NEW A-PVP Novachem.cn - opinions,reviews,effects,descriptions
Shop Profile: Novachem
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o NEW A-PVP ze sklepu Novachem.cn | In this topic, we write opinions and reviews about NEW A-PVP from Novachem.cn
- Attachments
-
- 1661582111287.jpg (201.68 KiB)
ZbitaLufaJWH, Probowalem tak, to legit pvp.
Też mi się wydaje że A-PVP znowu po "Chińsku" to nie to samo tylko jakiś azjatycki wynalazek...może strukturalnie przybliżony?
Stary wyga.
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"
Ktoś może potwierdzić że to Ori A-PVP???
Mefedron90, maybe no but I think that be strong stimulant
pulyr, silny stymulant to bdb jakości aiphp które można dostać bez kłopotu aktualnie. MDPHP też dostępne a już hardcore. I nawet da radę choć ciężko o dobre APHP.
Kazde apvp jakie się ukaże to moim zdaniem analog, kolejny wynalazek który nawet nie będzie miał podlotu do wyżej wymienionych więc szkoda siana, takie moje zdanie
Kazde apvp jakie się ukaże to moim zdaniem analog, kolejny wynalazek który nawet nie będzie miał podlotu do wyżej wymienionych więc szkoda siana, takie moje zdanie
Ok więc zakupiłem Próbkę tej Alfy, Cena jest do zaakceptowania a jeśli to bedzie prawdziwa królowa to znów nawiążę współpracę z naszymi Chińskimi przyjaciółmi, tak więc zaraz po otrzymaniu zamówienia zamieszczę zdjęcia wraz z opisem i Trip Raportem
Schalltanz, tak zgadza się mysle ze za 2-3tygodnie rakieta wyladuje. I bede mogl cos powiedziec na temat tego tematu
I to jest pytanie. Nikt zapewne tego nie wie.