NEP Sandheavens.cc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: sandheavens

Status:
GitMajstrr
Szczur
Newbie

Unread post by GitMajstrr » 3 years ago

Latest post of the previous page:

Właśnie jestem po testach.

Bardzo ciekawy i przyjemny oddczynnik. Mocno imprezowy. Polecam założyć słuchawki, bo świetnie się słucha przy tym muzyki. Mniej ryje beret no i wedlug dużo bezpieczniejszy od Heńka. Teoretycznie bez kardio-zwały, ale i tak zalecam ostrożność.

Status:
Lil_Pit
Psychonauta
Newbie

Unread post by Lil_Pit » 3 years ago

Nep teraz jest w białym pudrze/grudkach o lekko wyczuwalnym zapachu. Nieprzyjemny przy sniffie oraz bardzo gorzki spływ.

Dodano po 36 minutach :
Wie ktoś czy ten nep się nadaje do vapo?

Status:
Pro8l3m
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by Pro8l3m » 3 years ago

Lil_Pit, nie wiem jaki jest aktualny sort. Ale grudniowy nie za bardzo się nadawał. Miałem sort który na folii częściowo zostawał po stopieniu. Takie jakby mikro grudki czy kryształki w pudrze były-trzeszczą pod kartą . Przy małej temp. smak nepowy przy nieco większej całkowicie się zmieniał.
Kopać kopał ale metoda nieefektywna.
Podkreślam jednakże że mowa tutaj o sorcie z ok 9.12.20

Za to pod vapo hex needles był sztos.
Pomogłem? :D
Zaciekawiłem? :?:
A może rozśmieszyłem? :lol:
Zostaw :thumbup: to nic nie kosztuje; )

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Yournightmare

Unread post by YourNightmare » 3 years ago

Pro8l3m, ja
Pro8l3m wrote:
3 years ago
Lil_Pit, nie wiem jaki jest aktualny sort. Ale grudniowy nie za bardzo się nadawał. Miałem sort który na folii częściowo zostawał po stopieniu. Takie jakby mikro grudki czy kryształki w pudrze były-trzeszczą pod kartą . Przy małej temp. smak nepowy przy nieco większej całkowicie się zmieniał.
Kopać kopał ale metoda nieefektywna.
Podkreślam jednakże że mowa tutaj o sorcie z ok 9.12.20

Za to pod vapo hex needles był sztos.
ja miałem koniec grudnia, i vapowalem z szklanej fifki.
Sniffem przeważnie było opracowane wszystko i było spoko, z lufy vapo w miksie z needles wypadło pozytywnie.
Najlepiej nepa donosowo szurać, fajny profil działania ma nepik ten.
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Unread post by Boss » 3 years ago

Boss wrote:
4 years ago
Nazwa produktu: Nep

Wygląd produktu: Biały puder zapach dość wyczuwalny ale nie przeszkadzał w tekstach .

Podanie donosowe - Sniff wchodzi dobrze troszkę szczypie ale jest ok

Czas działania: Nie patrzyłem na zegarek ale dość długo trzyma
Zaaplikowano: Na początku 50 mg za godzinkę dorzuciłem 70mg
( Weź mniejsze dawki ja to weteran)
Działanie - Dobra byki pora na moje pare słów na temat tego nepa. Do badań przystąpiłem z rana wyspany najedzony gotowy do testów zrobiłem węgorza na stole i go zjadłem . Pierwsze wrażenie było takie ze nosek trochę zabolal mnie za ok 5 minut Było zwiększone pobudzenie chęci na rozmowę na zajęcie się czymś ogólnie sort dobry do ideału mu brakuje ale jest naprawdę dobry tylko minus taki ze strasznie odwadnia i czuć sachare w mordzie jak skurwysyn;) ja miałem pod reka wodę oraz mandarynki które kupiłem w sklepie dzień przed testami za dużo jeszcze nie mogę powiedzieć na temat tego nepa bo testowałem to tylko raz ale dzień miło i sympatycznie zlecial dodał mi energię to ogarnolem sporo rzeczy w domu gdzie bez nepa by mi sie nie chciało praca z nim to czysta przyjemność moje ogólne wrażenie dobre jeśli szukasz pobudzacza to nep ten będzie w sam raz dla ciebie . Minus to taki był lekki wjazd na kardio ale to normalne przy chemi i stymulantach miałem również problem żeby zasnąć ale jakoś udało się zasnąć ale ciężko było mo i trochę następnego dnia zwala była ;) testy uważam za pozytywne jak na 1 spotkanie dał radę nepik ,możliwe że wrócę po nepa tego i stestuje jeszcze raz na spokojnie bo działa moim zdaniem dobrze i trzeba mieć go w menu moim z większone libido konar płonie ;D .Ja jestem fanem stymulatow i znam się na sortach a ten oceniam dobrze bo daje motywację,energie poprawia humor libido podnosi kurwa jak na te czasy nie ma co narzekać na nepa powder od tego vendora ;) Moja rada pamiętajcie o nawodnieniu organizmu i przed testami zjedzcie pożywne i zdrowe jedzenie po testach koniecznie uzupełnić witaminy i minerały. Moja ocena 8/ 10 Jak uda sie zbadać jeszcze raz to napiszę cos więcej ponieważ jeden dzień testów nie da 100procentowej opini. Plusy dla sklepu za pakowanie i kontakt pobierać byki ;)
TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!
Dalej nep godny polecenia bez zmian ;)!
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Krejzol
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by Krejzol » 3 years ago

Nep forma duzy twardy kamien do skruszenia. :evil: :evil: :evil: Dzialnie typowe jak Nep. Towarzyska odmiana Hexenu lepiej sprawdza sie chyba w towarzystwie,niz solo.Po 75mg sniff chyba jest najlepiej. :D :D :D Czuc bystrosc myslenia, perfekcyjnosc ruchow i wylewnosc mysli i slow.Jest dopaminowa euforia i jakas chyba mini empatia nepowa bo ciągnie do ludzi. :shock: :shock: :shock: Jest ochota na zabawe, rozmowe w towarzystwie libido tez na + Solo sprzatanie przegiega bardzo sprawnie. ;) ;) ;)
Na co w normalnym stanie nie ma ochoty.Pokoj posprzatany w mig.Poczestowani znajomi wykazywali
ogromna gadatliwosc/wylewnosc z empatia. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bardzo dobry ten Nepik na jakas imprezke/sylwek.Wyciagnac o polnocy i pokreskowac wszystkich.Nep polecam czysty kamien do skruszenia ,a Dzialanie typowe jak Nep. :smoke: :smoke: :smoke:

Status:
yalasek
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by yalasek » 3 years ago

Nep dobrej jakości od sandheavens, , zwiększona mocno chęć do działania testowane po 3cmc, ale i tak daje w palnik można śmiało pobierać, bo Nep działa tak jak natura chciała :)

Kontakt ze sklepem wzorowy 5/5
Moc 4/5
Czas realizacji 4/5

pozdrawiam Yalas!
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

yalasek, A widzisz Boss mówił ze dobry mówił ;) Tez mi podszedł jest dobry stymulant moim zdaniem. Moją recke masz też napisane na początku zerknij ;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
rc_corazon
Ssak
Newbie

Unread post by rc_corazon » 3 years ago

tez moge powiedziec ze to dobry nep 50mg sniff dobrze robi

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Yournightmare

CzarnyMurzyn wrote:
3 years ago
Powiem krótko. Jest to dobrej klasy NEP. Dawkowanie zaczynałem od 50mg i już wyczuwalna była lekka stymulacja. Smak / zapach lekko chemiczny. Nie odczułem kardiozwały / uboków / czy schizów. Dobry, przyjemny stymulant z małą nutką euforii w tle.

Polecam.NEP.jpg
banknoty co symbolizują, bogactwo czy że jest jak Coco? xD

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

YourNightmare wrote:
3 years ago
CzarnyMurzyn wrote:
3 years ago
Powiem krótko. Jest to dobrej klasy NEP. Dawkowanie zaczynałem od 50mg i już wyczuwalna była lekka stymulacja. Smak / zapach lekko chemiczny. Nie odczułem kardiozwały / uboków / czy schizów. Dobry, przyjemny stymulant z małą nutką euforii w tle.

Polecam.NEP.jpg
banknoty co symbolizują, bogactwo czy że jest jak Coco? xD
Bez przesady koko to nie jest to są dwie różne bajki ,ale jest to dobry nep który lubię mieć w laboratorium i prowadzić badania ;D :) Banknoty symbolizuje wcioganie towaru haha :) ;)

Status:
CzarnyMurzyn
Psychonauta
Czarnymurzyn

Unread post by CzarnyMurzyn » 3 years ago

YourNightmare wrote:
3 years ago
banknoty co symbolizują
A nic. To tylko dniówka w tle była.
YourNightmare wrote:
3 years ago
bogactwo czy że jest jak Coco? xD
Że materiał jest dobry i godny polecenia.
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=

Status:
RufCikNEWkonto
Ssak
Newbie

Unread post by RufCikNEWkonto » 3 years ago

OOO JAK RED! Jak CzarnyMurzyn, mowi, ze dobry material to az nie moge sie doczekac kiedy wrzuce go do labo! Podrzuce foto i zdam opinie nt. produktu!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

RufCikNEWkonto, Spokojnie bez obawy jest dobry ten nep jak ktoś lubi stymulanty to będzie napewno zadowolony moją recke macie na samym początku:)! NEP GODNY POLECENIA!;)

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Yournightmare

Nep w dalszym ciągu wymiata i zaskakuje pozytywnie.
Stim na wysokim poziomie z nutką euforii.
Dawkowanie sniffem ok 50-60mg daje dobra fazę na ok 2-2.5 h i każda dorzutka daje satysfakcję jak poprzednia.
Odwadnia i wycieńcza organizm przy dłuższej zabawie, jak każdy stim RC.
Pamiętać trzeba przede wszystkim, żeby nie odwodnić organizmu, bo o to nie jest trudno.
Witaminy, magnez, potas,.... Wiadomo.
Bardzo fajny produkt i podszedł mi szczególnie z oferty jak i hexeny :)

Polecam :thumbup:

Status:
insanemaid
Zaklinacz węży
insanemaid

Unread post by insanemaid » 3 years ago

Nep bardzo aktywny , po paru minutach wchodzi stymulacja, nastrój na plus,występuje gadatliwosc, chęć do działania, jest ekonomiczny wystarcza na długo jeśli ktoś szuka dobrego nepa to polecam