Orange barcelona pill
Orange barcelona pill
Prezentują się następująco :
Manufaktura tabletki bardzo solidna, dokładnie wybita, nie kruszy się.
Waga pokazuje 0,4g.
Dawki deklarowanej niestety nie udało mi się ustalić, pierwszy raz się z takimi spotykam.
Na drugsdata znalazłem kilka podobnych w przedziałach od 150mg do około 200, jednak żaden nie był w takim kolorze.
Jakby ktoś miał jakieś info na ich temat i chciałby się nim podzielić to zapraszam do dyskusji.
Dodam jeszcze, że były zajebiście drogie jak na piksy ponieważ aż 20zł za sztuke.
Manufaktura tabletki bardzo solidna, dokładnie wybita, nie kruszy się.
Waga pokazuje 0,4g.
Dawki deklarowanej niestety nie udało mi się ustalić, pierwszy raz się z takimi spotykam.
Na drugsdata znalazłem kilka podobnych w przedziałach od 150mg do około 200, jednak żaden nie był w takim kolorze.
Jakby ktoś miał jakieś info na ich temat i chciałby się nim podzielić to zapraszam do dyskusji.
Dodam jeszcze, że były zajebiście drogie jak na piksy ponieważ aż 20zł za sztuke.
Orange barcelona pill
Na parafii widziałem ale jeszcze kościelny nie badał bo post bliski.
Anus Domini
Orange barcelona pill
enricho95, Ciekawe czy Dani Alves latal rok temu na nich w klubie.
Slyszalem gdzies kiedys, ze 150 ale czy to Barceolna to ta partia ciezko powiedziec, jak ogladam dzisiaj Barce to zastaniwiam sie czy to ten sam klub jak przed laty czy to jakis fejk.
Slyszalem gdzies kiedys, ze 150 ale czy to Barceolna to ta partia ciezko powiedziec, jak ogladam dzisiaj Barce to zastaniwiam sie czy to ten sam klub jak przed laty czy to jakis fejk.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Orange barcelona pill
Dzesi Pinkman, Jakość ulega zmianie widocznie nie tylko w jednej najpopularniejszej dziedzinie, wszystko powoli schodzi na psy.
Orange barcelona pill
Ahoj přátelé, těchto tablet je v Praze hodně a velmi velká část z nich je nad 200 mg, jen je potřeba vědět, s kým se na ulici domluvit, abyste se vyhnuli podvodu.
Orange barcelona pill
Polacy smieja sie z Pepikow hahaha, a to porzadni imprezowicze, zajebiste kobitki. Lubie Czechy.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.