Nutmeg

Other research chemicals not matching the groups above.
Status:
Kleopatra
Narkotykacz
Moderator

Nutmeg

Unread post by Kleopatra » 1 year ago

Latest post of the previous page:

Gałka muszkatołowa czyli że przyprawa kuchenna? Ja ją lubię do beszamelu ale żeby się nią naćpać to nigdy nie słyszałam. :lol:

Status:
Leser
Opiowrak
Użytkownik

Nutmeg

Unread post by Leser » 1 year ago

Kleopatra wrote:
1 year ago
Gałka muszkatołowa czyli że przyprawa kuchenna? Ja ją lubię do beszamelu ale żeby się nią naćpać to nigdy nie słyszałam. :lol:
Taa ponoc jak sie oralnie zajebie to po kilku godzinach mozna miec gruby lot gdzies kiedys czytalem trip raporty ale to raczej gra nie warta swieczki ;p

Status:
LadyEM
Opiowrak
Użytkownik

Nutmeg

Unread post by LadyEM » 1 year ago

Kleopatra wrote:
1 year ago
Gałka muszkatołowa czyli że przyprawa kuchenna? Ja ją lubię do beszamelu ale żeby się nią naćpać to nigdy nie słyszałam.
Ta dokładnie o tą przyprawę chodzi i też ją dodaje do beszamelu jak lasagnie robię :D Czytałam wcześniej o tym i odradzam branie tej gałki muszkatołowej bo można nawet w szpitalu wylądować.

Status:
Speeder_96
Dyso-sensei
Użytkownik

Nutmeg

Unread post by Speeder_96 » 1 year ago

widzialem posty na bezuzytecznej wiedzy kiedys ze cpali normalnie ta galke muszkatalowa ale to troche chore dla mnie. jakie to wgl efekty daje??

Status:
Pronto
Opiowrak
Użytkownik

Nutmeg

Unread post by Pronto » 1 year ago

Przecież to jest w formie takiego miału bardzo drobno zmielone to jak to przyjąć oral? Ja bym się przydusił tym tylko bo to jest wręcz pył nie wyobrażam sobie tego

Status:
wujsamozlo
Ssak
Użytkownik

Nutmeg

Unread post by wujsamozlo » 1 year ago

Pronto wrote:
1 year ago
Przecież to jest w formie takiego miału bardzo drobno zmielone to jak to przyjąć oral? Ja bym się przydusił tym tylko bo to jest wręcz pył nie wyobrażam sobie tego
mozesz zrobic roztwoz z woda wtedy pijesz na hausta i tyle ale ja osobiscie bym tego w zyciu nie zrobil bo czytalem ze faza po tym ma dwie strony medalu i serio moze stac sie krzywda nikt w sumie juz tego chyba nie robic

Status:
joker92
Narkotykacz
Użytkownik

Nutmeg

Unread post by joker92 » 1 year ago

wujsamozlo wrote:
1 year ago
Pronto wrote:
1 year ago
mozesz zrobic roztwoz z woda wtedy pijesz na hausta i tyle ale ja osobiscie bym tego w zyciu nie zrobil bo czytalem ze faza po tym ma dwie strony medalu i serio moze stac sie krzywda nikt w sumie juz tego chyba nie robic
Moze ktos zdesperowany po to siegnac bo to jest dosyc tanie i wszedzie mozna kupic

Status:
kopciuch
Sniffiarz
Użytkownik

Nutmeg

Unread post by kopciuch » 1 year ago

Mi często brakuje kasy na ćpanie ale nigdy bym się nie zniżył do tego by coś takiego zrobić :D

Status:
wujsamozlo
Ssak
Użytkownik

Nutmeg

Unread post by wujsamozlo » 1 year ago

joker92 wrote:
1 year ago
wujsamozlo wrote:
1 year ago
Pronto wrote:
1 year ago
Moze ktos zdesperowany po to siegnac bo to jest dosyc tanie i wszedzie mozna kupic
no ja nawet nie znam nikogo kto kiedykolwiek to probowal wiec wiesz ;p co najwyzej czytalem jakies trip raporty ale w sumie nic ciekawego ;p

Status:
LadyEM
Opiowrak
Użytkownik

Nutmeg

Unread post by LadyEM » 1 year ago

Jakiś czas temu udzielałam się w tym temacie i też wszyscy pisali żeby tego nie próbować bo nie warto :)

Status:
kej
Dopaminator
Serce Roju

Nutmeg

Unread post by kej » 1 year ago

serio cos w tym jest? slyszalem tez o smazonych nitkach banana legende :D
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem

Status:
punto
Ssak
Użytkownik

Nutmeg

Unread post by punto » 1 year ago

LadyEM, nie warto bo pewnie nic to nie daje :D

Status:
Nafukany Janek
Szczur
Newbie

Nutmeg

Unread post by Nafukany Janek » 1 year ago

Zadycha i żyganie tylko po tym

Status:
enricho95
Dyso-sensei
Użytkownik

Nutmeg

Unread post by enricho95 » 1 year ago

To zwykła ściema i legenda, nie ma nic w gałce muszkatołowej co by mogło wywoływać efekty psychoaktywne.

Status:
Broussard
Opiowrak
Użytkownik

Nutmeg

Unread post by Broussard » 1 year ago

Jak się chce korzystać z darów natury. To już lepiej iść na grzybobranie w sezonie. :twisted:

Status:
Biezd
Szczur
Newbie

Nutmeg

Unread post by Biezd » 1 year ago

Działa i to bardzo mocno. Musicie zrobić miksturę. Czyli wsylujecie gałka do małej literatki ok 50ml i mieszacie. Po ładnym wymieszaniu pijecie naraz 50ml galy i czekacie na efekt. Dlaczego tak mało? A bo smak ochydny i w 50ml paczka gałki się dobrze zmiesza, smak okropny najlepiej zapić mlekiem. Zwraca uwagę jaka gałka, najlepiej prymat mielona jedna paczka wystarczy na lot. Trwa 3-6h. Identyczne uczucia jak w przypadku THC tyle, że gałka muszkatołowa jest bardziej dysocjacyjna. Nie powiem próbowało się, nie powotrzylbym tego. Ale działać działa i można się tym bardzo mocno naćpać. Dlaczego tak mało o niej słychać? A może dlatego, że efekt schodzenia z gałki jest chujowy. Światłowstręt, jadłowstręt i często podwyższona temp ciała,