Latest post of the previous page:
Nie ma to jak rada wujka gównojada.KacprowskY wrote: ↑3 years agozamawiaj tylko na swoje dane, na swoj adres i pamietaj ze nr tel i adres meilowy musi byc ten z ktorego korzystasz nacodzien!!
Latest post of the previous page:
Nie ma to jak rada wujka gównojada.KacprowskY wrote: ↑3 years agozamawiaj tylko na swoje dane, na swoj adres i pamietaj ze nr tel i adres meilowy musi byc ten z ktorego korzystasz nacodzien!!
zgrywy zgrywami ale od razu pomyslalem o artykule tutaj na stronie gdzie jakis typ poszedl na komende na przesluchanie w roli swiadka i mial ze soba opalona lufe, ziolo i amfe. My tu wiemy co w trawie piszczy ale przerazajacy jest fakt ze sa ludzie ktorzy moga i pewnie beda zamawiali na swoje dane. Tak jak ten koles co ogarnal 1kg mefedronu do paczkomatu i podal nie wiem swoj numer czy pesel xDKacprowskY wrote: ↑3 years agozamawiaj tylko na swoje dane, na swoj adres i pamietaj ze nr tel i adres meilowy musi byc ten z ktorego korzystasz nacodzien!!
wiele osób zamawia na prawdziwe dane.Snopers wrote: ↑3 years agoNie ma to jak rada wujka gównojada.KacprowskY wrote: ↑3 years agozamawiaj tylko na swoje dane, na swoj adres i pamietaj ze nr tel i adres meilowy musi byc ten z ktorego korzystasz nacodzien!!
Tak sobie się zastanawiam ostatnio czy jeśli zamówienie robi ktoś na słupa a słup przykładowo nie wie o tym i jakimś cudem się dowie , odbierze pakę co robić wtedy ?
Wtedy trzeba zadzwonic do niebieskich i powiedziec ze slup ukrad ci towar a tak serio to co dla ciebie znaczy slup i jak mialby sie dowiedziec?VudooooUuuBuuu wrote: ↑3 years agoTak sobie się zastanawiam ostatnio czy jeśli zamówienie robi ktoś na słupa a słup przykładowo nie wie o tym i jakimś cudem się dowie , odbierze pakę co robić wtedy ?
Cookie Monster, mi nie musisz tlumaczyc to bylo pytanie do VudooooUuuBuuu, zeby sie zdefiniowal co dla niego to znaczy skoro zadal takie pytanie. Jesli jego slupem jest brat lub sasiad(nie robcie tak) to rozumiem pytania a jesli randomowa osoba to nie wiem o co mu chodzi.Cookie Monster wrote: ↑3 years agoj0j0,
Słup – element konstrukcyjny (może być wolno stojący), w postaci podpory najczęściej pionowej. ... Słupami nazywamy również elementy pionowe konstrukcji ramowych. Materiałem konstrukcyjnym słupa może być cegła, kamień, drewno, beton, stal i żelbet.
Lub
Słup to osoba bezdomna, żul dzięki któremu można zrobić przekręty finansowe. ... Osoba która użycza swojej tożsamości, aby inne osoby mogły osiągnąć korzyść wymierną lub niewymierną. Czasami słupem może być określona osoba lub miejsce, które posiadają wiele relacji urzędniczych np. zameldowanie, zarejestrowane samochody.
Stary poczytaj troche forum i powodzenia ci zyczeVudooooUuuBuuu wrote: ↑3 years agoj0j0, jak na żula jak on nie ma meldunku paczka musi przyjść na adres podany i ktoś musi odebrać
A po co ci to?everest bolnd wrote: ↑1 year agoCzy może ktoś polecic jakaś aplikacje co zrobi wirtualny numer drugi telefonu na który można przyjmowac przychodzące smsy? oczywiście darmowa
odpisałbym na priv ale jeszcze nie mogę więc postaram się jakoś naaokoło, gdzieś o uszy mi się obiło że muszę mieć apke zarejestrowaną aby odebrać pake, ale wygląda na to że to nie prawda, nie mogę też napisać pewnych rzeczy powiedzmy że tyle wystarczyjoker92 wrote: ↑1 year agoA po co ci to?everest bolnd wrote: ↑1 year agoCzy może ktoś polecic jakaś aplikacje co zrobi wirtualny numer drugi telefonu na który można przyjmowac przychodzące smsy? oczywiście darmowa