Latest post of the previous page:
Myślę że to dobry sort jeśli ktoś lubi nep będzie zadowolony z działaniaNEP Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: sandheavens
NEP Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description
Nep ten byl badany metodą only sniff ponieważ zanim sie zczailem to już worek pusty byl bo sniff działał na tyle dobrze ze nawet nie pomyślałem o tym by spróbować vapo bo jak wiadomo przy vapo worek duzo szybciej znika
No to tak zaaplikowane około 100mg sniff (moze troche mniej 80-100 ale na pewno nie więcej)
Po 3minutach wejście smoka takie ze nie wiedziałem za które czynności w pracy mam sie zabrać i robiłem każda po trochu i co chwilę na papierosa bo chęć była ogromna. Nagle panie prawie wszystkie wywoływały popęd seksualny na poziomie "zwierzę" czyli w rozmowach przeplatały się jakieś żarciki z podtekstem seksualnym
Czas w pracy z 8h/8h przyspiesza do 3h/8h
Prościej mówiąc 8h pracy po nepie zleciało jak 3h na czysto.
Czas dzialania pierwsze 3 kreski to parcie na dorzutke jest co okolo godziny moze nawet troche krócej bo organizm domaga sie ponownego euforycznego wejscia
Na drugi dzien czyli po przerobionym okolo 1g 1dnia
Czas dzialania się wydłuża nawet do 3-5h bez chęci na dorzutke dawkując caly czas te nie wiecej niż 100mg.
Wiec 1g poszedl w jakies 10h od pierwszego sniffa
Kolejny gram juz starczyl na 2dni praktycznie
Nie gryzie nie zatyka porów ani nosa.
Taka lżejsza wersja hexa bo nepem jest mniejsza szansa na to ze przesadzimy i włączymy mod ROBO-ZOMBIE. Czyli milion myśli czyli tryb zombie plus spięte mięśnie dzieki czemu chodzimy jak robot
A takim hexem duzo łatwiej włączyć tryb robo zombie czasami i kilka dni pod rząd zanim dobierzemy odpowiednie gramturgie dla nas a tutaj raczej dawkowanie od 50-100mg i raczej mala roznica w te czy w te nie powinna zmienić działanie a przy hexie czasami ciut zbyt szybka dorzutka lub o 10mg za dużo i juz mamy z glowy kilka godzin zanim wrócimy do zywych
Podsumowanie ocena nepa 9/10 (gdybym przetestował vapo i działało by euforycznie na te 5-10min od bucha plus nakladanie stymulacji na okolo pol godziny od bucha to byłbym w stanie dać pierwszy raz w życiu jakiemuś produktowi 10/10)
Bo ten nep ma wszystko co potrzebne fanom stymulantów czyli lekkie eufo + stymulacja (przy vapo zwiększone eufo ciut mniejsza stymulacja)
Bardzo przepraszam za to że zapomniałem o vapo ale ostatnio trafiałem na nepy które nie da sie vapowac bo smak koszmarny dla tego zapomniałem tutaj sprawdzić.
Polecam!
No to tak zaaplikowane około 100mg sniff (moze troche mniej 80-100 ale na pewno nie więcej)
Po 3minutach wejście smoka takie ze nie wiedziałem za które czynności w pracy mam sie zabrać i robiłem każda po trochu i co chwilę na papierosa bo chęć była ogromna. Nagle panie prawie wszystkie wywoływały popęd seksualny na poziomie "zwierzę" czyli w rozmowach przeplatały się jakieś żarciki z podtekstem seksualnym
Czas w pracy z 8h/8h przyspiesza do 3h/8h
Prościej mówiąc 8h pracy po nepie zleciało jak 3h na czysto.
Czas dzialania pierwsze 3 kreski to parcie na dorzutke jest co okolo godziny moze nawet troche krócej bo organizm domaga sie ponownego euforycznego wejscia
Na drugi dzien czyli po przerobionym okolo 1g 1dnia
Czas dzialania się wydłuża nawet do 3-5h bez chęci na dorzutke dawkując caly czas te nie wiecej niż 100mg.
Wiec 1g poszedl w jakies 10h od pierwszego sniffa
Kolejny gram juz starczyl na 2dni praktycznie
Nie gryzie nie zatyka porów ani nosa.
Taka lżejsza wersja hexa bo nepem jest mniejsza szansa na to ze przesadzimy i włączymy mod ROBO-ZOMBIE. Czyli milion myśli czyli tryb zombie plus spięte mięśnie dzieki czemu chodzimy jak robot
A takim hexem duzo łatwiej włączyć tryb robo zombie czasami i kilka dni pod rząd zanim dobierzemy odpowiednie gramturgie dla nas a tutaj raczej dawkowanie od 50-100mg i raczej mala roznica w te czy w te nie powinna zmienić działanie a przy hexie czasami ciut zbyt szybka dorzutka lub o 10mg za dużo i juz mamy z glowy kilka godzin zanim wrócimy do zywych
Podsumowanie ocena nepa 9/10 (gdybym przetestował vapo i działało by euforycznie na te 5-10min od bucha plus nakladanie stymulacji na okolo pol godziny od bucha to byłbym w stanie dać pierwszy raz w życiu jakiemuś produktowi 10/10)
Bo ten nep ma wszystko co potrzebne fanom stymulantów czyli lekkie eufo + stymulacja (przy vapo zwiększone eufo ciut mniejsza stymulacja)
Bardzo przepraszam za to że zapomniałem o vapo ale ostatnio trafiałem na nepy które nie da sie vapowac bo smak koszmarny dla tego zapomniałem tutaj sprawdzić.
Polecam!
Gryfny chłopak lat 23 szuka kobiety pisać priv XD
Po wszystkich opiniach już jestem zdecydowany na dużą ilość zakupu nep'a , dzięki wielkie za szczere recenzje, bo szczerze teraz o dobry temat w odpowiedniej cenie, jak to było z Hexen, już się nie umiem, doczekać aż będę testowal, a wyplata już na dniach i chyba będę zmuszony z pełnym zadowoleniem zamówić większą pakę, a z Vendorem już miałem zawsze dobry kontakt, więc wszyscy utwierdziliscie mnie w doborze nep'a z sandheaven's, dzięki za komenty i już zaczynasz ruszać kwestie pieniężne, na komentarzach na dopku zawsze można liczyć, no i cena jest też normalna, wiec wybieram nep'a w najbliższym czasie, a już mam długo przerwę od zamawiania RC, jeszcze raz dzięki mordy za info, bo ileż można polskiej krajowy , łapać po streetach.
Pozdro all, takie care
Pozdro all, takie care
Siema
Wybaczcie laickie pytanie , ale czy to można mieszać z ziołem dodać np troszkę do blanta ?
Tak żeby nie było zamuły po MJ , zero doświadczenie mam w vapo , jeżeli nie to czy można to vapować z waporyzatora , zakupiłem właśnie x-max pro v3 ,będę eksperymentować
A co do sniffa jakie dawkowanie ,żeby nie wjechały schizy/uboki ?
Wybaczcie laickie pytanie , ale czy to można mieszać z ziołem dodać np troszkę do blanta ?
Tak żeby nie było zamuły po MJ , zero doświadczenie mam w vapo , jeżeli nie to czy można to vapować z waporyzatora , zakupiłem właśnie x-max pro v3 ,będę eksperymentować
A co do sniffa jakie dawkowanie ,żeby nie wjechały schizy/uboki ?
Jeśli pomogłem zostaw lajka
Nep ogólnie nadaje się do vapo ale lepiej proponował bym a pihp . Jak najbardziej można trochę tematu dosypać.
Będzie dobre
Próbowałem kilka strzałów iv, wjazd jest boski tylko działanie zbyt krótko trwa i szkoda instalacji, nie polecam tego typu zabaw na dłuższą metę, bo za bardzo wciąga.
ile mg zarzuciles IV na pierwszą dawkę? Bardzo długo nie waliłem IV i zastanawiam się ile wrzucić po 3 latach przerwy, dodam że sporadczynie mi się zdarzało ogólnie wziąść, jak mi coś odjebało : D, jak ogólnie oceniacie nepa od Sand? Dobry Rush dopaminowy po pierwszej dawce? Przedewszystkim chodzi mi o libido i o seks po tym sorcie
Widzę że spopularyzowała się tutaj podawanie metodą i.v
Ludzie ,nie idźcie tą drogą. Szanujcie swoje zdrowie i swoje żyły. Podawanie takich środków jak Nep czy chlorów to prosty sposób na niszczenie sobie zdrowia ,czy warto dla 5 min bomby robić sobie zakrzepy w żyłach?
cpajcie ,nikomu tego nie bronie ale róbcie to z głową. Wiem że są zawodnicy którzy to robią ,ale zostawcie to im.
Ludzie ,nie idźcie tą drogą. Szanujcie swoje zdrowie i swoje żyły. Podawanie takich środków jak Nep czy chlorów to prosty sposób na niszczenie sobie zdrowia ,czy warto dla 5 min bomby robić sobie zakrzepy w żyłach?
cpajcie ,nikomu tego nie bronie ale róbcie to z głową. Wiem że są zawodnicy którzy to robią ,ale zostawcie to im.
Wiem jakie to uczucie ,w takich sytuacjach weź sobie jakieś benzo. Mi z dopków jak i palenia pomógł wyjść diazepam(rellanium,Valium) naprawdę pomógł kiedy byłem w kryzysie.
Przy wyrobionej tolerancji e waliłem 100mg w 5ml wody na strzał, wjazd taki że czujesz jakbyś miał mieć za chwilę mega orgazm.ndrwpr2 wrote: ↑2 years agoile mg zarzuciles IV na pierwszą dawkę? Bardzo długo nie waliłem IV i zastanawiam się ile wrzucić po 3 latach przerwy, dodam że sporadczynie mi się zdarzało ogólnie wziąść, jak mi coś odjebało : D, jak ogólnie oceniacie nepa od Sand? Dobry Rush dopaminowy po pierwszej dawce? Przedewszystkim chodzi mi o libido i o seks po tym sorcie
Napiszę jeszcze raz, nie polecam tej metody podawania, wyniszcza to bardzo instalacje i mega uzależnia, pamiętajcie o tym.
Jak dobrze pójdzie to wkrótce poleci zamówienie na nep od sandheavens, bo opinie ciekawe i ogólnie smaki się ma na smakołyki
SzalonyDopek
Będziesz happy
Będziesz happy
Będzie dobre
Siemanko.
To najlepszy NEP,który miałam okazję próbować.
Fenomenalny od samego początku, czyli wyglądu, zapachu którego praktycznie się nie odczuwa, smaku który jest bardzo delikatny, co ma fantastyczny wplyw na splyw, bo przecież nie każdy go lubi i majestatyczne delikatne niczym puch znieczulenie, dokladnie tak samo , jak kiedyś miałam okazję spróbować i odczuć w
oryginalnym NEPIE Columbijskiej produkcji...
Moi drodzy, od 1 do 10, daje POTĘŻNE 10.
Jest jeden minusik, na który uważajcie . Jest ASTRONOMICZNIE MOCNY. Wg mnie ,to najczystszy NEP z który spotkałam się w swoim życiu a nie z jednego pieca chleb jadlam. 3majcie fason, zawsze z fartem. Pozdro.
SANDHEAVENS.COM, OGROMNY SZACUNEK...
To najlepszy NEP,który miałam okazję próbować.
Fenomenalny od samego początku, czyli wyglądu, zapachu którego praktycznie się nie odczuwa, smaku który jest bardzo delikatny, co ma fantastyczny wplyw na splyw, bo przecież nie każdy go lubi i majestatyczne delikatne niczym puch znieczulenie, dokladnie tak samo , jak kiedyś miałam okazję spróbować i odczuć w
oryginalnym NEPIE Columbijskiej produkcji...
Moi drodzy, od 1 do 10, daje POTĘŻNE 10.
Jest jeden minusik, na który uważajcie . Jest ASTRONOMICZNIE MOCNY. Wg mnie ,to najczystszy NEP z który spotkałam się w swoim życiu a nie z jednego pieca chleb jadlam. 3majcie fason, zawsze z fartem. Pozdro.
SANDHEAVENS.COM, OGROMNY SZACUNEK...
Pobierał ktoś ostatnio? Próbował vapo? Da znać czy się nadaje
Pomogłem?
Zaciekawiłem?
A może rozśmieszyłem?
Zostaw to nic nie kosztuje; )
Zaciekawiłem?
A może rozśmieszyłem?
Zostaw to nic nie kosztuje; )
Dołączam do pytania. Zamówiłem. Skromnie dyszke dam znać po testach. Peace