Odczynniki speedujace do palenia
Cześć i czołem
Śmigam do Was z zapytaniem: które z odczynników tzw. speedujacych nadają się do palenia w szkle?
Alfa to wiem, co jeszcze? Liczę na Was i pozdrawiam
Śmigam do Was z zapytaniem: które z odczynników tzw. speedujacych nadają się do palenia w szkle?
Alfa to wiem, co jeszcze? Liczę na Was i pozdrawiam
Pewnie,.ze spróbuję. Wszystkiego. Lecz nie wiem kiedy. Kto aktualnie.sprzedaje 4fpk?
Czołem Próbowałem pewnego razu palić nepa, ale dupa...
Chodzi mi oczywiście o vapo. Może popełniałem jakieś błędy, ale nichuchu nie klepało to, albo sort słaby..
Jak wasze odczucia przy takim podaniu tego łajna?
Nepik od enza miod malina,idelny do vapo.jasna kropelka,slodziutki buszek efekt praktycznie natychmiastowy. Problemem jest to,ze co chwila chce sie go palic,ale naprawde warto:)
Speedy smoke ponoć speeduje gdzieś czytałem wczoraj lub dzisiaj :p
Alfy, nep, hexen i na pewno sync colombianz od ChemCentrum idzie vapowac.
Ale osobiscie polecam palic tylko ziolo
Ale osobiscie polecam palic tylko ziolo
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Dokładnie jakaś dobra sativa też potrafi dodać kopa wbrew pozorom Na początku w to nie wierzyłem dopóki sam nie zacząłem się interesować różnymi odmianami itp.
Pewnie że dobrze palić tylko ziółko, szkoda płuc na takie specyfiki...
Ogólnie palenie to mocno inwazyjna droga podania... bynajmniej tak mi się wydaje. (W przypadku RC).
Nie ma co traktować płuc jakby się je na loterii wygrało.
Może kiedyś dojdziemy do takiego poziomu technologicznego że będziemy mogli wymieniać płuca na nowe jak nasze się popsują
Ja to kiedyś polską amfetaminę paliłem ;dd I działało, a na początku nie wierzyłem że będzie.
Krajówkę paliłeś? A co na tą chwilę jest najlepsze do ugotowania ? Chodzi mi o klasyczne gotowanie w fifce do cra,.ku szukam coś dla starych wyjadaczy
Co możecie polecić???
Co możecie polecić???
- Attachments
-
- Screenshot_20230827_212516_Chrome.jpg (417.12 KiB)