Latest post of the previous page:
Właśnie chce zrobić 1 raz Vapo z nepem podobno wieksza euforia wchodzi , podpowiesz jak to zrobić , mam tekturową słomke , sreberko zapalniczke na stanie ;D
Latest post of the previous page:
Właśnie chce zrobić 1 raz Vapo z nepem podobno wieksza euforia wchodzi , podpowiesz jak to zrobić , mam tekturową słomke , sreberko zapalniczke na stanie ;D
Różnie ale zazwyczaj biore jakieś benzo żeby mieć z tym spokój. Bez benzo to kilka godzin jak nic musi minąć.
WolnyAllChemic wrote: ↑4 years agoGargameli, poczekam na jakieś recenzje. Marzy mi się taki sorcik co Predziu kiedyś miał NEP BIG Crystal to smakowite byli te kamyczki
NEP BIG CRYSTAL to był OSTATNI prawilny NEP jaki jadłem który dawał euforię czego w obecnych sortach w ogóle nie ma - może pierwsze 30-60minut podczas rushu jest a potem to już tylko stymulacja i z każdą kolejną dawką zaczynają się paranoje.
Nie przepadam za komentarzami Bossa ale ma rację, sam brałem NEP BIG Crystal od Drapieżnika i działał w mojej ocenie jak 3cmc z wykurwistym speedem i błogostanem w tle przy dawkowaniu 50-100mg co 1-3h. Od 2019 roku nie ma takie sprzętu na tym forum, nie wiem co jest sprzedawane teraz pod nazwą NEPBoss wrote: ↑1 year agoluki985, Słuchaj chodzi mi o te sprzed 2015 roku Człowieku proszę mi pokazać gdzie kupię takiego Nepa co miał sklep w ofercie sklep 13rc jeśli nie pamiętasz to daje drugi przykład u Predatora ETYLOPENTEDRON (NEP) BIG CRYSTAL Pamiętacie jeszcze tego Nepa , działanie ?! Jeśli chcesz to poczytaj sobie temat innych użytkowników forum którzy tam oceniali tego co ja miałem na myśli. Ja pamiętam te czasy może dekady to źle ująłem ale 4-5lat temu ja już takiego Nepa nie spotkałem jaki miał kiedyś Predator NEP Big Crystal ETYLOPENTEDRON ?
NEP to jest wersja etylowa pentedronu i analogicznie . Chcesz zapytaj weteranów którzy pamiętają te Nep sprzed kilku lat .