Other research chemicals not matching the groups above.
-
Status:
- Kleopatra
-
Narkotykacz
-

Unread post
by Kleopatra » 1 year ago
Latest post of the previous page:
Gałka muszkatołowa czyli że przyprawa kuchenna? Ja ją lubię do beszamelu ale żeby się nią naćpać to nigdy nie słyszałam.
Kleopatra
-
Status:
- Leser
-
Opiowrak
-

Unread post
by Leser » 1 year ago
Kleopatra wrote: ↑1 year ago
Gałka muszkatołowa czyli że przyprawa kuchenna? Ja ją lubię do beszamelu ale żeby się nią naćpać to nigdy nie słyszałam.
Taa ponoc jak sie oralnie zajebie to po kilku godzinach mozna miec gruby lot gdzies kiedys czytalem trip raporty ale to raczej gra nie warta swieczki ;p
Leser
-
Status:
- LadyEM
-
Opiowrak
-

Unread post
by LadyEM » 1 year ago
Kleopatra wrote: ↑1 year ago
Ta dokładnie o tą przyprawę chodzi i też ją dodaje do beszamelu jak lasagnie robię

Czytałam wcześniej o tym i odradzam branie tej gałki muszkatołowej bo można nawet w szpitalu wylądować.
LadyEM
-
Status:
- Speeder_96
-
Dyso-sensei
-

Unread post
by Speeder_96 » 1 year ago
widzialem posty na bezuzytecznej wiedzy kiedys ze cpali normalnie ta galke muszkatalowa ale to troche chore dla mnie. jakie to wgl efekty daje??
Speeder_96
-
Status:
- Pronto
-
Opiowrak
-

Unread post
by Pronto » 1 year ago
Przecież to jest w formie takiego miału bardzo drobno zmielone to jak to przyjąć oral? Ja bym się przydusił tym tylko bo to jest wręcz pył nie wyobrażam sobie tego
Pronto
-
Status:
- wujsamozlo
-
Ssak
-

Unread post
by wujsamozlo » 1 year ago
Pronto wrote: ↑1 year ago
Przecież to jest w formie takiego miału bardzo drobno zmielone to jak to przyjąć oral? Ja bym się przydusił tym tylko bo to jest wręcz pył nie wyobrażam sobie tego
mozesz zrobic roztwoz z woda wtedy pijesz na hausta i tyle ale ja osobiscie bym tego w zyciu nie zrobil bo czytalem ze faza po tym ma dwie strony medalu i serio moze stac sie krzywda nikt w sumie juz tego chyba nie robic
wujsamozlo
-
Status:
- joker92
-
Narkotykacz
-

Unread post
by joker92 » 1 year ago
wujsamozlo wrote: ↑1 year ago
mozesz zrobic roztwoz z woda wtedy pijesz na hausta i tyle ale ja osobiscie bym tego w zyciu nie zrobil bo czytalem ze faza po tym ma dwie strony medalu i serio moze stac sie krzywda nikt w sumie juz tego chyba nie robic
Moze ktos zdesperowany po to siegnac bo to jest dosyc tanie i wszedzie mozna kupic
joker92
-
Status:
- kopciuch
-
Sniffiarz
-

Unread post
by kopciuch » 1 year ago
Mi często brakuje kasy na ćpanie ale nigdy bym się nie zniżył do tego by coś takiego zrobić
kopciuch
-
Status:
- wujsamozlo
-
Ssak
-

Unread post
by wujsamozlo » 1 year ago
joker92 wrote: ↑1 year ago
wujsamozlo wrote: ↑1 year ago
Moze ktos zdesperowany po to siegnac bo to jest dosyc tanie i wszedzie mozna kupic
no ja nawet nie znam nikogo kto kiedykolwiek to probowal wiec wiesz ;p co najwyzej czytalem jakies trip raporty ale w sumie nic ciekawego ;p
wujsamozlo
-
Status:
- LadyEM
-
Opiowrak
-

Unread post
by LadyEM » 1 year ago
Jakiś czas temu udzielałam się w tym temacie i też wszyscy pisali żeby tego nie próbować bo nie warto
LadyEM
-
Status:
- kej
-
Dopaminator
-

Unread post
by kej » 1 year ago
serio cos w tym jest? slyszalem tez o smazonych nitkach banana legende
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
kej
-
Status:
- enricho95
-
Dyso-sensei
-

Unread post
by enricho95 » 1 year ago
To zwykła ściema i legenda, nie ma nic w gałce muszkatołowej co by mogło wywoływać efekty psychoaktywne.
enricho95
-
Status:
- Broussard
-
Opiowrak
-

Unread post
by Broussard » 1 year ago
Jak się chce korzystać z darów natury. To już lepiej iść na grzybobranie w sezonie.
Broussard
-
Status:
- Biezd
-
Szczur
-

Unread post
by Biezd » 1 year ago
Działa i to bardzo mocno. Musicie zrobić miksturę. Czyli wsylujecie gałka do małej literatki ok 50ml i mieszacie. Po ładnym wymieszaniu pijecie naraz 50ml galy i czekacie na efekt. Dlaczego tak mało? A bo smak ochydny i w 50ml paczka gałki się dobrze zmiesza, smak okropny najlepiej zapić mlekiem. Zwraca uwagę jaka gałka, najlepiej prymat mielona jedna paczka wystarczy na lot. Trwa 3-6h. Identyczne uczucia jak w przypadku THC tyle, że gałka muszkatołowa jest bardziej dysocjacyjna. Nie powiem próbowało się, nie powotrzylbym tego. Ale działać działa i można się tym bardzo mocno naćpać. Dlaczego tak mało o niej słychać? A może dlatego, że efekt schodzenia z gałki jest chujowy. Światłowstręt, jadłowstręt i często podwyższona temp ciała,
Biezd