Latest post of the previous page:
Rathy, moja panna też czuła się po tym rozdrażniona. Dopiero po hexie jakoś się rozluźniło

Shop Profile: Drenigma
Latest post of the previous page:
Rathy, moja panna też czuła się po tym rozdrażniona. Dopiero po hexie jakoś się rozluźniłoTrochę chujowa ta moja recenzja ale Smith, opisał mój wczorajszy stan własnie. Chyba zrobił to nawet lepiej niż sam bym to zrobił w tym momencie. Ale dodam że zastanawia mnie smak tego nepika, jakby znajomy. Kiedyś go czułemSmith wrote: ↑4 years agoPierwsza recka poleci z nepa, który bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.
Towar przyszedł do mnie w formie krystalicznego pyłu z niewielkimi grudkami. Zauroczony pakowaniem zupełnie zapomniałem o próbie alergicznej, czego ODRADZAM każdemu, bo to głupota. Pierwsza kreska poleciała w ilości 50mg.
Zanim zacznę zachwalać zajebiste działanie, to słowem wstępu aplikacja sniffem boli. Dużo bardziej niż hexa od tego vendora, oraz smak nie jest zbyt przyjemny przy spływie, no ale to nie obiadek u Gesslerowej xD
Pierwsze efekty zaobserwowałem po około 5 min od zapodania. Serducho lekko zagrało na perkusji, napływ ciepła, pobudzenie, libido bardzo w góre, clearhead, wzrost motywacji. Odczuwana stymulacja okazała się bardzo wyważona i nienachalna. Najmocniejsze efekty działania substancji odczułem po około 30 minutach od zadpodania i trwały jakąś godzinę.
Druga kreska o tych samych parametrach, po dopiero 2h dała tak samo intensywne doznania co pierwsza. Całkowity czas działania substancji w mojej ocenie dobijał do 2-2,5h, co jest zadziwiająco dobrym wynikiem!
Było kresek więcej, ale to już historia, która się powtarza. Po w miarę intensywnych badaniach nie odczułem żadnej zwały.
Plusy
-podręcznikowe działanie nepa
-długość fazy
-brak zwały
-brak chęci na częste dorzutki
-libido w górę (dla mnie plus)
-brak męczącej, nachalnej stymulacji
- bez problemu po odczynniku można zjeść, oraz wyjść do ludzi
Minusy (mi one nie przeszkadzają, ale dla kogoś mogą być istotne)
-bolesna aplikacja
-smak towaru odstrasza
-zapycha nos (przynajmniej w moim przypadku się to stało, ale jest on już po przejściach xD)
Kończąc mogę z czystym sumieniem polecić ten sort każdemu, kto szuka dobrego NEPa. Dziękuję Drenigma za możliwość przetestowania substancji![]()