Oxycodone
Oxycodone
W tym temacje opisujcie swoje doświadczenia z Oksykodonem. Ponoć w swoim działaniu jest silniejszy od kodeiny. Właśnie zaaplikowałem 40mg Sniffem z 0 tolerką na opioidy, więc zdam relacje za niedługo z działania. W tle leci xanax 1mg, skun, i alko. Mix sam w sobie nieodpowiedzialny, gdyż nie wiem czego mam się spodziewać po tej substancji. Gdy się wkręci, na pewno zdam relacje, swoje doświadczenia z tym specyfikem również możecie tu opisywać.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Oxycodone
Przez takie zachowanie sytuacja na rynku jest jaka jest. Nieodpowiedzialni ludzie biorą się za dragi, mieszają wszystko bez głowy nie myśląc o skutkach. A jakbyś zszedł po tym? Akcja na całą polske by była że znowu ktoś się przekręcił...BendfellsTM wrote: ↑1 year agoW tym temacje opisujcie swoje doświadczenia z Oksykodonem. Ponoć w swoim działaniu jest silniejszy od kodeiny. Właśnie zaaplikowałem 40mg Sniffem z 0 tolerką na opioidy, więc zdam relacje za niedługo z działania. W tle leci xanax 1mg, skun, i alko. Mix sam w sobie nieodpowiedzialny, gdyż nie wiem czego mam się spodziewać po tej substancji. Gdy się wkręci, na pewno zdam relacje, swoje doświadczenia z tym specyfikem również możecie tu opisywać.
Oxycodone
Zdaje sobie sprawę z tego, że było to nieodpowiedzialne. Zaznaczyłem to w poście i pod żadnym pozorem nie nakłaniam do powtarzania takich lekkomyślnych mixów. Opio nie wale, był to mój drugi raz w życiu gdy zażyłem opioid i więcej nie zamierzam. Chodź uczucie po nim moge nazwać przyjemnym - beztroska, euforia, zanik lęku i bardzo dobry humor, to pomimo tego zdaje sobie sprawę z tego że opioidy to równia pochyła, na której bardzo łatwo jest się poślizgnąć.
mbside, dziękuję za troskę, lecz zdaje sobie sprawę z nieodpowiedzialności mixu. I tak jak powtarzałem - nie chce aby ktokolwiek brał ze mnie przykład bo najzwyczajniej w świecie nie wiedziałem na tamten moment z czym dokładnie mam do czynienia. Znajomy spontanicznie mi to zaproponował. Chciałbym aby jednak ktoś cokolwiek się wypowiedział o samej substancji, bo chodź wiem już że nie należy jej miksować, to poza tym dalej mało o niej wiem. A jak nie mi to z pewnością innym użytkowniką przyda się opis tego specyfiku od bardziej doświadczonych w tej dziedzinie, żeby mieli pogląd na jego działanie i zagrożenia z tym związane. Pozdro
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Oxycodone
Spontanicznie walnac opio hehe, ten znajomy pewnie jest wjebany w opio co?Biskup_Analny wrote: ↑1 year agoWyjebać chujowi na pizdę za polecanie opio. Oksykodon już nie jednego zamiótł pod dywan.