Latest post of the previous page:
po wieczorze z 3-ką Cristal i MJ wzięta jedna 20-tka. szlaban uniesiony bez problemu.POTENCY PILLS Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Enzochem
POTENCY PILLS Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
20 mg? To jest tadalafil czy sildenafil jak moge spytać?lek_na_syfa wrote: ↑2 years agopo wieczorze z 3-ką Cristal i MJ wzięta jedna 20-tka. szlaban uniesiony bez problemu.
Pała stoi jak znak drogowy pobudza wyobraźnię do koszyka leci w pierpierwszej kolejności heheh Ale to zagruchać idzie dziewczyny potem nie bede mogly siadać na dupie po seksie ;D hahah
Mhm a ja się dziwiłem czemu mi spodnie chce popruć.A na saksie napisane 100
Czegoś tutaj nie rozumiem , zazwyczaj były 100 i 200 u innych V.
Tutaj 20mg tylko? czy to inaczej działa , żółte to tadal 20mg, sprawdzę i dam znać jak działają.
Tutaj 20mg tylko? czy to inaczej działa , żółte to tadal 20mg, sprawdzę i dam znać jak działają.
A jak to dziala u kobiet? Jesli oczywiscie dziala.
raczej nie, ale jezeli juz sa takie tabsy w sex schopach ktore stymuluja orgazm odczucia itd, suty beda Ci staly jak wentyle od stara polecam
Czyżby koniec i nie ma już bo kiedyś były dostępne?
Ogolnie u innych vendorow tez są jakosciowo sie nie roznia z tych co moge polecic to kamagra w zelu, lub slidenafil 80mg+ jedna rano, przed lotem i w trakcie da niezlego konara przy np 4cmc i innych co sie ciezko wysikac, ciezko dojsc, finał dopiero po zejsciu fazy okolo 60min czas dzialania kazdej 2-4h(odczuwalny)