O co chodzi z tymi drzewami na sajko?
Zauważyłem dziwny fakt... Dla niektórych ludzi pod wpływem psychodelików drzewa stają się niesamowicie ciekawe i dekoncentrujące... Niektórzy po takim LSD potrafią spędzić kilkanaście minut gapiąc się na drzewa... Też tak macie? Wiecie o co z tym chodzi?
O to, że po sajko widzisz świat jakby na nowo.
Więc jak mocno wejdzie, to na swoją rękę będziesz patrzył godzinami
W drzewach tętni życie, liście się poruszają. Pewnie, że dekoncentrujące.
Więc jak mocno wejdzie, to na swoją rękę będziesz patrzył godzinami
W drzewach tętni życie, liście się poruszają. Pewnie, że dekoncentrujące.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
LSD załamuje głównie światło odbierane przez mózg, dzięki czemu każda tekstura jest wyjątkowa i niepowtarzalna. Polecam toalety na stacji BP, są przeważnie żółte, wyraźne kwiatki na ścianach . Jak pierwszy raz miałem z papierami, to widziałem drzewa, które rozkładały się i składały jak akordeony podczas gry
Może dlatego że jest dużo ruszających się małych elementów, liście, dzwięki, śpiew ptaków itd. Ja na sajko moge nawet gapić sie w sufit z zaciekawieniem godzinami
- Status:
Fakt coś jest w drzewach xD tyle ze ja mam zawsze odjebe i rysuje na ścianach/kartkach/chodnikach gdzie sie da wielkie drzewo przypominające wierzbe które ma zamiast liści oczy xD
Polecam zarzucic 170ug^ LSD-25, wejsc w las i zadac sobie pytanie, jak w temacie.
panoramix193 Po takiej dawce to ja się boje do kibla iść bez GPS'u
Cos jest w naturze. Jak na 1p popatrzalem na ogrodek to trawa falowala i wygladala jak 4K HDR+...
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!