PACMAN Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o PACMAN ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about PACMAN from Predator-rc
Cennik
Ilość Cena
1-2 13 PLN
3-4 12 PLN
5-9 11 PLN
10-24 10 PLN
25-49 9 PLN
50-99 8 PLN
100-249 7 PLN
Cennik
Ilość Cena
1-2 13 PLN
3-4 12 PLN
5-9 11 PLN
10-24 10 PLN
25-49 9 PLN
50-99 8 PLN
100-249 7 PLN
- Attachments
-
- pacman.jpg (208.8 KiB)
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Bardzo fajna maczanka. Słabsza troszkę od Hulka, ale wchodzi momentalnie. Działanie natychmiastowe, mocne narkotyczne wejście, lekko odcinające od rzeczywistości, pozytywne wkręty. Moim zdaniem profil działania lepszy niż Hulk. PACMAN > HULK !
Moc raczej średnia, ale ma fajne wejście
Pamiętajcie, że nie zawsze mocniejsza oznacza lepsza. Liczy się profil działania. POLECAM!
Czyżby na pinace?
Moc raczej średnia, ale ma fajne wejście
Pamiętajcie, że nie zawsze mocniejsza oznacza lepsza. Liczy się profil działania. POLECAM!
Czyżby na pinace?
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
dLA MNIE ZDECYDOWANIE ZA MOCNY.
Chemiką coś się przedobrzyło !!! i to zdrowo
Dwa buszki z kioskówki odcięły mnie nawet nie wiek kiedy z lotem czołem na biurko na jakieś 20min.
Najlepiej rozcieńczać tytaksem.
Aktualny sort to masakrator dla weteranów.
Chemiką coś się przedobrzyło !!! i to zdrowo
Dwa buszki z kioskówki odcięły mnie nawet nie wiek kiedy z lotem czołem na biurko na jakieś 20min.
Najlepiej rozcieńczać tytaksem.
Aktualny sort to masakrator dla weteranów.
Tak jak przedmowca mocarne troche facjata usmiechięta i mega gastrówa ,dobre jest ale uważajcie bo mocarne Polecam
"uważaj jak tańczysz bo życiowy parkiet bywa śliski"
Jest mocarz ,zamawiam znowu nie dlugo polecam !
bardzo moce przez ten produkt czesio ma dziurę w czaszce bo "mózg mu wystrzeliło w kosmos" ale udał osie odnaleźć UWAGA NA DAWKOWANIE
mocna rozjebunda 2 zjarałem prawie pol giwery na 3 machy po chwili w głowie mi sie kręciło kapeć straszny w ryju,nogi miekkie nie zalecam duzych buchów
chyba najmocniejsza maczana od preda 2 maszki i pozamiatane
Nie jedz tego dzieciak ...
stary poczciwy pacan bardzo silna maczanka ,nie zaleca się stosować osoba zaczynającym przygodne z maczankami może pokarac niemiłosiernie
Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz
Nazwa; Pacman
Gramatura; 1g
Wygląd; zielony susz, można zauważyć prawoślaz, typowy podkład.
Czas działania; 20min+zamuła
Działanie; Jeden buch z lufki, smak podobny do wszystkich innych maczanek od vendorów, nie przepadam za nimi za bardzo i preferuję własne mieszanki. Przyjemne w działaniu, wchodzi z opóźnieniem. Dość krótkie działanie główne(typowe dla synt. kanna), potem pozostaje zamułka. Dobre do pogadania, euforyczne, szybko rośnie tolerancja
Gramatura; 1g
Wygląd; zielony susz, można zauważyć prawoślaz, typowy podkład.
Czas działania; 20min+zamuła
Działanie; Jeden buch z lufki, smak podobny do wszystkich innych maczanek od vendorów, nie przepadam za nimi za bardzo i preferuję własne mieszanki. Przyjemne w działaniu, wchodzi z opóźnieniem. Dość krótkie działanie główne(typowe dla synt. kanna), potem pozostaje zamułka. Dobre do pogadania, euforyczne, szybko rośnie tolerancja
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Wygląda i pachnie jak wszystkie inne maczanki Dosyć mocna maczanka, rewelacji nie ma jak dla mnie, ale jak ktoś lubi to polecam. Moim zdaniem lepsza od Hulka troche, albo to ja trafiłem na taki sort