Podniecenie otwartość
Podniecenie otwartość
Witam jestem tu nowy i szukam info na temat stuffu który da mega podniecenie i otwartość. Wcześniej leciałem na mefie. Ale teraz potrzebuje jeszcze większego podniecenia. Co mogę sobie zaserwowac. Fajnie by było gdyby można było po tym usnąć. Pozdrawiam
Podniecenie otwartość
IPH
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Podniecenie otwartość
Jeszcze większego niż po mefie nie będzie, a już na pewno nie będzie większego po 4-CMC od jakiegokolwiek vendora. flext0r nie wprowadzaj kolegi w błąd. Najlepiej na libido/Podniecenie działa 3-CMC 3-MMC i 4-MMC czyli mefka, ale i tak każdy z tych odczynników może buty pastować prawdziwej Kokainie w połączeniu z piękną kobietą
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
Podniecenie otwartość
Tonny24
żeby nie było przypału - zachęcam do lektury naszego działu bezpieczeństwo w sieci https://dopek.eu/bezpiecze%C5%84stwo-w-sieci-f118.html
Tam wszystko wyczytasz.
żeby nie było przypału - zachęcam do lektury naszego działu bezpieczeństwo w sieci https://dopek.eu/bezpiecze%C5%84stwo-w-sieci-f118.html
Tam wszystko wyczytasz.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Podniecenie otwartość
Najlepszy wybór to chyba pan predatorRC wszystko lata, git kontakt, nie ma wyjebki na klientach no i największy wybór.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.