Predator-rc - no contact, no shipping, no tracking
Shop Profile: predatorRC
POLTORA TYGODNIA od wplaty, ZERO KONTAKTU, jedynie podeslali tracking number, ktory jest nieaktywny, poniewaz przesylka zostala zarejestrowana ale nigdy nie zostala odebrana od nadawcy przez kuriera, poniewaz ten jej nigdy nie zlecil do odbioru.
Do czasu zlozenia i oplacenia zamowienia kontakt natuchmiastowy, od oplacenia zerowy.
Do czasu zlozenia i oplacenia zamowienia kontakt natuchmiastowy, od oplacenia zerowy.
dawaj teraz na [email protected] z tym trackingiem i zaraz ogarniemy
ONE AND ONLY
OK, tracking jest - dziala. Czekamy. Odpowiedz blyskawiczna, dziekuje za pomoc Pred
Te tracki też różnie się aktualizują.
Ostatnio miałem cyrki a paczka doszła.
Ostatnio miałem cyrki a paczka doszła.
This post has high reputation.
Do usług
Ogólnie możemy zostawić ten temat, wtedy może spam z ogólnego na ten temat przeniesie się tutaj, a my szybciej będziemy mogli zauważyć, że ktoś ma problem
ONE AND ONLY
Mordo moja paka stoi juz od soboty i nic w trackingu sie nie zmienia. Tylko in transit.
Czyżby kolejna wtopa?
Czyżby kolejna wtopa?
Siemanko Normalnie coś nie halllo z tymi pakami albo gołębiami ??? Moja stoi już dość spooooro i na tracku ciągle widnieje tylko że oczekuje na kolejny cykl doręczenia. I tak mijają dni i noce. Pisałem już na contact@ i reship@ ale jak narazie echooo...jak można obadać co i jak byłbym wdzięczny ???
nicolsons wrote: ↑4 years agoSiemanko Normalnie coś nie halllo z tymi pakami albo gołębiami ??? Moja stoi już dość spooooro i na tracku ciągle widnieje tylko że oczekuje na kolejny cykl doręczenia. I tak mijają dni i noce. Pisałem już na contact@ i reship@ ale jak narazie echooo...jak można obadać co i jak byłbym wdzięczny ???
Jutro to ogarniemy - napisz ponownie maila - najlepiej z nickiem z forum w tytule maila
ONE AND ONLY
predatorRC, to może ja też napisze bo pisze i pisze a reship z tamtego roku w połowie wysłany nadal?
predatorRC, Predator rc i did test the 4f-adb and is inactive, i want to order today some 5cladba but i want to know if i get something more because i did order inactive 4f-adb Please reply me to email i will send another one right now.
Dodano po 3 minutach 53 sekundach:
predatorRC, Sorry for another post, then should i place the order now pay for it and mention about the 4f-adb in the order comment and send one email with my order number so you can know where to add more?
Dodano po 17 minutach 41 sekundach:
predator-rc.nl is not reciving mails..
Dodano po 3 minutach 53 sekundach:
predatorRC, Sorry for another post, then should i place the order now pay for it and mention about the 4f-adb in the order comment and send one email with my order number so you can know where to add more?
Dodano po 17 minutach 41 sekundach:
predator-rc.nl is not reciving mails..
But in the end it doesn't even matter!
Reptyles
Reptyles
Poszło ponownie na oba maile PozdropredatorRC wrote: ↑4 years agonicolsons wrote: ↑4 years agoSiemanko Normalnie coś nie halllo z tymi pakami albo gołębiami ??? Moja stoi już dość spooooro i na tracku ciągle widnieje tylko że oczekuje na kolejny cykl doręczenia. I tak mijają dni i noce. Pisałem już na contact@ i reship@ ale jak narazie echooo...jak można obadać co i jak byłbym wdzięczny ???
Jutro to ogarniemy - napisz ponownie maila - najlepiej z nickiem z forum w tytule maila
mam ten sam problem co wyzej,napisalem wlasnie mail na [email protected]
Pred zawsze pomaga i stara się zrozumieć potrzeby