Latest post of the previous page:
Rynek futra nieco sie zmienia wedlug mnie na +, szfaby maja problemy gospodarcze to nasze firmy zaczynaja uplynniac towar u nas.Plain country
Plain country
Zawsze upłynniały. A kryzys gospodarczy w Niemczech nie ma nic wspólnego ze spadkiem zapotrzebowania na dragi, bo jak niby to dotyczy gościa który ćpa fete, nie bedzie miał 10eur na sztukę?Dzesi Pinkman wrote: ↑9 months agoRynek futra nieco sie zmienia wedlug mnie na +, szfaby maja problemy gospodarcze to nasze firmy zaczynaja uplynniac towar u nas.
Plain country
CzarnyFuriat, TAk i Nie, jak nie masz chleba to co dziecku dasz sztuke, czy zupe ?
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Plain country
Teraz dobre futro to praktycznie nie istnieje, jest piko na zachodzie kraju ale to masakracja organizmu.
Plain country
U mnie to zależy, o,5 sprzedają po 20, 1g puszczają po 30zł, 5g za 100zł, a przy 50-100 to już cene można targować w przedziałach 12-10zł za gram.
Także na mniejsze ilości nie ma najmniejszego sensu brać, za to żeby zarobić to nie ma chyba lepszej opcji.
Także na mniejsze ilości nie ma najmniejszego sensu brać, za to żeby zarobić to nie ma chyba lepszej opcji.
Plain country
Jestem inngo zdania na poludniu PL bardzo jakosc sie poprawila, nie mowie tu o hurcie, o detalu na miescie zaczelo latac coraz lepsze futro !
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Plain country
Byłem 3 tygodnie temu u pepiczków i nawet mój znajomy co tam mieszka na stałe nie mógł oklepać fety bo nigdzie jej nie było.
Plain country
Dzesi Pinkman, to chyba na roznych pooludniach mordo mieszkamy albo o innych krajach mowa
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem