Latest post of the previous page:
Przychylam się również do tych pozytywnych opinii o PAY4RC. Wpłacając w bitomacie za 10min wpłata już była zarejestrowana. Bardzo szybko to działa.Pay4rc what do you think?
Pay4rc what do you think?
CzarnyFuriat, ja zawsze skanuję QR, do tego sprawdzam piersze 4-5 znaków i ostatnie 4-5 znaków. Nie ma szans, żeby coś było nie tak.
Vždy naskenujem QR kód a potom manuálne skontrolujem celú adresu a nikdy som nemal chybu. Toto je pravdepodobne najrýchlejšia možná platba. A v bezpečí. Pretože bankové účty sú teraz neisté a kurz príde, ak máte na účte inú menu ako príjemcu. Len komplikácie a tu zaplatíte rýchlo a po problémoch. V telefóne momentálne používam TrustWallet.
Racja, całkiem dobra praktyka Ja to jestem na tyle skupiony przy płatności, że zawszę wolę przepisać adres portfela ręcznie bo mam aplikację portfela zainstalowaną na telefonie z lombardu (nie chce mi się instalować wersji na komputer ) no i sprawdzić dokładnie 5 razy zanim dokonam płatności bo gdy skanuję kod QR wygenerowany przez PAY4RC to wkleja mi się samemu w portfelu niby dobrze ale wszystko jest wklejane dużymi literami co budzi u mnie wątpliwości mimo tego, że zapewne wielkość znaków w adresie BTC nie ma żadnego znaczenia to i tak wolę zrobić tak jak ma być napewno zamiast np. w najgorszym scenariuszu stracić zakupione BTCCiemnoksieznik wrote: ↑1 year agoCzarnyFuriat, ja zawsze skanuję QR, do tego sprawdzam piersze 4-5 znaków i ostatnie 4-5 znaków. Nie ma szans, żeby coś było nie tak.
Witam przeszedłem sobie do realizacji zamówienia w chemcentrum przez pay4rc więc zostałem przekierowany do strony tej i nie wiem co dalej jak opłacić zamówienie proszę o pomoc i kierownictwo najlepiej krok po kroku jak najprościej od tego momentu opłacić zamówienie bezpośrednio widzę to i ja tym stoję proszę o pomoc z w załączniku zamieszczam zrzut ekranu
Wiadomość moderatora
Ze względów BHP zablurowano dodatkowo kod qr.
- Attachments
-
- Screenshot.png (123.96 KiB)
RogalDDL uważaj na dane jakie przesyłasz na forum, pamiętaj o bezpieczeństwie.Rogal DDL wrote: ↑1 year agoWitam przeszedłem sobie do realizacji zamówienia w chemcentrum przez pay4rc więc zostałem przekierowany do strony tej i nie wiem co dalej jak opłacić zamówienie proszę o pomoc i kierownictwo najlepiej krok po kroku jak najprościej od tego momentu opłacić zamówienie bezpośrednio widzę to i ja tym stoję proszę o pomoc z w załączniku zamieszczam zrzut ekranu
Jak opłacic zamówienie masz szczegółowo napisane we wczesniejszych wątkach i tematach odnośnie BTC i opłacania zamówień. Poczytaj sobie
Czy wytłumaczyłby mi ktoś na krok po kroku jak mam wszystko najlepiej zrobić aby bezpiecznie dokonać zamówienia? Czy muszę w komórce włączyć ten porftel? Tam się jakieś dane podaje? Karte sim mam obca telefon też. Czy transakcję mogę opłacić w bitomacie w mieście? Paczkę chciałbym na punkt UPS. Miał ktoś kiedyś problemy, obserwowany paczkomat?
tonyk wrote: ↑1 year agoCzy wytłumaczyłby mi ktoś na krok po kroku jak mam wszystko najlepiej zrobić aby bezpiecznie dokonać zamówienia? Czy muszę w komórce włączyć ten porftel? Tam się jakieś dane podaje? Karte sim mam obca telefon też. Czy transakcję mogę opłacić w bitomacie w mieście? Paczkę chciałbym na punkt
UPS. Miał ktoś kiedyś problemy, obserwowany paczkomat?
Obserwowany paczkomat ? Za dużo filmów się naogladales
Jak nic nie ogarniasz to najprościej Ci będzie przyłożyc do bitomatu kod qr z konca zamowienia i wpłacic tyle gotówki ile pokaże po przyłożeniu tego kodu do czytnika i kasa wplynie ci odrazu za zamówienie.tonyk wrote: ↑1 year agoCzy wytłumaczyłby mi ktoś na krok po kroku jak mam wszystko najlepiej zrobić aby bezpiecznie dokonać zamówienia? Czy muszę w komórce włączyć ten porftel? Tam się jakieś dane podaje? Karte sim mam obca telefon też. Czy transakcję mogę opłacić w bitomacie w mieście? Paczkę chciałbym na punkt UPS. Miał ktoś kiedyś problemy, obserwowany paczkomat?
Obsługuje, ale dla pewności to możesz wpłacić na swój portfel a później z portfela na pay4rc. Nieodpowiedzialne jest wpłacanie bezpośrednio z giełdy na pay4rc.
Rogal DDL, Możesz zeskanować kod qr albo zrobić poprostu przelew środków na adres, który też gdzieś tam powinien być.
Po kliknięciu otwórz w portfelu powinno cie przekierować do portfela i automatycznie wpisać dane z pay4rc, dla pewności możesz potem jeszcze porównać adres portfela.
Po kliknięciu otwórz w portfelu powinno cie przekierować do portfela i automatycznie wpisać dane z pay4rc, dla pewności możesz potem jeszcze porównać adres portfela.
No ale na giełdzie też mam portfel jednocześnie, jaki jest sens mieć konto na giełdzie nie posiadając tam portfela?po to sie ma tam konto.
pay4rc to taki odpowiednik przelewów błyskawicznych. Po złożeniu zamówienia wyświetla się kwota btc i adres btc na który trzeba tą kwotę wysłać. Przelewasz btc od siebie na adres i ktoś szybko otrzymuję potwierdzenie że zamówienie zostało opłacone.
Po dokonaniu zamówienia i przekierowaniu cie do pay4rc wyskoczy ci kod qr, skanujesz ten kod i otwierasz go aplikacją, w której akurat masz portfel btc.tonyk wrote: ↑1 year agoCzy wytłumaczyłby mi ktoś na krok po kroku jak mam wszystko najlepiej zrobić aby bezpiecznie dokonać zamówienia? Czy muszę w komórce włączyć ten porftel? Tam się jakieś dane podaje? Karte sim mam obca telefon też. Czy transakcję mogę opłacić w bitomacie w mieście? Paczkę chciałbym na punkt UPS. Miał ktoś kiedyś problemy, obserwowany paczkomat?
Karta sim czy telefon nie mają tutaj większego znaczenia, czy da się pay4rc zapłacić z bitomatu to ci nie powiem bo nigdy nie próbowałem.
Co do przewoźnika to już kwestia dogadania z vendrorem.
właściwie co się qrwa stało z tymi kiełdami wszyscy do przelania tylko na swój portfel wymagaja wszystkich danych osobistych WTF ?