NEP gdzie na zakupy
NEP gdzie na zakupy
Witam,wiecie może gdzie teraz dorwę dobrego nepa(n-ethylonorpenthedrone)? w krysztale? (Chodzi o Vapo)
NEP gdzie na zakupy
czoper, Nie dlugo ma miec nepa big crystal predator yen sam sort co byl ;] dzis z nim pisalem , jak nie predzio to zobacz u atoma
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
NEP gdzie na zakupy
maaatrix, synthetics nie ma nepa i szybko nie bedzie na magazynie pisal vendor na forum
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
- Status:
NEP gdzie na zakupy
Jezeli az tak duzego cisnienia nie masz to poczekaj chwilke az wleci sort u Preda
NEP gdzie na zakupy
Ewentualnie zaopatrz się gdzieś za granicą.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
NEP gdzie na zakupy
OpetanyJezus
Można.
Ale są też shopy które mają bardzo dobre sorty za granicami kraju.
Są tu ludzie, którzy kupują to i owo moze się wypowiedzą .
Można.
Ale są też shopy które mają bardzo dobre sorty za granicami kraju.
Są tu ludzie, którzy kupują to i owo moze się wypowiedzą .
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
NEP gdzie na zakupy
PREDATOR bedzie mial nie dlugo nepa big crystal ten sam sort co byl wczesniej pisal na forum takze czekac
NEP gdzie na zakupy
Z tego co widziałam wszędzie jest teraz ten zoltawy nep, który niesteyy jest mocno sredni.
Ja bardzo długo nie zamawialam nic. Teraz czekam na nepa big crystal od preda. Akurat jak mnoe chęć naszła to ni ma. Co za kraj. haha
Ja bardzo długo nie zamawialam nic. Teraz czekam na nepa big crystal od preda. Akurat jak mnoe chęć naszła to ni ma. Co za kraj. haha
Wszystkie demony i diabły są tutaj więc pomyśl jak puste musi być piekło.
NEP gdzie na zakupy
zamow od atoma nepa jakosc dobra lecz nie jest to moc taka co nep big crystal od preda , poczytaj recki u atoma to bedziesz cos wiedzial juz pozdro
NEP gdzie na zakupy
no ja zamowilem kilo od preda NEPA BIG CRYSTAL i czekalem poltora miesiaca a tu zrobil mi prezent i mi wyslal nic co lezalo kolo Nepa
NEP gdzie na zakupy
Szybkiedi, nedzny ruch z ich strony, mam nadzieje ze ogarnie i sie dogadacie.
Ten zolty to jak dla mnie w ogole nie podobny do nepa w niczym.
Nie wiem kto to wypuscil pod nazwa nep, powinno byc nehp czy neph, zeby nie mylic.
Ten zolty to jak dla mnie w ogole nie podobny do nepa w niczym.
Nie wiem kto to wypuscil pod nazwa nep, powinno byc nehp czy neph, zeby nie mylic.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
NEP gdzie na zakupy
Szybkiedi, bo nie mial juz tego nepa ;[ i musial wyslac co innego lecz wraca ten sort nie dlugo na salony pred pisal wczoraj
NEP gdzie na zakupy
oj takiego ruchu nie powinno byc czekam poltora miesiaca na paczke i pisalem 10 maili ze poczekam jescze tydzien bo macie miec normalny nep ale obiecywali i zapewniali ze elegancko sie pali i ze fajne to jest a tu wtopa na 20 tysi moge se tym tuty przepchac na tyle sie to nadaje
Dodano po 49 sekundach:
okej a ja muj na mailu pisalem ze jak juz czekam poltora miesiaca to poczekam jeszcze tydzien ale za wszelka cene chcial mi to wcisnac i sie udalo ...