Latest post of the previous page:
200 to chyba takie minimum ale zrób jak uważasz
Shop Profile: ChemCentrum
Latest post of the previous page:
200 to chyba takie minimum ale zrób jak uważasz
Na sam początek jeśli to faktycznie pierwszy kontakt z czymś twardym to proponowałbym 100 maksymalnie. Jesli będzie dobrze to sobie dorzucisz NEP to mocny gracz
wątpię żeby jakakolwiek substancja robiła w takich dawkach czasem to się śmieje co tu ludzie piszą nie oszukujmy się to nie są czasy stavjonSadmakeefeel wrote: ↑1 year ago200 ? Chyba 20-30 mg max na start mam nadzieje że to literówka bo po 200 to chłopa by mogło już nie być tutaj.
tylko trzeba pamietac ze 200mg oral robi jak 200mg snifem oralnie 50% sie wchlania tak duzo osob tu pisalo a sniffem 75%
Patrząc na skład czarnych naboi od vendora, 50 mg oralnie samego NEP'a na początek jest bezpieczną dawką, żeby lekko poczuć i nie przesadzić. Później do ~100 mg można zaszaleć zachowując rozsądne odstępy czasowe, a najbezpieczniej bez dorzutek.
Tak wdychać opary aż do wyparowania kropli, cała magia polega na tym aby wciągnąć jak największą chmurę na raz wtedy poczujemy porządany tak zwany rush.
Folia, rurka i zapalniczka jak najbardziej dadzą radę. Chmurę wdychamy aż do wyparowania kropli. Cała magia polega na tym aby jak największego bucha ściągnąć na raz, wtedy poczujemy porządany tak zwany "rush".dzony wrote: ↑1 year agoSiema ludzie widzię dobre opinie ma ten nep , moja pytanie brzi jak poziom euforii przy tym specyfiku i jak nadaję sie do Vapo i pytanie od laika jak vapować takie cudo? rurka . folia aluminiowa ,zapalnicza styknie
i jak wciągać ten dym w senie po pierwszy podgrzenia leci taki fajny gęsty szaro/żółty dym i czy po zassaniu go w gębę mam dale podążać rurka za tą brązową kropla i wciągać opary itp ? Proszę wybaczyć laickie pytanie
i co można troszkę nepa dodać np do blanta z maryśka czy to będzie działać ?
i jak z mocą nic się nie zmieniło? Ja kurde czekam właśnie na nepa lecz paka opóźniona przez firme przewozniczą...
ah skoro tak to trzeba być cierpliwym i czekać dziś z nadzieją na gołąbka..