Nielegalny hazard i narkotyki na Długiej
Głośna akcja garwolińskich policjantów i siłowe wejście do lokalu przy ul Długiej 6 w Garwolinie zakończyło się zatrzymaniami mieszkańców miasta. Policja nie wyklucza kolejnych zatrzymań. Sprawa związana z nielegalnym hazardem i przestępczością narkotykową jest rozwojowa.
Do dosłownie głośnego zatrzymania doszło w czwartek 18 czerwca. Funkcjonariusze użyli granatów hukowych, wybili szybę i siłą weszli do lokalu na ulicy Długiej 6 w Garwolinie. Akcję prowadzili policjanci z Garwolina, wspierani przez służby celne i antyterrorystów z Komendy Wojewódzkiej z siedzibą w Radomiu.
– Zatrzymane osoby to mieszkańcy Garwolina. Akcja miała związek z narkotykami i hazardem. W tej sprawie mamy już pierwszy areszt tymczasowy – informuje asp. szt. Marek Kapusta, oficer prasowy Komendy Powiatowej Policji w Garwolinie.
Policja nadal nie udziela szczegółowych informacji w sprawie. Rzecznik garwolińskiej policji nie podaje na przykład liczby osób zatrzymanych, ponieważ, jak zaznacza może ona rosnąć. – Nie wykluczamy kolejnych zatrzymań. Sprawa jest rozwojowa – dodaje asp. szt. Kapusta.
Sprawę prowadzą policjanci z garwolińskiej komendy pod nadzorem Prokuratury Rejonowej w Garwolinie.
Źródło - eGarwolin
Nielegalny hazard i narkotyki
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Ostatnio widziałem akcje podobną na Discovery w programie nic do zgłoszenia. Uroniłem łezkę jak siłą otwierali Apollo, hotspoty, black horsy i magic'i...
A ja myślałem że Garwolin słynie tylko z fajnego parku i z zamknietych ośrodków dla nieletnich narkomanów swoją drogą bardzo ładne Miasteczko.
endzelziooomal, w tym kompleksie ? tam jest też sądowy ośrodek i szkoła dla specjalnej młodzieży. Jeśli mówimy o tym samym niestety nie pamiętam nazwy ulicy, ale wiem że mają tam kraty w oknach