NEP CRISTAL HQ Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Enzochem
NEP CRISTAL HQ Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
Chyba już nigdzie nie ma a przynajmnie nigdzie ostatnio nie widziałem.
Bardzo dobra substancja. Jest to typowy stymulant akurat jak dla mnie, euforia jest tu bardzo znikoma ledwo wyczuwalna. Wjazdu na serce nie doświadczyłem. Działanie przyjemne, dość krótkie, ale w tle długie, stymulacja fajna, nienachalna. Sprawdzi się do pracy umysłowej przede wszystkim ten odczynnik. Euforia nie przeszkadza w skupieniu. Można się skoncentrować i wydajnie pracować. Przez znikomą euforię i znaczącą stymulację świetnie nadaje się do pracy umysłowej przede wszystkim. Super.
Co do dawek z jakimi miałem do czynienia to było to 20-30 mg.Bortak42 wrote: ↑1 year agoBardzo dobra substancja. Jest to typowy stymulant akurat jak dla mnie, euforia jest tu bardzo znikoma ledwo wyczuwalna. Wjazdu na serce nie doświadczyłem. Działanie przyjemne, dość krótkie, ale w tle długie, stymulacja fajna, nienachalna. Sprawdzi się do pracy umysłowej przede wszystkim ten odczynnik. Euforia nie przeszkadza w skupieniu. Można się skoncentrować i wydajnie pracować. Przez znikomą euforię i znaczącą stymulację świetnie nadaje się do pracy umysłowej przede wszystkim. Super.
Jeśli chodzi o Nepa i rękę Coco to bardzo dobre i mocne stymulanty z nutką eufori Polecam dawki na start nie większe jak 30 mg bo robi potężną robotę i siłę byki Jak najbardziej polecam
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Ktos moze otrzymal w tym tygodniu nepa? Doszedl do mnie "inny sort" niz zwykle,ale do tego co pzychodzilo wczesniej nie ma w ogole polotu...nie wiem czy to moze jakies resztki temu taki dziwny?moze zostalo cos innego wyslane przez pomylke?nie wiem,dla mnie to podjezdza pod fake coco
Jakby ktos mogl sie wypowiedzuec w tej sprawie byloby milo.zaznaczam,ze chodzi o golebie ktorej dolecialy wvtym tygodniu
Jakby ktos mogl sie wypowiedzuec w tej sprawie byloby milo.zaznaczam,ze chodzi o golebie ktorej dolecialy wvtym tygodniu
Czy możesz podać więcej szczegółów, które potwierdzają, że otrzymałeś nep inny?K86 wrote: ↑1 year agoKtos moze otrzymal w tym tygodniu nepa? Doszedl do mnie "inny sort" niz zwykle,ale do tego co pzychodzilo wczesniej nie ma w ogole polotu...nie wiem czy to moze jakies resztki temu taki dziwny?moze zostalo cos innego wyslane przez pomylke?nie wiem,dla mnie to podjezdza pod fake coco
Sprawa wyjasniona, po prostu omylkiwo zostal wyslany inny odczynnik
Siema pobierał ktoś Neipika od V ostatnio jakaś recenzja produktu bo nie wiem czy brać pierw na spóbowanie czy odrazu z grubej rury
podpinam się do kolegi z zapytaniem
Spróbuj jakieś 20-30mg, na początek. Jeśli nie będzie takiego efektu jak oczekujesz, zwiększ dawkę. Z NEP-em trzeba uważać, żeby nie przesadzić i żeby nie pokarał
Sort jest petarda, 50mg i 2h już trzyma konkretnie.
Bardzo dobry nep dawki 15 mg juz dają potężnego kopa do działania. Motywacja do działania na wysokim poziomie jest moc
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Czyli jednak zamiast trojki moze skusze sie na nepa hn
Jak uważasz ja tam lubię stymulanty typu nep i fake Coco mi odpowiada stają na wysokości zadania
Ten nep to jest petarda, mogę potwierdzić że aktywny w dawkach rzędu 10-15mg po 50mg jest już konkret porobiony człowiek, Wziąłem jakiś czas temu 5 i ten wór jest jak niekończąca się historia.