Piracetam
Piracetam
Testowałem dwa razy piracetam, u nas na receptę a w czeskiej aptece wysyłającej do pl bez recepty i dośc tanio Jest tez wercsja w proszku, którą także miałem. Lek ma poprawiać pamięć oraz koncentarcję. Poprawia też libido oraz czasami uspokaja. Wersja z apteki czeskiej jest moim zdaniem najlepsza, potem proch ze względu na możliwość odmierzenia dawki samemu i na końcu nasz polski piracetam na receptę wyszedł najsłabiej Warto do tego choline zażywać i można regenerować mózg po urazach od rc.
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Piracetam
to chyba tylko na forach typu dopek i do wprowadzania w błąd.
Jak można porównywać piracetam do np sunifiramu?
Poza tym piracetam ma jeden plus którego nie ma wiele innych racetamow - to apteczny produkt. Nigdy i żaden nootrop który kleci sobie pan Yang z panem Pongiem w cing ciang w prowincji Siang w Chinach nie będzie nawet zbliżony do produktu aptecznego.
Poza tym piracetam to bardzo fajny nootrop.
Z dość wysokim dawkowaniem ale bardzo fajny.
Jak można porównywać piracetam do np sunifiramu?
Poza tym piracetam ma jeden plus którego nie ma wiele innych racetamow - to apteczny produkt. Nigdy i żaden nootrop który kleci sobie pan Yang z panem Pongiem w cing ciang w prowincji Siang w Chinach nie będzie nawet zbliżony do produktu aptecznego.
Poza tym piracetam to bardzo fajny nootrop.
Z dość wysokim dawkowaniem ale bardzo fajny.
Piracetam
W innym temacie już pisałem - to bajka.
Nie dostaniesz żadnych danych skąd towar pochodzi, czy jest zanieczyszczony itd
Co najwyżej dostaniesz info czy tam w ogóle jest piracetam.
Po tym jak ludzi klepali 100mg piracetamu z pewnego sklepu w ogóle bym odpuścił te chińskie wynalazki skupił się na apteczniakach.
Nie dostaniesz żadnych danych skąd towar pochodzi, czy jest zanieczyszczony itd
Co najwyżej dostaniesz info czy tam w ogóle jest piracetam.
Po tym jak ludzi klepali 100mg piracetamu z pewnego sklepu w ogóle bym odpuścił te chińskie wynalazki skupił się na apteczniakach.
Piracetam
To jest Twój wybór i Twoja sprawa.Generalnie te substancje są produkowane laboratoryjnie ( w słoiku tego nie zrobisz ). Ja nie kieruję się ceną przy zakupie ( płacę gdzieś ok 1,5x więcej w zamian za jakość). Generalnie certyfikowane laboratoria są w USA,UK i Szwecji...tylko takie pochodzenie substancji mnie interesuje.Nie jestem fanem Ulungów z dorzecza mekongu XD. A tak swoją drogą to masz swoje zdanie... takich ludzi szanuje.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Piracetam
Co prawda jestem trochę nawalony ale jak słyszę o "fenomenalnym" działaniu nootropów to mnie bierze qrwica. Że niby ich działanie psychoaktywne poprawia koncentrację, skupienie etc. - niestety tak nie jest; zwykłe placebo. Tak na "chłopski rozum" to gdyby nootropy działały to nie byłyby tak prosto dostępne. Nie ma nigdy nic za darmo - taki metylofenidat w odróżnieniu od piracetamu działa ale działa na kredyt - organizm dąży do homeostazy i zaczyna się pierdolić układ dopaminergiczny. Nigdy nie ma nic za darmo. jollo49, nie czepiam się Ciebie, po prostu sugeruję odpuszczenie piracetamu - szkoda pieniędzy.
Piracetam
Fanfaranfa,
Nootropy działają i regenerują organizm. Trzeba tylko podejść do tematu z głową i zapewnić odpowiednią do tego suplementację.
Ja piracetam stosowalem w tym roku w okresie abstynencji. Około pół roku. Trochę nerwowy po nim byłem, ale dal efekty. Doraźnie to on nie działa, ale w dluzszym okresie czasu regeneruje przećpany lub bedacy w depresji móżdżek.
Fakt, że piracetam jest dość słaby w porównaniu do dostępnych jako suplementy nootropow
Nootropy działają i regenerują organizm. Trzeba tylko podejść do tematu z głową i zapewnić odpowiednią do tego suplementację.
Ja piracetam stosowalem w tym roku w okresie abstynencji. Około pół roku. Trochę nerwowy po nim byłem, ale dal efekty. Doraźnie to on nie działa, ale w dluzszym okresie czasu regeneruje przećpany lub bedacy w depresji móżdżek.
Fakt, że piracetam jest dość słaby w porównaniu do dostępnych jako suplementy nootropow