Latest post of the previous page:
...Pictures of any subject
Pictures of any subject
Znów zarzucę lekami.
Alprox - myślałem, że po ośmiu latach od nieudanych testów, coś się zmieni. Jednak wciąż jest to dla mnie gówniane i nieaktywne benzo, przynajmniej w dawkach do 5 mg. Baklofen natomiast miażdży beret, niezależnie od tolerancji na benzodiazepiny. Działanie ma w sobie coś zarówno z fenibutu i benzo, posiadając przy tym perfidnego, charakterystycznego kaca z fenibutu po wrzuceniu dużej dawki dzień wcześniej.
Pictures of any subject
Dobre ale ja mam tak, że potrzebuje bzykać panienki i walić konia. Nie jednocześnie ale mniej wiecej po równo.
Pictures of any subject
Zdjęcie bezpańskiego kota, którego dokarmiam i dał się oswoić . Na mój widok biegnie do mnie i przyjemnie mruczy
przywiązałem się do niego emocjonalnie, a życie nauczyło mnie, żeby tego nie robić. Jednak nie potrafię

Pictures of any subject
lek_na_syfa, przecież to jest zrzut ekranu, a nie zdjęcie
wrzucanie memów trochę mija się z tematyką zdjęć, ale róbcie panowie co chcecie.

Pictures of any subject
Smak mojego dzieciństwa

Pictures of any subject
Penetrator, Strasznie slodkie sa te Mikolaje. Moze po gandzi jeszcze sa OK ale tak to mnie mula okropnie.
Pictures of any subject
This post has high reputation.
Wiem że jeszcze wczesnie ale wszystkim wam i każdemu z osobna chciałem życzyć wesołych świąt dużo zdrowia bo tego nie kupimy i szczęścia jak kolwiek to rozumiemy 
Dodano po 31 minutach 33 sekundach:
Wesołych i bez skojarzen

Dodano po 31 minutach 33 sekundach:
Wesołych i bez skojarzen

- Attachments