Latest post of the previous page:
Ja akurat nie przepdam za takimi typowymi pustymi stimami, krajówka bardzo nieinwazyjna w porównaniu do takiego nepa czy tym podobnym odczynnikom stymulującym z kategorii RC.NEP - N-Ethylpentedrone
NEP - N-Ethylpentedrone
Nep jest git jak nie lecisz w ciągach bo uboki i szukanie fazy z pierwszej kreski omamy haluny zaczynaja sie od 48h nieprzespanych pozniej to juz tylko twój umysł ci zaprezentuje ciekawe obrazki że później brać nie bedzie trzeba się narkotyzować.
NEP - N-Ethylpentedrone
Da rade NEP jako funkcjonalny stymulant? Jak tak to jakie dawki proponujecie? Powiedzmy, ze potrafie sie powstrzymac przed dorzutkami.
NEP - N-Ethylpentedrone
Wario, Teoretycznie jakbyś mikrodawkował typu 10mg co jakiś czas czy ile tam potrzebujesz aby poczuć jakiś efekt, byleby nie ożreć sie jak świnia bo widac wtedy po tobie odrazu jak oczy wystrzeli na orbite.
NEP - N-Ethylpentedrone
Last batch of NEP I got from bol was super potent. Needed only 15-40mg bumps and I was in smooth euphoria heaven for 1-3 hours, and redosing was consistent through 3 days, tolerance builds slow I guess.
Comedown ain't bad but benzos are a must forget sleeping without.
Did a line of like 80-100mg and smoked a bong rip after and got a massive dopamine rush as if I've vaped the NEP (which doesn't seem to be that fun).
Not really functional because you fixate and scatter within seconds and vision gets blurry, definitely up there for me tho, way better casually than any Cath I've tried.
Comedown ain't bad but benzos are a must forget sleeping without.
Did a line of like 80-100mg and smoked a bong rip after and got a massive dopamine rush as if I've vaped the NEP (which doesn't seem to be that fun).
Not really functional because you fixate and scatter within seconds and vision gets blurry, definitely up there for me tho, way better casually than any Cath I've tried.
NEP - N-Ethylpentedrone
Testował ktoś Nepa metodą hot rail? Bo przy mojej tolerce zwykle vapo już nie wystarcza. Da się to hot railować? Bo nie chcę kasy w błoto wrzucić
I wyszłam z Oz krainy, mój czarnoksiężnik tuż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.