Latest post of the previous page:
Od Maja Papierosy Znikną z Polskich Sklepów
Jarajsqn wlasnie mialem sie spytac czy zniknely w koncu, bo nie odwiedzilem kraju
Fajnie ze sa, mozna mieszac ze skunem, zeby sie nie udusic
Fajnie ze sa, mozna mieszac ze skunem, zeby sie nie udusic
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Kto by się spodziewał... Papierosy wciąż nie zniknęły ze sklepów...
Wg mnie dobry plan:p Z reszta panstwo od dawna do tego dazy caly czas podnoszac akcyze i psujac smak papierosow. Wiadomo, ludzie zaczna kupowac z nielegalnych zrodel, co z reszta teraz tez robia, ale moze ten zakaz spowoduje ze coraz mniej małolatów będzie jarac ten syf po kątach
- Status:
maaatrix, no to prawda ja juz pale jedynie Marlboro Goldy bo reszta dla mnie nie nadaje sie do palenia.. Jakieś LD, rotmansy czy Winstony to jest dramat już ruskie fajki lepiej smakują.
Dodano po 55 sekundach:
Zresztą o wiele lepszy jest iQos niz te fajki zapalisz wszędzie a co najważniejsze niektóre restauracje maja strefy właśnie do palenia tego rodzaju wyrobów.
Dodano po 55 sekundach:
Zresztą o wiele lepszy jest iQos niz te fajki zapalisz wszędzie a co najważniejsze niektóre restauracje maja strefy właśnie do palenia tego rodzaju wyrobów.
Calkowita prohibicja sie praktycznie nigdy nie sprawdza, zaraz by zaczeli produkowac, sprzedawac... nowa noga mafii i nie tylko.
Jednak w przypadku papierosow moim zdaniem moglo by duzo dac, poniewaz fajki nie daja kompletnie nic...
no moze poza paroma sekundami bomby na poczatku.
Jednak w przypadku papierosow moim zdaniem moglo by duzo dac, poniewaz fajki nie daja kompletnie nic...
no moze poza paroma sekundami bomby na poczatku.
Psychodela, psychodeliczny styl!