Pomoc przy dobraniu RC
Pomoc przy dobraniu RC
Witajcie forumowicze.
Pewnie postów takich jak mój było pełno na tym forum, ale chcę oddzielniej opinii do mojego zapotrzebowania. Moje doświadczenie z RC i generalnie twardymi używkami jest bardzo małe. Od kilunastu lat pale MJ i jestem tego zagorzałym fanem, a od jakiegoś roku dano mi pierwszy raz spróbować inne używki i powiem szczerze, że spodobało mi się to Głównie przez zupełnie inne działanie nie zamulające i wgniatające w fotel do chillowania. Generalnie potrzebuję pomocy przy dobraniu RC, które będzie SILNIE mnie pobudzać, może nawet delikatnie euforyzować. Pracuję jako programista po 12h i muszę mieć siłę do działania, a często mi jej brakuje. Jak wspominałem wcześniej od roku zaopatruję się (raz częściej, raz rzadziej) na osiedlu w (niby) hexen. Niby, bo problem w tym, że ostatnimi czasy mam wrażenie, że praktycznie wcale na mnie nie działa. Albo jest lewy i X mnie robi w ch*ja, albo już tak go toleruje. Wydaje mi się to dziwne, bo z tego co widzę na forum dużo osób poleca i określa jako jeden z najmocniejszych pobudzaczy. Pomijając fakt, że osoba X trzepała na mnie niezły $, a dopiero zgłębiłem wiedzę, że jest to ogólnodostępne i w jakich cenach.
Więc tutaj nasuwają się moje pytania:
1. Co polecacie z RC mocno pobudzającego, do pracy, na wieczór, ogólnie?
2. Jakie sklepy na necie polecacie uwzględniając jakość/cenę/bezproblemowość?
3. Fajnie też byłoby uwzględnić szkodliwość specyfiku
Pozdr.
Pewnie postów takich jak mój było pełno na tym forum, ale chcę oddzielniej opinii do mojego zapotrzebowania. Moje doświadczenie z RC i generalnie twardymi używkami jest bardzo małe. Od kilunastu lat pale MJ i jestem tego zagorzałym fanem, a od jakiegoś roku dano mi pierwszy raz spróbować inne używki i powiem szczerze, że spodobało mi się to Głównie przez zupełnie inne działanie nie zamulające i wgniatające w fotel do chillowania. Generalnie potrzebuję pomocy przy dobraniu RC, które będzie SILNIE mnie pobudzać, może nawet delikatnie euforyzować. Pracuję jako programista po 12h i muszę mieć siłę do działania, a często mi jej brakuje. Jak wspominałem wcześniej od roku zaopatruję się (raz częściej, raz rzadziej) na osiedlu w (niby) hexen. Niby, bo problem w tym, że ostatnimi czasy mam wrażenie, że praktycznie wcale na mnie nie działa. Albo jest lewy i X mnie robi w ch*ja, albo już tak go toleruje. Wydaje mi się to dziwne, bo z tego co widzę na forum dużo osób poleca i określa jako jeden z najmocniejszych pobudzaczy. Pomijając fakt, że osoba X trzepała na mnie niezły $, a dopiero zgłębiłem wiedzę, że jest to ogólnodostępne i w jakich cenach.
Więc tutaj nasuwają się moje pytania:
1. Co polecacie z RC mocno pobudzającego, do pracy, na wieczór, ogólnie?
2. Jakie sklepy na necie polecacie uwzględniając jakość/cenę/bezproblemowość?
3. Fajnie też byłoby uwzględnić szkodliwość specyfiku
Pozdr.
Pomoc przy dobraniu RC
1fake koko
2 Atom
3 idealny do pracy XD
4 polecam z czystym sumieniem! XD
5 yoo
2 Atom
3 idealny do pracy XD
4 polecam z czystym sumieniem! XD
5 yoo
Pomoc przy dobraniu RC
Ok. A czy jest różnica w postaci jaką można nabyć? Proszek, kryształ, igiełki? Spotkałem się z opinią że igiełki najlepsze. I czy jest coś oprócz hexa co mocno speeduje?
Dzięki za odp.
Dzięki za odp.
Pomoc przy dobraniu RC
dominique,
Hexa nie bierz ze względu na uboki.
Do pracy żeby się przyspieszyć, zmotywować i mieć czystość i jasność umysłu polecam fake koko - naprawdę spodoba Ci się
Dodano po 41 sekundach:
Oczywiście od Atomowego
Hexa nie bierz ze względu na uboki.
Do pracy żeby się przyspieszyć, zmotywować i mieć czystość i jasność umysłu polecam fake koko - naprawdę spodoba Ci się
Dodano po 41 sekundach:
Oczywiście od Atomowego
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
Pomoc przy dobraniu RC
1. hex w umiarkowanej ilości
2. syntetyczny (czas/jakość), atom (tutaj problem z czasem bo ma przerwę), i pred (ale tutaj znów licz 14dni)
3. zależy na jaki sort trafisz, jeden może być bardzo zanieczyszczony inny mniej, jeśli pobierasz coś to zerknij najpierw w dział sklepu i ostatnie oceny specyfiku który Cię interesuje
Pomoc przy dobraniu RC
Dzięki wszystkim za pomoc. Chyba wybór padnie na fake koko w takim razie Oczywiście jeśli ktoś coś jeszcze poleca to piszcie. Pozdr