Pineapple pills
Pineapple pills
Czy ktoś się może kiedyś spotkał z takimi pillsami i wie jakie cuda mogą w nim siedzieć ?
Wiem, że może być tam wszystko wedle kreatywności twórcy.
Ale może ktoś coś ?
Wiem, że może być tam wszystko wedle kreatywności twórcy.
Ale może ktoś coś ?
Pineapple pills
Pytasz o niebieskie lub żółte ananasy ? Jak tak to prawilna emka + 200 mg o ile pamiętam w pigule.
Jeden ananas miał moc - nawiązuje do tego co było w połowie 2021 r.
Jeden ananas miał moc - nawiązuje do tego co było w połowie 2021 r.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Pineapple pills
Trochę pod żółty kolor podchodzi.
Dodałem zdjęcie do pierwszego postu, ale coś nie wskoczyło.
Dodałem zdjęcie do pierwszego postu, ale coś nie wskoczyło.
- Attachments
-
- 049D0CB2-3B3A-4A6F-A9A0-CD7623B7.jpg (974.31 KiB)
Pineapple pills
zyarixon,
Tak o te mi chodziło i też bardziej żółte.
Były bardzo dobre, ale tak jak napisałem, było testowane ponad pół roku temu, także zawsze zaleca się testować tak jakby była zupełnie nowa substancja (sam kolor nie gwaratuje, że to to co było u kogoś aktywne )
Tak o te mi chodziło i też bardziej żółte.
Były bardzo dobre, ale tak jak napisałem, było testowane ponad pół roku temu, także zawsze zaleca się testować tak jakby była zupełnie nowa substancja (sam kolor nie gwaratuje, że to to co było u kogoś aktywne )
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Pineapple pills
Dzesi Pinkman, Dzięki za info.
Mam je od roku. Kilka wtedy przetestowałem, i były naprawde bardzo fajne.
A reszta mi tak została, bo jakoś nie było okazji.
Od niedawna ponownie zacząłem się interesować tematem, ale teraz chcę mieć wiekszą świadomość.
Gdy załatwił to znajomy, to nie określił mi dokładnie co to jest. A ja nie miałem z rc/narko wcześniej doświadczenia. Zresztą dalej nie mam. (Tylko kilka imprez rok temu).
Podpowiedz mi proszę, czy przy tej emce, dodatkowo sniff 3mmc/3cmc zda egzamin, czy zabije prawilne dzialanie tabsa?
Mam je od roku. Kilka wtedy przetestowałem, i były naprawde bardzo fajne.
A reszta mi tak została, bo jakoś nie było okazji.
Od niedawna ponownie zacząłem się interesować tematem, ale teraz chcę mieć wiekszą świadomość.
Gdy załatwił to znajomy, to nie określił mi dokładnie co to jest. A ja nie miałem z rc/narko wcześniej doświadczenia. Zresztą dalej nie mam. (Tylko kilka imprez rok temu).
Podpowiedz mi proszę, czy przy tej emce, dodatkowo sniff 3mmc/3cmc zda egzamin, czy zabije prawilne dzialanie tabsa?
Pineapple pills
A po co ładować RC wraz z pigułą? Poczekaj aż zacznie schodzić. Jednak sądzę, że lepiej zajarać ziele na zejściu. Albo po prostu iść spać (jak Bóg da).
Pineapple pills
Na zejściu z dobrej emki polecam wrzucić chociaż pół pixy z 2 CB …:)
A co jeśli po śmierci bóg zapyta nas jak było w niebie ?
Pineapple pills
Tatsächlich nehmen viele Menschen Ananaspillen als Ergänzung zu ihrer Ernährung ein, um ihnen beim Abnehmen zu helfen. Viele dieser Pillen enthalten Vitamin C, Vitamin B6, Magnesium und Tryptophan. Dieser Vitaminmangel kann Sie müde machen, es Ihnen schwer machen, sich zu konzentrieren, und Ihre Muskeln schwächen.
Pineapple pills
A to ciekawe bo 2cb tez dziala serotoninowo tak samo jak emka. Beda wgl jakies efekty po takim wyplukaniu jakie serwuje emka?
Pineapple pills
No pewnie, afterglow stanie sie o wiele przyjemniejszy xDMefedron90 wrote: ↑1 year agoA to ciekawe bo 2cb tez dziala serotoninowo tak samo jak emka. Beda wgl jakies efekty po takim wyplukaniu jakie serwuje emka?
Pineapple pills
Ja miałem te: https://www.drugsdata.org/view.php?id=10925 ale lajtowe były, więc na raz waliłem 2 szt.
Pineapple pills
No słabe jeśli to te.Bursztyn wrote: ↑1 year agoJa miałem te: https://www.drugsdata.org/view.php?id=10925 ale lajtowe były, więc na raz waliłem 2 szt.