Oxycodone

A group of substances that act on opioid receptors, including peptides naturally occurring in the human body.
Status:
BendfellsTM
Opiowrak
BendfellsTM
Topic author

Oxycodone

Unread post by BendfellsTM » 1 year ago

W tym temacje opisujcie swoje doświadczenia z Oksykodonem. Ponoć w swoim działaniu jest silniejszy od kodeiny. Właśnie zaaplikowałem 40mg Sniffem z 0 tolerką na opioidy, więc zdam relacje za niedługo z działania. W tle leci xanax 1mg, skun, i alko. Mix sam w sobie nieodpowiedzialny, gdyż nie wiem czego mam się spodziewać po tej substancji. Gdy się wkręci, na pewno zdam relacje, swoje doświadczenia z tym specyfikem również możecie tu opisywać. :thumbup:
Nie potykaj się mordo o te same kłody. :smoke:

Status:
RC_inside
Sniffiarz
Użytkownik

Oxycodone

Unread post by RC_inside » 1 year ago

Stosowane po operacji kregosłupa pomagało, ale aby to walić rekreacyjnie to raczej nie przyszło mi to do głowy. Nie brnij w opiaty to dobra rada.

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

Oxycodone

Unread post by mbside » 1 year ago

BendfellsTM wrote:
1 year ago
W tym temacje opisujcie swoje doświadczenia z Oksykodonem. Ponoć w swoim działaniu jest silniejszy od kodeiny. Właśnie zaaplikowałem 40mg Sniffem z 0 tolerką na opioidy, więc zdam relacje za niedługo z działania. W tle leci xanax 1mg, skun, i alko. Mix sam w sobie nieodpowiedzialny, gdyż nie wiem czego mam się spodziewać po tej substancji. Gdy się wkręci, na pewno zdam relacje, swoje doświadczenia z tym specyfikem również możecie tu opisywać. :thumbup:
Przez takie zachowanie sytuacja na rynku jest jaka jest. Nieodpowiedzialni ludzie biorą się za dragi, mieszają wszystko bez głowy nie myśląc o skutkach. A jakbyś zszedł po tym? Akcja na całą polske by była że znowu ktoś się przekręcił...

Status:
KotPerski
Zaklinacz węży
Użytkownik

Oxycodone

Unread post by KotPerski » 1 year ago

mbside, raz sie z toba zgodze wyjatkowo i nawet repke zostawiam

Status:
smutna
Dyso-sensei
Użytkownik

Oxycodone

Unread post by smutna » 1 year ago

BendfellsTM, Bardzo nierozsądne to z twojej strony, nie zabronie ci walenia opio, ale to droga do dna.

Status:
BendfellsTM
Opiowrak
BendfellsTM
Topic author

Oxycodone

Unread post by BendfellsTM » 1 year ago

smutna wrote:
1 year ago
BendfellsTM, Bardzo nierozsądne to z twojej strony, nie zabronie ci walenia opio, ale to droga do dna.
Zdaje sobie sprawę z tego, że było to nieodpowiedzialne. Zaznaczyłem to w poście i pod żadnym pozorem nie nakłaniam do powtarzania takich lekkomyślnych mixów. Opio nie wale, był to mój drugi raz w życiu gdy zażyłem opioid i więcej nie zamierzam. Chodź uczucie po nim moge nazwać przyjemnym - beztroska, euforia, zanik lęku i bardzo dobry humor, to pomimo tego zdaje sobie sprawę z tego że opioidy to równia pochyła, na której bardzo łatwo jest się poślizgnąć.
mbside, dziękuję za troskę, lecz zdaje sobie sprawę z nieodpowiedzialności mixu. I tak jak powtarzałem - nie chce aby ktokolwiek brał ze mnie przykład bo najzwyczajniej w świecie nie wiedziałem na tamten moment z czym dokładnie mam do czynienia. Znajomy spontanicznie mi to zaproponował. Chciałbym aby jednak ktoś cokolwiek się wypowiedział o samej substancji, bo chodź wiem już że nie należy jej miksować, to poza tym dalej mało o niej wiem. A jak nie mi to z pewnością innym użytkowniką przyda się opis tego specyfiku od bardziej doświadczonych w tej dziedzinie, żeby mieli pogląd na jego działanie i zagrożenia z tym związane. Pozdro :smoke:
Nie potykaj się mordo o te same kłody. :smoke:

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

Oxycodone

Unread post by mbside » 1 year ago

BendfellsTM, ale co z tego że zaznaczyłeś żeby tego nie powtarzać...ja pisząc post miałem na myśli Twój przykład i jakby się coś Tobie stało.

Status:
Biskup_Analny
Opiowrak
Biskup

Oxycodone

Unread post by Biskup_Analny » 1 year ago

BendfellsTM wrote:
1 year ago
Znajomy spontanicznie mi to zaproponował.
Wyjebać chujowi na pizdę za polecanie opio. Oksykodon już nie jednego zamiótł pod dywan.
Anus Domini

Status:
KotPerski
Zaklinacz węży
Użytkownik

Oxycodone

Unread post by KotPerski » 1 year ago

Jak biskup tak mowi to tak trzerba zrobic jak bym mu wyjebal w zeby to by 3 dni bez muzyki tańczył a potem by mial tiki jakby był raperem

Status:
m3xir
Opiowrak
Użytkownik

Oxycodone

Unread post by m3xir » 1 year ago

Biskup_Analny wrote:
1 year ago
BendfellsTM wrote:
1 year ago
Znajomy spontanicznie mi to zaproponował.
Wyjebać chujowi na pizdę za polecanie opio. Oksykodon już nie jednego zamiótł pod dywan.
Spontanicznie walnac opio hehe, ten znajomy pewnie jest wjebany w opio co?

Status:
Mefedron90
Opiowrak
Użytkownik

Oxycodone

Unread post by Mefedron90 » 1 year ago

m3xir, No nikt normalny raczej nie proponuje komuś innemu opio tak po prostu...