Pay4rc what do you think?

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
kulka
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by kulka » 1 year ago

Latest post of the previous page:

Przychylam się również do tych pozytywnych opinii o PAY4RC. Wpłacając w bitomacie za 10min wpłata już była zarejestrowana. Bardzo szybko to działa.

Status:
Ciemnoksieznik
Narkotykacz
Newbie

Unread post by Ciemnoksieznik » 1 year ago

CzarnyFuriat, ja zawsze skanuję QR, do tego sprawdzam piersze 4-5 znaków i ostatnie 4-5 znaków. Nie ma szans, żeby coś było nie tak. 8-)

Status:
DeTDSVK
Blister
Newbie

Unread post by DeTDSVK » 1 year ago

Vždy naskenujem QR kód a potom manuálne skontrolujem celú adresu a nikdy som nemal chybu. Toto je pravdepodobne najrýchlejšia možná platba. A v bezpečí. Pretože bankové účty sú teraz neisté a kurz príde, ak máte na účte inú menu ako príjemcu. Len komplikácie a tu zaplatíte rýchlo a po problémoch. V telefóne momentálne používam TrustWallet.

Status:
blacked_out
Opiowrak
Newbie

Unread post by blacked_out » 1 year ago

Ciemnoksieznik wrote:
1 year ago
CzarnyFuriat, ja zawsze skanuję QR, do tego sprawdzam piersze 4-5 znaków i ostatnie 4-5 znaków. Nie ma szans, żeby coś było nie tak. 8-)
Racja, całkiem dobra praktyka :D Ja to jestem na tyle skupiony przy płatności, że zawszę wolę przepisać adres portfela ręcznie bo mam aplikację portfela zainstalowaną na telefonie z lombardu (nie chce mi się instalować wersji na komputer 😆) no i sprawdzić dokładnie 5 razy zanim dokonam płatności bo gdy skanuję kod QR wygenerowany przez PAY4RC to wkleja mi się samemu w portfelu niby dobrze ale wszystko jest wklejane dużymi literami co budzi u mnie wątpliwości mimo tego, że zapewne wielkość znaków w adresie BTC nie ma żadnego znaczenia to i tak wolę zrobić tak jak ma być napewno zamiast np. w najgorszym scenariuszu stracić zakupione BTC :D

Status:
Rogal DDL
Szczur
Newbie

Unread post by Rogal DDL » 1 year ago

Witam przeszedłem sobie do realizacji zamówienia w chemcentrum przez pay4rc więc zostałem przekierowany do strony tej i nie wiem co dalej jak opłacić zamówienie proszę o pomoc i kierownictwo najlepiej krok po kroku jak najprościej od tego momentu opłacić zamówienie bezpośrednio widzę to i ja tym stoję proszę o pomoc z w załączniku zamieszczam zrzut ekranu

Wiadomość moderatora

Ze względów BHP zablurowano dodatkowo kod qr.
Attachments
Screenshot.png
Screenshot.png (123.96 KiB)

Status:
kulka
Opiowrak
Użytkownik

Unread post by kulka » 1 year ago

Rogal DDL wrote:
1 year ago
Witam przeszedłem sobie do realizacji zamówienia w chemcentrum przez pay4rc więc zostałem przekierowany do strony tej i nie wiem co dalej jak opłacić zamówienie proszę o pomoc i kierownictwo najlepiej krok po kroku jak najprościej od tego momentu opłacić zamówienie bezpośrednio widzę to i ja tym stoję proszę o pomoc z w załączniku zamieszczam zrzut ekranu
RogalDDL uważaj na dane jakie przesyłasz na forum, pamiętaj o bezpieczeństwie.
Jak opłacic zamówienie masz szczegółowo napisane we wczesniejszych wątkach i tematach odnośnie BTC i opłacania zamówień. Poczytaj sobie ;)

Status:
tonyk
Blister
Newbie

Unread post by tonyk » 1 year ago

Czy wytłumaczyłby mi ktoś na krok po kroku jak mam wszystko najlepiej zrobić aby bezpiecznie dokonać zamówienia? Czy muszę w komórce włączyć ten porftel? Tam się jakieś dane podaje? Karte sim mam obca telefon też. Czy transakcję mogę opłacić w bitomacie w mieście? Paczkę chciałbym na punkt UPS. Miał ktoś kiedyś problemy, obserwowany paczkomat?

Status:
Gtr
Ssak
Newbie

Unread post by Gtr » 1 year ago

tonyk wrote:
1 year ago
Czy wytłumaczyłby mi ktoś na krok po kroku jak mam wszystko najlepiej zrobić aby bezpiecznie dokonać zamówienia? Czy muszę w komórce włączyć ten porftel? Tam się jakieś dane podaje? Karte sim mam obca telefon też. Czy transakcję mogę opłacić w bitomacie w mieście? Paczkę chciałbym na punkt
UPS. Miał ktoś kiedyś problemy, obserwowany paczkomat?

Obserwowany paczkomat ? Za dużo filmów się naogladales

Status:
DonPer
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by DonPer » 1 year ago

tonyk wrote:
1 year ago
Czy wytłumaczyłby mi ktoś na krok po kroku jak mam wszystko najlepiej zrobić aby bezpiecznie dokonać zamówienia? Czy muszę w komórce włączyć ten porftel? Tam się jakieś dane podaje? Karte sim mam obca telefon też. Czy transakcję mogę opłacić w bitomacie w mieście? Paczkę chciałbym na punkt UPS. Miał ktoś kiedyś problemy, obserwowany paczkomat?
Jak nic nie ogarniasz to najprościej Ci będzie przyłożyc do bitomatu kod qr z konca zamowienia i wpłacic tyle gotówki ile pokaże po przyłożeniu tego kodu do czytnika i kasa wplynie ci odrazu za zamówienie.

Status:
mtrm92
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by mtrm92 » 11 months ago

opłacał ktoś pay4rc z 4coins?normalnie obsługuje adresy pay4rc?

Status:
Graves
Sniffiarz
Newbie

Unread post by Graves » 11 months ago

mtrm92 wrote:
11 months ago
Obsługuje, ale dla pewności to możesz wpłacić na swój portfel a później z portfela na pay4rc. Nieodpowiedzialne jest wpłacanie bezpośrednio z giełdy na pay4rc. :wtf:

Status:
mirono
Sniffiarz
Newbie

Unread post by mirono » 10 months ago

Rogal DDL, Możesz zeskanować kod qr albo zrobić poprostu przelew środków na adres, który też gdzieś tam powinien być.
Po kliknięciu otwórz w portfelu powinno cie przekierować do portfela i automatycznie wpisać dane z pay4rc, dla pewności możesz potem jeszcze porównać adres portfela.

Status:
mtrm92
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by mtrm92 » 10 months ago

Graves wrote:
11 months ago
mtrm92 wrote:
11 months ago
Obsługuje, ale dla pewności to możesz wpłacić na swój portfel a później z portfela na pay4rc. Nieodpowiedzialne jest wpłacanie bezpośrednio z giełdy na pay4rc. :wtf:
No ale na giełdzie też mam portfel jednocześnie, jaki jest sens mieć konto na giełdzie nie posiadając tam portfela?po to sie ma tam konto.

Status:
VVVV000
Ssak
Newbie

Unread post by VVVV000 » 10 months ago

pay4rc to taki odpowiednik przelewów błyskawicznych. Po złożeniu zamówienia wyświetla się kwota btc i adres btc na który trzeba tą kwotę wysłać. Przelewasz btc od siebie na adres i ktoś szybko otrzymuję potwierdzenie że zamówienie zostało opłacone.

Status:
Acolit3
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by Acolit3 » 10 months ago

tonyk wrote:
1 year ago
Po dokonaniu zamówienia i przekierowaniu cie do pay4rc wyskoczy ci kod qr, skanujesz ten kod i otwierasz go aplikacją, w której akurat masz portfel btc.
Karta sim czy telefon nie mają tutaj większego znaczenia, czy da się pay4rc zapłacić z bitomatu to ci nie powiem bo nigdy nie próbowałem.
Co do przewoźnika to już kwestia dogadania z vendrorem.

Status:
hardzina19
Szczur
Newbie

Unread post by hardzina19 » 10 months ago

właściwie co się qrwa stało z tymi kiełdami wszyscy do przelania tylko na swój portfel wymagaja wszystkich danych osobistych WTF ?