A Ty nie dostałeś bana i nie miałeś wjazdu kryminalnych?
Odnosząc się do posta
Odnosząc się do posta
Po odrzuceniu w tamtym temacie, piszę zgodnie z poleceniem - gdzie indziej.
Odnosząc się do posta
Bohaloth I co związku z tym ? Bana dostałem ze wzgledu na bezpieczeństwo bo się obawiali ze mogę mieć gdzieś hasło zapisane (Na +forum)
I co ma to do tego ? Nie chce się wywyższać ale wole ja to przetestowac i dać znać ludziom co wiedza jaki jestem niż przyjdzie 30samplozercow i z tego 3/5 napisze takie opinie ze nadal chuja wiesz czy to zamówić
Dodano po 13 minutach 24 sekundach:
Bohaloth jak to w tytule nazwałeś „Odnosząc się do posta” po twoim wpisie stwierdzam ze jesteś jakimś jebanym lajkonikiem ,który zyje innymi i ciekawi go wszystko a może gryzie cię to ze ja zalapalem się na sampla a ty nie ? Ajjj Różowe forum otwiera dla Ciebie wrota pełno tam takich ludzi jak ty
I co ma to do tego ? Nie chce się wywyższać ale wole ja to przetestowac i dać znać ludziom co wiedza jaki jestem niż przyjdzie 30samplozercow i z tego 3/5 napisze takie opinie ze nadal chuja wiesz czy to zamówić
Dodano po 13 minutach 24 sekundach:
Bohaloth jak to w tytule nazwałeś „Odnosząc się do posta” po twoim wpisie stwierdzam ze jesteś jakimś jebanym lajkonikiem ,który zyje innymi i ciekawi go wszystko a może gryzie cię to ze ja zalapalem się na sampla a ty nie ? Ajjj Różowe forum otwiera dla Ciebie wrota pełno tam takich ludzi jak ty
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie Z gory dzięki !
Odnosząc się do posta
Niestety nie trafiłeś.Kaczusek wrote: ↑6 years agojak to w tytule nazwałeś „Odnosząc się do posta” po twoim wpisie stwierdzam ze jesteś jakimś jebanym lajkonikiem ,który zyje innymi i ciekawi go wszystko a może gryzie cię to ze ja zalapalem się na sampla a ty nie ? Ajjj Różowe forum otwiera dla Ciebie wrota pełno tam takich ludzi jak ty
Nie będę tutaj się rozpisywał na temat mojej historii życia osobistego, jednakże w RC siedzę już około 15 lat, a na tym forum równie długo, choć ze starego konta zrezygnowałem już dłuższy czas temu.
Odniosłem się do posta tutaj, oraz dałem taki temat, ponieważ w temacie Syntetycznych został mój post odrzucony, z prośbą abym wstawił go gdzieś indziej - wstawiam więc tutaj.
Mam wyjebane w to, że handlowałeś sobie tematem od Predatora, ChemCloud, RC-Ch*******.org i sprzedawałeś swoim znajomym na osiedlu, a ich policja dojebała i się rozpruli na Ciebie - naprawdę, mam to wszystko gdzieś.
Tylko tutaj chodzi mi o bezpieczeństwo ogólne, stąd moje zapytanie.
Odnosząc się do posta
Bohaloth Ale skąd stwierdzasz ze handlowałem tematem od nich xD nigdy nie handlowałem i od jakiś RC coś tam xD zarzucasz mi coś co nie miało nigdy miejsca... Wybacz ze cię oskarżyłem o takie coś i dziękuje ze martwisz się bezpieczeństwem ale wszystko jest ok;) pozdrawiam Kaczus
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie Z gory dzięki !