Pigułki, tabletki, kapsułki - własna produkcja
Temat zbiorczy o własnej produkcji piguł. Tu wymieniamy się doświadczeniami, opiniami o składach i działaniu.
Najlepiej kapsułki żelatynowe i wpakować tam 200-300mg 4-cmc. Przynajmniej mamy pewność, że nie będzie w tym żadnych wypełniaczy.
Jest dostępne coś bardziej żrącego niż 4cmc ? chyba nie ... na żołądek i jelita dramat już wolał bym w nosie dziure wypalać niż tam. Z aktualnie dostępnych RC polecam bk-edpb 1 g (25zł) = 20 kapsułek po 50 mg może nie taka moc jak przy 4cmc ale działa dobrze i przynajmniej nie jest toksyczne.
Na Allegro. 100 sztuk rozmiaru 0 kosztuje 7 zł, rozmiar 00 - 10 zł + wysyłka.
00 jest większe, na styk mieści się w nim kaps 0.
Taki wilk/demoon sprzedaje po 3 zł za 10 sztuk.
00 jest większe, na styk mieści się w nim kaps 0.
Taki wilk/demoon sprzedaje po 3 zł za 10 sztuk.
... czyli jak przestałem się martwić i pokochałem bombę ...
- Status:
Dzięki
Dodano 11 lut 2017, o 04:27
Dla mnie do KAPSUŁ to wyłącznie MDMA, które wiecie jak smakuje. A jak ktoś nie przepada za łykaniem chusteczek no to ma problem.
Ktoś ma własną tabletkarkę odziedziczoną po babci?
Dodano 11 lut 2017, o 04:27
Dla mnie do KAPSUŁ to wyłącznie MDMA, które wiecie jak smakuje. A jak ktoś nie przepada za łykaniem chusteczek no to ma problem.
Ktoś ma własną tabletkarkę odziedziczoną po babci?
Kapsułki od demona, żelatynowe i te vegetariańskie. Przy zamówieniach czasami dawałam do koszyka. Chociaż za przesyłkę nie musiałam płacić jak to w przypadku propozycji aledrogo ^^
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.