Odnosząc się do posta

Free discussions not related directly to the topic of the forum.
Status:
Bohaloth
Blister
Newbie
Topic author

Odnosząc się do posta

Unread post by Bohaloth » 6 years ago

Po odrzuceniu w tamtym temacie, piszę zgodnie z poleceniem - gdzie indziej.
Kaczusek wrote:
6 years ago
Siema ;) dostałem info ze leci do mnie 1 HEP I 1 CDC ;) ktoś mi powie co to CDC? co to jest ?
A Ty nie dostałeś bana i nie miałeś wjazdu kryminalnych? :wtf:

Status:
Kaczusek
Dyso-sensei
Użytkownik

Odnosząc się do posta

Unread post by Kaczusek » 6 years ago

Bohaloth I co związku z tym ? Bana dostałem ze wzgledu na bezpieczeństwo bo się obawiali ze mogę mieć gdzieś hasło zapisane (Na +forum)

I co ma to do tego ;)? Nie chce się wywyższać ale wole ja to przetestowac i dać znać ludziom co wiedza jaki jestem niż przyjdzie 30samplozercow i z tego 3/5 napisze takie opinie ze nadal chuja wiesz czy to zamówić ;)

Dodano po 13 minutach 24 sekundach:
Bohaloth jak to w tytule nazwałeś „Odnosząc się do posta” po twoim wpisie stwierdzam ze jesteś jakimś jebanym lajkonikiem ,który zyje innymi i ciekawi go wszystko :D a może gryzie cię to ze ja zalapalem się na sampla a ty nie ? Ajjj :( Różowe forum otwiera dla Ciebie wrota pełno tam takich ludzi jak ty
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie ;) Z gory dzięki ! :thumbup:

Status:
Bohaloth
Blister
Newbie
Topic author

Odnosząc się do posta

Unread post by Bohaloth » 6 years ago

Kaczusek wrote:
6 years ago
jak to w tytule nazwałeś „Odnosząc się do posta” po twoim wpisie stwierdzam ze jesteś jakimś jebanym lajkonikiem ,który zyje innymi i ciekawi go wszystko :D a może gryzie cię to ze ja zalapalem się na sampla a ty nie ? Ajjj :( Różowe forum otwiera dla Ciebie wrota pełno tam takich ludzi jak ty
Niestety nie trafiłeś. :?
Nie będę tutaj się rozpisywał na temat mojej historii życia osobistego, jednakże w RC siedzę już około 15 lat, a na tym forum równie długo, choć ze starego konta zrezygnowałem już dłuższy czas temu.
Odniosłem się do posta tutaj, oraz dałem taki temat, ponieważ w temacie Syntetycznych został mój post odrzucony, z prośbą abym wstawił go gdzieś indziej - wstawiam więc tutaj.
Mam wyjebane w to, że handlowałeś sobie tematem od Predatora, ChemCloud, RC-Ch*******.org i sprzedawałeś swoim znajomym na osiedlu, a ich policja dojebała i się rozpruli na Ciebie - naprawdę, mam to wszystko gdzieś. :thumbup:
Tylko tutaj chodzi mi o bezpieczeństwo ogólne, stąd moje zapytanie.

Status:
Kaczusek
Dyso-sensei
Użytkownik

Odnosząc się do posta

Unread post by Kaczusek » 6 years ago

Bohaloth Ale skąd stwierdzasz ze handlowałem tematem od nich xD nigdy nie handlowałem ;) i od jakiś RC coś tam xD zarzucasz mi coś co nie miało nigdy miejsca... Wybacz ze cię oskarżyłem o takie coś :D i dziękuje ze martwisz się bezpieczeństwem ale wszystko jest ok;) pozdrawiam Kaczus
Siemka ! Pomogłem ? Napisałem coś sensownie ;D? Daj Rep(Reputacje)! Odwzajemnie ;) Z gory dzięki ! :thumbup: